Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Росинка

Росинка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

До речі, Тетянка, ви ще не обьявили про вагітність на роботі?Ще животика не видно сильно?

2. Росинка

В мене навпаки якийсь не здоровий інтерес до того відкрився.Я тих історій про пологи не меньш 1000 прочитала,фоток надивилася,чоловіка заставила подивитися.Чомусь мене це заспокоює, а мало би навпаки:rolleyes:

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Натякнула двом, що скоро піду у декрет...Вдягнула кофточку в обтяжку, животик вже видно....Впевнена, що ці двоє розтрублять всім....

4. Тетянка

Боже, НАЩО Я ЦЕ ДИВИЛАСЬ? Знаю ж себе, але цікавість переважила....Брррр...Дійсно, краще вразливим НЕ ДИВИТИСЬ.

5. Росинка

Не лякайтесь.Мені коліжанка казала,що народжувати самій і дивитися на це з боку зовсім різні речіРозказувала,що не бачила ні крові ні слизу,взагалі дуже довольна усім,тілько що втомилася сильно.Але це ж яка робота!
    Так що у плані естетики я більше переживаю за нашого татка.Йому спостерізати доведеться,а не мені:rolleyes:

6. Тетянка

а хай він біля вас стоїть і за руку тримає...А туди не дивиться :)
    Я теж хочу, щоб чоловік був біля мене, але біля мене! І щоб не заглядав, де не треба...Це не найкраще видовище, як на мене. Ще зле йому стане. Мої всі подруги криком кричать, що ніяких чоловіків під час пологів, ну хіба мама хай буде...

• Подобається Подобається x 1
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

як це, у процесі зачаття брав участь, а процес народжування йому не під силу?:)

8. Росинка

В мене зараз у друга дівчина завагітніла.Та він боїться тих пологів(присутності) як не знати шо:o Але в них тільки 2 місяць,думаю ми його вмовимо.Або підуть разом на курси і він сам схоче бути присутнім:)

9. Тетянка

От і я про це - як задоволення отримувати. то вдвох, а мучитись, то у нього бачте, нерви заслабкі. Я хочу, щоб мій чоловік оцінив, і зрозумів всю відповідальність...Я свого попередила, щоб він брав відпуск і в перший місяць допомагав мені, а нє так, як його товариш - посидить допізна на роботі (п о інтернеті ввечері полазить), прийде вже пізно додому, і типу змучений, йде зразу спати. А бідна жінка, в якої це перша дитина і вона сама толком не знає, що робити, вертиться як білка в колесі.
    Бо дітей робити не важко, а далі....Відповідальність несуть двоє. Тим більше на жінку з самого початку більше навантаження - це їй дитину виношувати, відмовлятись від якихось речей, це їй родити...

10. Росинка

Подивіться на все це з іншого боку.Ні один чоловік ніколи не взнає,що таке дати нове життя,так як це відомо жінці.Ніколи не почує як перші рухи у животику:) ,як то годувати грудьми.В тому плані вони чогось недорозуміють,і навряд колись відчують цю глибину та гармонію:) Так що пожалійте їх бідаків:)

11. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК то ж ДОМАШНІ!:D
    От кіно з пологового, ще й на-а-ашого...:rolleyes:

Ходив по лінку.
    Ой! Чотирьох дітей дома вродив, а таких страстей/м'ясива не бачив.

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене є такий диск - для кожного триместру окремо і післяпологовий - все разом

Можу поділитися

13. Росинка

Варто купити?

14. Ума

Ума Super Moderator

дівчата, хочу повернутися до теми слінгів. Знайшла на одному сайті акцію зараз - безкоштовна доставка поштою + 40% знижки, якщо купувати слінг-шарф і слінг на кільцях. З тих що я обрала 100 грн і 165. Фактично вийде зі знижкою, якщо брати два 159 грн.

хтось може порадити чи варто брати і якщо так, то який саме - з кільцями, чи той шаликом?

в принципі за шалик - то там немає що його самій зшити, але в мене на те немає часу...

15. Ума

Ума Super Moderator

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Умо, сподіваюся Вам він дуже знадобиться! Я мала страх до вкладання дитини у слінг. Та і вона була дуже спокійною перші пів року...
    Здається, Ксані активно користується слінгом (якщо я не помиляюся).
    Ксані, як гуляється у слінгу?

Купувала через той сайт. Якість досить добра, інструкції в додатку до слінгу.

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Про хибнi перейми "Braxton-Hicks" - це нормальне явище для багатьох вагiтних жiнок, починаючи в основному з 6 мiсяця вагiтностi. На подальших термiнах щоб розпiзнати чи це хибнi чи справжнi перейми треба встати i походити. Хибнi мають припинитись, а справжнi будуть продовжуватись з певним iнтервалом. Не треба переживати :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Щодо слiнгiв, то я заказала собi такий
    http://www.babybungalow.com/babjairca.html

19. Ума

Ума Super Moderator

а Вам він просто не підійшов?

а то я думаю, може він мені теж не дуже потрібний... але я така, що мушу мати все, аби потім не льотати і не шкодувати, що вчасно не купила

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

Просто на щастя я не користуюся траспортом громадським, в магазини з дитиною рідко ходжу, тому для прогулянок нам достатньо було візочка.
    Якби я мала слінг з перших місяців, то може б ці довгі годування по 45хв-1 год я б спробувала у слігну.

Статус теми:
Закрита.