Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. eva

eva Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Знайшла собі недорогу калясочку на перший час,бо сидяча в мене є chicco .Може хтось замовляв вже через цей інтернет-магазин?Бо щось страшнувато при повній передоплаті замовляти з незнайомого магазину.http://kids-shop.com.ua/item_716_1356.htm

Додано через 7 хвилин
    Я його робила 2 вагітності, одна лікарка розказувала по-свому як робити, а друга вже по-іншому.Ну от,починати потрібно з 9 години ранку.коли дитинка порухається 10 ий раз то ту годину й треба відмітити галочкою.Наприклад в мене воює з самого ранку , а до 9 вже заспокоюється.А потім може пізно рухатися.То я відмічаю собі з голови.Я думаю, ви самі зрозумієте чи не мало рухається дитинка.А для лікарки треба щось відмітити

2. Натася

Натася Well-Known Member

я роблю.
    роблю так, як написала eva, тобто з 9,00 починаю рахувати, і коли нараховую 10 рухів, ставлю відмітку в тому календарику.
    хоча мені він не потрібен, бо відчуваю десь 20-30 рухів на добу:)
    ну але лікарка каже вести - то веду, мені не важко:)
    хоча в мене так само як в eva, малятко товчеться особливо активно вранці до 9 і ввечері:)

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

аналогічно,копає до обіду,а потім коли спати лягаю-не дає влягтися)))
    лікарка казала,шо коли рухів менше 10-то то недобре і треба терміново звертатися в лікарню.а я не зрозуміла що вона мала на увазі "менше 10"-це коли за день маля не зробить і 10 рухів чи коли менше десяти відміток буде (тобто10*10)?і чи враховувати копняки лише? в мене часто вовтузиться,пересуваеться-це також рахувать?

4. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Дякую, і не треба на Ви :)
    За той тест - лікарка в жк за нього нічо не каже. Знайома акушерка в якої буду народжувати казала робити, але суто для себе і не обовязково записувати. І ні про яку годину не говорила, з самого ранку як тільки встала починати рахувати, щоб за день було не менше 10 рухів, тобто не один за одним рухи, а 10 епізодів рухання плода.
    В мене так само як і у всіх - зранку і ввечері багато рухається ляля, а вдень мало, особливо коли багато ходжу.

Додано через 2 хвилини
    Гарна по вигляду, але чоловік мій забракував, сказав що колеса погані, тяжко буде заїхати на тротуар.

5. olenkastar

мала на увазі вас з мацьопкою в пузику)))

6. Nastyusha

А, ну тоді можна :)

7. Натася

Натася Well-Known Member

саме так!
    але це коли менше 10 рухів за добу. рухами вважати добре відчутні, а не просто "шкрябання" якісь.

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Розумію, що ви вже забули як це було, але може якраз пам"ятаєте. У мене (11 тижнів) часто колить або "ріже" внизу живіт. Було у вас таке, чи це щось не добре?

9. Nastyusha

Бувало, але якщо часто то не є дуже добре. А ви вже на узд були?

10. tanchyk

Так, на УЗД сказали все добре. Але мабудь завтра піду знову.

Додано через 7 хвилин
    Хтось приймав таблетки Дуфастон, якщо так, то як довго?
    Мені приписали ще в лікарні пила три тижні, а в ЖК лікарнка якось так байдуже сказала "пийте далі", а я чула що його не можна довго пити.

11. olenkastar

наскільки я памятаю,період до 12 тижнів є критичним,потрібно себе берегти(особливо в ті дні на які мали припадати би місячні)-не хвилюватися,не нервуватися,не "переусердствовать" в сексі,побільше відпочивати і набиратися позитиву у будь-який спосіб. у мене десь на тижні 8-9 болів низ живота,мала трохи гіпертонус-то сказали пити вітамін Е.

12. tanchyk

Я його також п"ю, а ще фолієву кислоту. Завтра піду на УЗі, щоб ще раз перевіритись. Хоч не можна дуже часто ходити, але це краще аніж весь час переживати.

13. olenkastar

по-перше,сходи вже до іншої лікарки на узі і не кажи,що шось маєш.
    по-друге,те,що Узд шкідливе-ше ніким не доказане(і навпаки також).я також дуже упереджено ставилася до узд на початку вагітності,але тепер то ставлення змінилося,бо читала багато літератури і медичної також,де ні слова не було про те,що узд шкодить.так,то є посторонній звук для маляти,який вторгається до нього до "хатки",але ж рок-музика,концерти,галас-так само може йому і не подобаються! а користі від нього все таки багато.але то лише моя власна думка

Додано через 1 хвилину
    а ти не підмітила для себе,він в тебе без причини колить чи може після якихось дій? прогулянок? їжі?

14. tanchyk

Дякую, так і зроблю, піду в діагностичний центр на Лисенка, до того ходила на Батальній в гінекологічне відділення. Там є приватний кабінет УЗД і хороший лікар Корінець. Черга до нього по дві-три години.

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я вже колись тут писала про Корінця-в нього ще є кабінет на Б.Котика.Там він приймає по запису і без черг

16. olenkastar

ау,куди ви всі подівалися???:sad:
    я от надивилася на Настюшині фоткиі на її зачіску,і от що вирішила! піду-ка я до перукарші! я мабуть останній раз віддавалася професіональному перукареві ще на весіллі;) все забобонами мене травили,що вагітним НЕ МОЖНА стригти волосся,бо дитині шось там відстрижеш і фарбуватися не можна:no: а так хочеться гарною бути:feminist:

17. Nastyusha

Ну та, треба хустку на голову почепити аби там маляті нічого не було :D Я взагалі в то всьо не вірю. А от родичі кажуть - нічо не купуй наперед, не можна!!! А я кажу "Зара всі купують і нічо, діти нормальні родяться".
    olenkastar, а після пологів забігаєм десь з тими калясками, ато точно тре буде лишнє скинути ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. olenkastar

багато від мам чула,що коли кормиш грудьми-то швидко ті кг "випаровуються".але думаю,що треба буде дійсно і фізкультурою трохи допомогти.я свого часу на 10 кг за півроку схудла лише тим,що не їла ввечері і танцювала шаленно по дискотекам)) але післа пологів так4ий спосіб не підійде)))

19. Nastyusha

Всьо, тікаю спати, завтра зранку на аналізи і в ЖК:dance: Фе, будуть важити, я вже того боюсь як вогню. І тиск боюсь міряти.....:no:

Додано через 3 хвилини
    Не у всіх вони випаровуються нажаль, деякі скаржаться що навпаки набирають ще більше. Там вже буде головне що і скільки ти їш.
    Я пам"ятаю так помітно схудла десь за рік після пологів.

20. olenkastar

не бійся...:no:
    прийди до них і ще з дверей знімай тухля, сама запригуй на вагу,давай руку на міряння тиску-най вони бояться такої вагітної:D:crazy::D

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.