Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Росинка

Росинка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Я вмудряюся спати на животі якщо зверху залізти на чоловіка:) Але довго в нас так не виходить - він боїться поворухнутися,щоб не зашкодити дитинці.А зазвичай на лівому боці причьому автоматично на лівому.Я вже потім взнала,що так радять:)

2. Drimka

Drimka Well-Known Member

Мені лікарка також аскорутин приписала, бо в мене кров з носа могла ні з того, ні з сього потекти, я теж спочатку не хотіла приймати, але коли кров текла майже через день - взялася за голову. Тепер попила 10 днів аскорутин і все нормально.

3. Ума

Ума Super Moderator

угу, саме вона. Але вона дуже зручно приймає форму тіла і фіксує. Вона і для годування і для вагітних мам - там є інструкція як нею користуватися у тих чи інших випадках.

4. Ума

Ума Super Moderator

Молодець, а в мене коли кров капала, то до лікаря ще не час був йти, а як пішла - то їй не сказала, тепер маю проблеми з ногами... сподіваюся, що аскорутин допоможе і до варикозу не дійде.

5. Drimka

Drimka Well-Known Member

А я за ніч купу разів перевертаюся, але все таки більше на лівому сплю. А до вагітності на спині ніколи не спала, а тепер можу трохи подрімати.

6. Росинка

Хотіла спритати,дівчата в кого є або були брегстоні -хігсти,тобто тренувальні перейми.Бо вчора в мене щось схопив тонус мій і став хапати так досить регулярно,я злякалася.І помоєму мені ще рано до того,тільки 25 тиждень:confused:

7. Ума

Ума Super Moderator

у мене було щось схоже.. але я невпевнена, що це саме те!!! вчора було. маю зараз 28 тижнів.

я читала, що дитині то абсолютно не шкодить :rolleyes:

8. Росинка

Умо,не хвилюйтеся.Якщо кажете,що у вас у сім'ї ні в кого не було варикозу та ви не курили до вагітності,то навряд чи він з'явиться.Я читала у книжці,що це скоріше від перепаду тиску кров з носу йде.В мене теж як раз у новорічні свята йшла,так само як у вас.
    Все буде гаразд:D

9. Росинка

я теж читала,але страшнувато коли не розумієшь що з тобою відбувається.Може так треба,а може і нє?
    Бідний мій чоловік,постійно від мене якісь жахи наслухається.Вже не знає як мене заспокоювати:rolleyes:

10. Ума

Ума Super Moderator

Дякую, трохи заспокоїли... поп"ю ліки і подивимося як воно буде... тепер ноги постійно при нагоді закидаю вище голови :D видовище смішне, але корисне мені ;)

11. Drimka

Drimka Well-Known Member

А я курити, не курила, але в мого тата варикоз, йому навіть операцію робили. Так що, не знаю чого й сподіватися.

12. Росинка

Знаю купу затятих курців без варикозу:)

13. Drimka

Drimka Well-Known Member

Дівчата, ніхто не цікавився, чи можна десь у Львові купити DVD з фільмами про життя до народження, чи там може зразу ще й дещо тпро пологи могло б бути.:confused:

14. Росинка

Бачила у магазинчику на Січових Стрільців диски з вправами для вагітних і після пологів

15. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

навіщо купувати? полазяй по нету, там стіко всього... чи там може зразу ще й дещо тпро пологи могло б бути.http://www.akusherstvo.ru/forum/viewtopic.php?t=2956
    але я б не дивилася.... і не читала зайвого, насправді все набагато приємніше виглядає...ніж ті фотки, що я бачила... і відео.. Але то про пологи!!!! особливо вразливим не заходити... аби потім не довелося чути охи і ахи!

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дрімко! Добре, що Ви нагадали!
    Є чудова серія фільмів від BBC - Human's Body! Один з фільмів показує історію вагітності аж до пологів домашніх. Потім про розвиток дитини є фільм... і так аж до смерті.
    Фільми дуже гарні!
    Я маю його вдома, сподіваюся, що Ви зможете такий дістати теж!

А у Школі вагітних показують теж кілька фільмів. Дуже милий фільм про грудне годування. Ми його бачили з чоловіком ще коли проходили підготування до шлюбу. Фільм дуже вражає ніжністю!!!!

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Та, є справді дурнуваті фільми. Я собі такий купила. Називається "Все что нужно знать о родах РОДИЛЬНИЙ ДОМ". Пів фільму йде реклама спонсорів. Інша половина фільму показують як жінка стогне. При тому ніц толкового не сказано про дихання, про пози для пологів. НІЧОГО!

ПРОШУ НЕ КУПУЙТЕ ЙОГО!

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

У мене теж щос ьподібне було, теж злякалась, думала, щось не те....Хоч почувалась нормально, але якіс ьтакі періодичні скорочення не сподобались. І сьогодні таке було :sad:
    Особливо, коли мене хтос ьроздратує, або я понервуюсь...Хоч взагалі то неє нервусом, але на роботі весь час такі ситуації бувають....:sad: Ех. швидше б вже в декрет!!!!!

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я мабуть за самі пологи не буду купляти....Я раз бачила такий фільм - дотепер перед очима стоїть та картина, коли дитинка лізе, вся синьо-фіолетова....У мене ще й в книжці є такі картинки - поетапно, краще було б, якби вони схематичнв були....Щось не можу я таке зараз дивитись. Краще потім.....

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

:) про ці "хибні перейми"!
    В коліжаки почалися перейми. Всі ознаки справджувалися, навіть почали бути регулярними. Вона вже і речі спакувала в пологовий. Але перед тим залізла в ванну і просила малюка ще почекати трохи, бо мала важливі справи того тижня. І малюк чекав!
    Таких випадків купа є!

Статус теми:
Закрита.