Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

кому як!!! є такі кому і цілу вагітність важко-а завагітніли,не помітивши:D
    а кому і те і інше-вдається на раз-два:);) тут вже не вгадаєш...завжди десь чогось не вистачає,кому в чому...
    а на рахунок парити і прати...то це ж прикольно!!!такі приємні турботи:)(але не якщо у вас трійня:))хоча про те все напишу свою остаточну думку пізніше,коли мій час прийде прати і парити:):D:crazy:

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Вам - прикольно...
    А пишуть:

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене БУЛИ великі пробллеми під час вагітності, дитина - відповідно, під впливом всякого гі..на, що натулили в лікарні потім була нервова і плаксива... все було. але впадати в крайнощі... то нездорово.
    дитинка має відчувати, що вона прийшла в світ для радості і повноцінного життя. а коли до неї ставляться як до музейного експонату...

• Подобається Подобається x 2
  4. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

А мені вчора цілий вечір спирало дихання... Але прочитала в неті, що то нормально, дитинка росте і давить на діафрагму.
    От так то.
    А на рахунок прання-парення, то вчора спитала в сусідки (вона місяць назад родила), то каже що в пологовому лікарка казала можна тільки попрасувати, бо зараз не ті часи щоб нові речі якісь брудні були, та й тим більше той одяг для новонароджених що на базарах продається після першого прання по швам розлізається.

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Знаєте...
    Я завжди дивлюся на дитячі очі. :cowboy:
    "Лікуючих" мам вичислити - елементарно. По плаксивості дитячих очей...

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

то не дитину, а маму "лікували"...

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Я здогадався. Але ж і дитині "дісталося".
    Нє?

Та й писав я це для переглядаючих "Маленькі чуда"...
    Медичну енциклопедію - фтопку! :)
    Саме сьогодні! :)

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну так. в мене, чомусь, є теорія, що якщо дитину виношують у спокійній природній атмосфері, якщо вона бажана, а мама врівноважена - проблем з нею особливих не буде. не буде плачів-істерик, не буде невідомих страшних хвороб та ін...

• Подобається Подобається x 4
  9. zara

zara Well-Known Member

Левандівко, я розумію ваш сарказм, але якщо серйозно-- невже ви не перете і не прасуєте? ніколи? ( мені особисто якось не дуже приємно вдягати щойнонародженого масьопика у лашки, які лежали пару місяців в магазині і їх цьорпали нечистими руцями.. хоча..якщо для вас то є нормально народжувати в брудній ванні, то я не дивуюсь..

Додано через 7 хвилин
    невже парити і прати -то для вас крайнощі?)) це ж елементарна чистота! хоча ок, просто я- така, а радити всім такого більше не буду

10. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК-ТАК! якщо (випадково) виявляється чистою - позичаю бруд у сусідів.
    Неодмінно. :)

11. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

"а радити всім такого більше не буду"
    Зара, дякую вам за вашу думку:) мені було цікаво ЯК це роблять інші мамусі:) думаю прати з магазину треба, бо сама хожу туди дивитись дитячі лашки з "немитими" руками, а перед тим тримаюсь за перила в маршрутці, а перед моїми руками за ті перила міг триматись якийсь алкоголік туберкульозний або бабця з грибком на руках(що дуууже часто спостерігаю, до речі). хоча ідеально стерильною атмосферу в хаті не робитиму:) ви радьте, все-дно в Левандівки думка НЕПОХИТНА, а решті буде цікаво і пізнавально і корисно :)

Додано через 3 хвилини
    ЛЕВАНДІВКО, а до речі:) чим миють ванну перед пологами вдома? тіко не кажіть нічим:sad: бо мені на таке діло точно і спирту було б не шкода:) хлорка ж смердить...

12. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК про це діло є ціла гілка. :)
    Якими миючими засобами...
    ТАК, здається, називаєцця.
    Якихось "особливих" засобів не застосовується. Здоровий глузд заважає. :)
    Для психологічного комфорту можна і морську сіль, і марганцівку, і кокийсь супер-пупер засіб придумати...

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну одна справа перепрати дитячі речі а відпарювати.... то вже на любитиля :). Я не відпарювала, а навіть (о жах) мякі трикотажні бодіки чи інші речі можу і не попрасувати, як не встигаю Я ще розумію відпарюавти речі які пупкової ранки торкаються (поки не заживе), а ті які з шкірою контактують...які там зрештою мікроби.

• Подобається Подобається x 3
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

А я і того "не розумію"... :)
    Якщо пуповину прополісом заливати - покривається еластичною плівочкою, заживає швидко, і нікокого "контакту". :radist:

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ураааааааааааааааа!!!!
    я перездала нині аналіз крові! сьогодні ходила до чоловіка в лікарню здавати до іншої медсестри,і в мене лейкоцитів 5,9(в четвер було 12)!!! і всі аналізи в порядку, а цукру навіть замало в крові!можна солодким насолоджуватися))))

Додано через 30 хвилин
    до речі,як ходила сьогодні у ПБ,то проходила повз родзал,а там лежала дівчина в ночній-готувалась до пологів,а потім ще одну побачила і так якось мені не по собі стало,що і я скоро там буду лежати-а ще стільки всього не вирішено,не зроблено,не куплено і не узгоджено!!!

• Подобається Подобається x 5
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

Видите?! Скільки "сесетер" - стільки лекоцитів! :)

17. Ніка

Ніка Well-Known Member

не знаю, чи вже піднімалась та тема, але вже просто нема сил лазити по інших гілках і вишуковувати...
    хто розкаже щось за стафілокок? мені лікарка сказала, що мазок з рота показав, ща він у мене є...але вона то так "невзначай" згадала... я перелякано подивилась - запитала - і що мені з ним робити? відповідь була - "та ти не переживай, для тебе він не шкідливий. хіба потім не можна дитину цілувати...а як тебе цікавить, то глянь в інтернеті."
    а в неті щось все дуже страшно описується...
    і що то з тим робити???

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Хлорофілліпт пити. Львівський на спирті. :)
    (краще розведений)

19. Ніка

Ніка Well-Known Member

пити? чи полоскати?:scare:

20. levandivka

levandivka З яйцями...

І пити, і полоскати. :)
    Не шкодить розчин. Там пара крапель іде.

Статус теми:
Закрита.