Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я тут ше надибала допис Сявича в гілці для мам-тат:

"СОДЕРЖАНИЕ КАЛЬЦИЯ В ПРОДУКТАХ

В 100 г продукта Содержание кальция, мг

Молоко 3% жирности 100
    Творог 95
    Сметана 90
    Твердый швейцарский сыр 600
    Плавленый сыр 300" + на 25 сторінці гілочки для мам і тат є ще одна табличка - там про кунжут(сезам)

але справа в тім, що в тверді сири додоають фарбники, консерванти і покращувачі смаку...:sad: :sad: :sad: я їх страшенно люблю, а домашній сирок можна знайти і без хімки... і ще шо - плавлені сирки то ХІМІЯ ЧОРНА!!!! не їжте їх, я вже й забула на смак які вони...то була радість нашого дитинства - янтар, дружба, а зараз то отрава:sad:
    це до теми про кальцій і судороги

• Подобається Подобається x 1
  2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Моя двоюрідна сестричка народила вчора хлопчика :radist: На місяць раніше. Їй робили кесарево, бо мала проблеми з тиском. Але з карапузиком все гаразд. Важить 2750. Тішуся за неї невимовно :radist:
    Наша крихітка мала бути старшою, а буде молодшою. Сьогодні цілу ніч дуже погано спала, бо весь час снилося, що ми ось-ось народимося, і я від того прокидалася, а потім не могла влягтися, бо спина вже другий день болить.
    До речі, де наша Зорянка? Тобто, я підозрюю де вона може бути, але хтось щось більше знає?

• Подобається Подобається x 6
  3. anka

anka Well-Known Member

> а ще от почалося-вночі ловить ліву ногу судорга(під коліном в ікрі)-та так,що крізь сон відчуваю і навіть ще й на ранок болить.читала ,що то від нестачі кальцію/
    ще треба їсти курагу, сухофрукти. перевірила на собі- допомагає:)

Додано через 3 хвилини
    >снилося, що ми ось-ось народимося.
    а в мене взагалі чемоданний настрій. як тільки десь щось заболить, або малечка мене притисне, то перша думка "ось, почалося!!!" сьогодні вночі теж зле спала постійно прислухалася

Додано через 11 хвилин
    >поки найбільше подобається карапуз
    а де магазин Карапуз???

4. Масік

Масік Well-Known Member

До слова про сни, мені сьогодні теж снилося , що я вже в родзалі , але води відійти не можуть, так я з таким переляком проснулася, потім теж ніяк не могла заснутит, цілу ніч просила мацьопу щоб голівкою до низу перевернувся, а то відчуваю нас теж кесарити будуть :sad:

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А я стояла в Ільків в 36 кабінеті тоже дуже класна і мене також не напрягала.

6. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

7. zara

zara Well-Known Member

обовязково прати! а потім ще й відпарити

Додано через 4 хвилини
    треба, відпарюванням повбиваєш всі мікроби, які лишились після прання

• Подобається Подобається x 2
  8. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Дівчатонька, які вже зазнайомились з своїми майбутніми пологовими лікарями! скажіть, чи треба з чоловіком йти, чи може краще самій, що треба взяти з собою(паспорт чи обмінку чи ше що...)? планую йти на Батальну на наступний тиждень...правда ще лікаря не визначила, але до неділі ще раз гілку про ПБ перечитаю і визначусь...
    а ще скажіть - де їх там шукати, тих лікарів?
    а і ще скажіть чи коректно одразу скільки(?) питати? бо не хочеться, щоб потім неприємний сюрприз був...

9. Андріана

Андріана Well-Known Member

я зазвичай така,що не люблю йти сама кудись шось домовлятися,як є можливість, то відправляю чоловіка, а на рахунок лікаря в котрого народжувати, то тільки я, чоловік радив інших, або хотів йти сам і здивувався, що тут я його не впустила. Хотіла сама знайомитися, за гроші нічого не питала (запитала вже після родів, але можеш запитати... ), обмінку брати треба обов"язково. Приходиш та й питаєш чи є зараз такий то лікар,коли приймає і т.д.

10. eva

eva Well-Known Member

А я вже думала, що сьогодні буду народжувати.В мене сьогодні рівно 38 тижнів, то думаю може ще рановато, ще б пару днів.Спина почала нити вночі, і то так серйозно.То я в 5.00 зібрала сумки.(які до того не були зібрані)Але до ранку все пройшло.І я цілий день чекала, але нічого.Але ж я не перший раз, то вже знаю ту біль.Я вже була впевнена шо це воно.І лялічка собі спокійно рухається в животику.Мій чоловік каже, що це просто знак що час збирати сумки

• Подобається Подобається x 4
  11. Відповідь: Для майбутніх мам

всем приветик!девочки,хотела у вас узнать,у меня малая в пузике часто икает.нормально ли это?с первым ребенком я вообще не замечала икоты.

12. zara

zara Well-Known Member

обовязково бери чоловіка, хай знає, як нам нелегко). Якщо толковий дохтур, то на першій зустрічі буде вам все пояснювати- як починаються пологи, на що звернути увагу та що робити. бери, звісно, обмінку (хай доречі, в ЖК її гарненько оформлять, тобто позаписують туди всі твої аналізи), паспорта ніхто перевіряти не буде))), краще з собою взяти блокнотик, записати, якщо щось новеньке почуєте.
    Образу питати скільки коштує їх робота є так само некоректно, як і те, що вони беруть "подяку" за цю роботу, так що не соромтесь, питайте все, що хочете (хоча, можливо, без знайомства, вони на це ваше запитання відповідатимуть стримано і поважно: "хабарів не беру і вам не раджу" :haha:)бо звідки вони знатимуть, що ви не з податкової)))

Додано через 3 хвилини
    угу), нормал. От моя доцька вже давно народилася, а й досі гикає! від переїду, від зміни температури.. А от моя лікар в ЖК на моє питання чого мій живіт так часто гикає, відповіла, що це ще наукою не доведено, що дитинка там гикає ))) А от народила- і бачите, не наука довела, а життя:)

Додано через 5 хвилин
    ))) ви би і народжувати послали його, бідненького?:)))

• Подобається Подобається x 4
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в мене сьогодні супер-ніч була!я виспалась,нічого не хапало,і ляля спала в животику спокійно))))давно так не було,аж настрій якись такий пречудовий-і за віконечком сонечко!!!
    буду сьогодні по магазинам ходити,от читаю цю гілку і вже виписую де який магазин і шо в ньому є!а то все відкладаю на потім(думаю шо ше зарано)а час летить так швидко,що навіть і не помічу як перейми почнуться,а в мене ніц нема купленого!

14. Андріана

Андріана Well-Known Member

ггг, а шо?... та ні я ж кажу що домовлятися, а особливо з чужими людьми, так я можу,вмію домовлятися, але як є можливість, то нехай то чоловік робить.:)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

не забудьте замочити то всьо у спирті, і ТАК у відрі в ПБ і несіть. Бо мікроби - ТАКі гади, одразу сідають на той випарений дитячий одяг. Ну і пінцети не забудьте прихопити! Не можна ж руками дитину одягати: фсюди мікроби... :cowboy:

• Подобається Подобається x 8
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

г-г-ги-ги-ги:D

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Вам ги-ги-ги, а народ реально запарюється.... :)

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

а чого паритися -то?
    як на мене, то з усього - найважче завагітніти і потім, коли дитина підростає... а решта - норма. природно все. і не тре ніц парити:)

• Подобається Подобається x 2
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Але ж парять... :)
    І собі, і людям.
    Про міфічну стерильність у ПБ. Про необхідність стерильності для малят (і народ починає кип'ятити воду для купання :) )
    І про обов'язкову стерилізацію пелюшок.
    А потім загнана мама жаліється... :cowboy:

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

в тому то й річ, що парять не там де тра:)

Статус теми:
Закрита.