Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніка

Ніка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мій чоловік мені теж так каже!!! думаю, варто спробувати - подивитись, який буде ефект!!! :)

Додано через 1 хвилину
    я в Підшибякіної. а ти від кого утекла???

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Loyal & Olia_zaj Дуже дякую за консультацію. Справа в тому, що я не люблю речі, які вдягала у лікарні, бо виникають негативні асоціації, переважно, речей, які одягала хворіючи - більше не одягаю, бо мені не комфортно у них (так-званий психологічний якір). Ось і вирішила, що після пологового викину речі, у яких мені було боляче, щоб залишити тільки найкращі спогади і ніяких страхів ;) Куплю собі щей пару секондівських футболок, які виварю а після пологового напевно викину.
    Незнайомка А хто такий добрий, порадив таку "милу" лікарку? Тут стільки хороших лікарів називали, не роби проблем, плюнь і розітри.

• Подобається Подобається x 7
  3. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

А хто такий добрий, порадив таку "милу" лікарку? Тут стільки хороших лікарів називали, не роби проблем, плюнь і розітри.

порадила лікар, якій я довіряла. перед тим переглянула відгуки в інеті - жодного негативного, хороший спеціаліст. видно, просто не зійшлись характерами. висновок - треба жити своїм розумом. от зараз по пошуку збираю інфу про інших лікарів, які не проти сімейних пологів.

• Подобається Подобається x 1
  4. eva

eva Well-Known Member

А я щось розстроїлась.Була вчора на південному і було так мало калясочок.Сподобалася одна нова модель tako 2200грн.Колір не дуже.Де ще є широкий вибір?А то як вже народжу не буде часу шукати.А чоловік мій як купить...

5. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ніка, а так, Підшибякіну знаю, була в неї один раз. Приємна лікарка, відносно молоденька така. А я втекла від Олексюк, багато маю про неї поганих відгуків. І на свому досвіді теж.
    Abraira - пологи не хвороба :), і я навпаки зберегла одяг в якому народжувала, приємно згадувати про народження первістка.

• Подобається Подобається x 7
  6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А яку саме калясочку хочеш (які вимоги)? Ми вже давніше визначилися з возиком (Chicco Tech), тому лише на ціни тепер дивлюся - де дешевше. На скільки памятаю, є в Пелікані біля Мотозаводу возиків трохи наставлено. На Шуварі переважно Донатан (здається так називаються), але вони важкі. Те саме можна сказати про Тако: вага - не їхній козир. В представництві Чіко вибір дуже маленький - два візочки, які заслуговують на увагу, але вони легші від возиків такого типу.

p.s. Які враження від курсів на Батальній? Скільки там занять?

7. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

А я щось розстроїлась.Була вчора на південному і було так мало калясочок.Сподобалася одна нова модель tako 2200грн.Колір не дуже.Де ще є широкий вибір?А то як вже народжу не буде часу шукати.А чоловік мій як купить...

"карапуз" - на в.великого і на шуварі (ми там брали, але шукали конкретну модель), там же на шуварі коло карапуза - ще якийсь магазинчик, де вибір, здається, кращий, близько 100 м від кільця в.великого-кульпарківська в напрямку центру (від зупинки тролейбуса йти прямо і якраз на нього вийдете) - фірмовий магазин Geoby.

• Подобається Подобається x 2
  8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А в кого стоїш на Стецька?Бо я теж там стояла.

9. eva

eva Well-Known Member

Дякую, ще там подивлюся.На курсах мені сподобалось.А ви не були часом?буде ще одне в понеділок на 13.00.Саме більше заспокоювала чоловіків, що за всю практику не було жодного випадку, щоб чоловіку стало погано

10. Nastyusha

Olja_zaj, я в Петришин, досить нормальна така жіночка, не напрягає :) В першу вагітність в Крочак стояла. А ти в кого?
    Дівчата, як ви ті цитати віділеного робите...? :sad:

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

У кого як. У мене позитивних вражень від вагітності м"яко кажучи малувато і я маю надію, що наступного разу все буде гаразд. Все це я витримую, бо дуже хочу дитинку, я її чекала і чекаю.

12. Натася

Натася Well-Known Member

Незнайомко, я до такого лікаря, як ти розповідаєш, точно не йшла б народжувати, а пошукала б ще когось!

от мене десь наступного тижня чекає "знайомство" - цікаво, чи мені сподобається лікар (трохи боязко).

13. Бурулька

На жаль, не були, але ще виправимося. Теж чула, що ті курси більше для чоловіків, щоб вони менше хвилювалися. Як сказала одна знайома: "Жінка і так готова до пологів і знає, що їй нема куда діватися, а от чоловіка ще треба підготувати, щоб він був в курсі, що відбувається".

• Подобається Подобається x 2
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Та чого ти себе настроюєш, що тобі боляче буде? Нічого подібного! В мене приємні спогади залишились, особливо, коли вперше побачила свого малого в себе ж між ногами ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Бурулька

Головне не хвилюватися і підготувати собі список запитань до лікаря, які найбільше цікавлять. І не бійся

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

На Пд порівняно дорогі коляски. А вибирай по неті, далі просто шукай де є конкретна модель

17. Натася

Натася Well-Known Member

та я не боюся:)
    просто в мене великі вимоги до лікаря:D, тому підозрюю, що важко буде мені сподобатись:)
    а список питань вже давно в голові сформований (правда, треба буде ще собі записати, щоб часом не забути)

18. Бурулька

Точно треба записати, бо в мене в голові той список був, а толку ніякого - прийшла і все забула. Але знайомилася з лікаркою на 25-ому тижні (болів живіт, тому вирішила раніше прийти), то мала ще купу часу, щоб все запитати

19. Nastyusha

У вас що вже працюють цитати???

20. eva

eva Well-Known Member

як навчали на курсах, треба три окремих пакунки.один на пологи, один для вас після і один для дитинки.А ще якщо чоловік йде з вами то ще маленький для нього.Я в свій положила косметичку і халатик

Статус теми:
Закрита.