Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

дівчатка! найкраще пеленати мацьопку на пральці!!!!!кладети на неї пеленальний матрасик і все! і після купання-одразу на нього,і так! моя сестра так робить,так всі мами за кордоном роблять( я там працювала по догляду за дітьми)

2. anka

anka Well-Known Member

де саме ці трикотажні? (вкотре переконуюсь- Південний- унікальна річ...)
    я, чесно кажучи, повелася на марку станика. знайома лікар розповідала недавно, що основною причиною виникнення онкозахворювань в жінок є порушений відтік лімфи від грудей. і що є кілька фірм, які випускають білизну, котра не порушує цей лімфовідтік. ще радила, що під час вагітності треба приділити цьому особливу увагу, щоб уникнути мастопатії і різних поганих штук. наслухалася я і повелася :) наступного разу не братиму з собою грошей:)

3. olenkastar

ось таке я собі буду купувати і його в ванній на пральку і все

• Подобається Подобається x 1
  4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Біля Краківського, то здається на Зерновій, якщо по ній йти від 700-річчя. А біля Привокзального, на Федьковича, по руху автотранспорту наступний провулок після площі Липневої, на куті, одразу навпроти входу на базар.

А може то і правда! Не шкодуй, спробуєш використовувати той станик, то може він тобі дійсно буде кращій, ніж 5 шт. звичайних купити! ;)

5. olenkastar

скажу одне-РЕКЛАМА-РУШІЙ ПРОГРЕСУ. я також була повелася на білизну для вагітних)))і що?марна трата грошей-звичайні наші трусики на 2 розміра більші-точнісінько такі самі і ще й в два рази дешевші

Додано через 1 хвилину
    невже наші мами мали ті всі модні станики??? і що мали хвороби подібні?

6. Abraira

Ой! Не на моїй пральці і не у моїй малогабаритній ванні! :) У мене навіть ванна 1.20, то я кажу, що вона дитяча і дитині я ванночку купляти не буду :D :D :D

Додано через 3 хвилини
    А хіба нам маленьким, одягали якісь рукавички????
    А з іншого боку, нашим мамочкам казали зціджувати молоко, моїй мамі у пологовому мазали соски зеленкою!!! і казали щогодування мити груди...
    Я думаю, що тут треба знаходити якійсь раціональний компроміс... хоч станики (я так вважаю) мають бути просто трикотажні і дуже зручні.

• Подобається Подобається x 3
  7. dream

dream Well-Known Member

дівчатка, підкажіть як зарадити такій проблемі як отікання ніг? Знаю що декому тут це близьке. Не знаю від чого воно у мене, але вже третій день страшно мучусь

8. anka

anka Well-Known Member

я саме про це і кажу. маг. Карапузик 120 грн.
    просить моя товаришка з канади вислати їй пояс підтримуючий і станик по-можливості. ті капіталісти вже зовсім нюх втратили. в них немає бандажів передродових, бо це "дуже шкідливо". і ще одне досягнення їхньої медицини- виявляється, материнським молоком годувати дитину- дуже шкідливо ( а ми тут- кам"яний вік навпаки боремося за ГВ)!!! тому мамам радять годувати сумішами з самого народження. так, як суміші є більш збалансованими... каппець!!!

9. Leila

Leila Well-Known Member

Дівчата про станики можу сказати , що я купила собі один дорогий від ALLES за 70 грн на Добробуті, (100 грн на південному), а один на Батальній в центрі підтримки лактації у Ольги-лактолога, здається за 50 грн. Я дуже-дуже задоволена тим першим, бо я весь час в ньому,він ще й для вагітних з 7 місяця підходить бо там чашечки розтягуються по мірі росту грудей. А от другий застібається спереді, то мені не подобається і тканина якась грубша я його одягаю тільки тоді коли перу перший.
    Хочу ще купити той Alles на мою думку він того вартує!

10. olenkastar

значить маєш проблеми з нирками! геть від себе забери сіль і все солене і мариноване. пий не так багато і звари собі чаю з ШИПШИНИ(на 250 мл води-15-20 шипшинок,настояти десь хв 10-15)-дуже допомагає!

Додано через 2 хвилини
    а вмене от яка проблема! після тих черешеньок і клубнічки вздуло животика!!!як то неприємно,от пью чай з фенхелю,може поможе....а в когось було таке?чим ви рятуете свої животики?

Додано через 3 хвилини
    ну я в шоці!!!!!як каже Задорнов-"какие они тупые"

11. Abraira

По-перше злізь з каблуків ;) Прийдеш додому зроби собі прохолодну ванночку для ніг (або обгорни вологим, холодним полотенцем) ляж і задери ноги на якісь подушки чи скрути щось валіком. :)

Я вже пару кілограм того добра з"їла і нічого... Вздуває якщо їсти ягоди після основного прийому їжі (це не тільки вагітних стосується). Може ти так і їла? бо я завжди їм клубніку і черешню як незалежний прийом їжі.
    100% !!!!

• Подобається Подобається x 2
  12. anka

anka Well-Known Member

я послухала їхні маразми... хлопчику не розпізнали перелом променевої кістки. сказали- вивих. і вправляли без знеболення (щоб краще відчувати). дитина зараз приїхала в Україну і йому лікують неправильно зрослу поломку. гріх нам на наших Лікарів жалітися.
    до лікаря!!! а ще міряйте тиск. підвищення нижнього тиску вище 80, і верхнього хоч би на 15-20 пунктів- дуже-дуже серйозна штука. з нирками взагалі не жартуйте. потім, при вагітності можна пригод нахапати. і дійсно, як olenkastar каже- сядьте на безсольову дієту. до речі, не так і складно. трав"яниста їжа- лише перші 2 ложки, потім дуже гарно відчувається справжній повноцінний смак!

13. dream

dream Well-Known Member

раніше у мене таке ніколи не проявлялося, тому не думаю що нирки так ні з того ні з сього дали про себе знати і то так серйозно, щодо соленого - не солю їжу майже взагалі, п’ю одну чашку чаю на день, поняття не маю чого то таке робиться з моїми ніжками

14. Abraira

2 Leila
    Скажи, у тебе гіпертонус був до самих пологів? Бо у мене ніяк не проходить, а від жари загострюється (хоч під капельницю я ще не попала і маю надію не попасти).
    І ще, після пологів усі спазми зникли, чи ще якісь ознаки були (болі, спазми)?... я вже шизію від того болю! :sad:

15. dream

dream Well-Known Member

з цим теж все нормально, ще вчора міряла 110 на 70, як завжди

Дома усе чудово, зранку приходжу на роботу ніби теж все Ок, а вже з ругої половини дня капець, потім прихожу додомцю знову все за 20 хв. нормально, може алергія на роботу :)

16. olenkastar

:) а ше от що-я можу лежати вареником і ніц не робити,лінтяйнічати,але якщо вже встану і за шось візьмуся.....то нема тому кінця!от так сьогодні,закинула прати,почала тушити мяско і як понеслося-помила холодильник,поприбирала,прасую і думаю,шо то ше зробити.от такі напади працездатності...може знов прилягти і воно пройде?:)

Додано через 58 секунд
    ні я замість обіду собі того добра намила...

17. Leila

Leila Well-Known Member

Можу тебе порадувати Abraira, гіпертонус зменшився з 36 тижнів, або я вже до нього звикла. До того часу я сиділа на гініпралі, а цілий липень 3 28 по 32 пролежала на Мечнікова, а в 32 тижні була вже вдома, хапало ще з місяць точно, а потім я замахалася на нього звертати увагу і вже так сильно не тонусувало і ще я носила бандаж весь час як кудись йшла і як речі для лялі вибирала то відпочивала як багато походжу. В день родів я зранку пішла на базар і зняла бандаж і ввечері родила сама не знаю коли за 2 години взялося відкриття 8 см? зато родила швидко, й майже безболісно може матка за всю вагітність на тренувалася (тож м"яз) після родів як і у всіх живіт трохи болів матка мусить прийти в дородовий розмір. цьому сприяє ГВ і окситоцин але ти вже не боїшся що будуть передчасні пологи і немає коли на то увагу звертати бо ляля всю увагу на себе заберає :)

• Подобається Подобається x 2
  18. olenkastar

та в тому-то і прикіл,деколи думаєш,що ти цілком здорова-а тут на тобі! я хворіла в 12 років захворюванням нирок(пієлоніфрит,здається),але набряків поки нема(тьфу-тьфу-тьфу),а от сестра з нирками не мала проблем,соленого не любила-а набряки з 6 місяця вагітності мала.--то вона прохолодними ванночками для ніг,шипшинкою,і так як Абрайра каже-закиданням ніг і рятувалась.
    я мала набряк лише 2 дні-коли випила 2 літри квасу)))

19. dream

dream Well-Known Member

дякую за поради

20. anka

anka Well-Known Member

DREAM, то 80% нирки. саме вони відповідають за виведення рідини.
    в мене ще є версія, що Ви надто мало п"єте- як то- одне горня чаю в день, коли потрібно літрами пити.
    не бавтеся. ідіть до лікаря. Здогадками і нашими нефаховими порадами можна запустити серйозні речі. пообіцяйте собі, що звернетеся до спеціалістів, якщо не мине наприклад за 2 дні

Статус теми:
Закрита.