Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ти ще хворіеш??? тримайся,ти потрібна мацьопці здоровенька і сильненька

Додано через 1 хвилину
    ага,я також про кожне імя вичитую:)
    може не тра???бо скоро ні одного імені не залишиться,яке б підходило:padonak:

• Подобається Подобається x 1
  2. olenkastar

ото правда!!!! я вже так і думаю,хай лише зявиться добра клубнічка і черешеньки-кілограмами їсти буду
    до речі, ЛОЯЛ,ви часом вчора ввечері не гуляли по стрийскому парку з візочком і чоловіком?

Додано через 2 хвилини
    а ми маемо в результаті також 2 імені або Софійка ( то більше чоловік хоче) або Вікторія ,а ще подобаеться Владислава( Влада)

3. Птася

Птася Well-Known Member

Вот і ми зупинилися на Анастасії і Дарії, я ще чоловіку пропоную Таісія, але він каже що нам і одної Таісії Повалій на естраді вистачить :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Птася

Птася Well-Known Member

я теж радію, що встигну ще всім цим насолодитися, але переживаю, що кавунів цього року не наїмся, дуже їх люблю, але невідомо чи дитинці потім буде через молочко моє смакувати

5. olenkastar

і я !!!! також їх люблю,ну дуууууже люблю,але не можна їх буде багато-бо багаті клітковиною,а в мене термін на кінець серпня-як раз час кавунів!а ніззя.але один рік-буде без кавунів,однак з дитинкою-це краще від усієї смакоти разом взятої

• Подобається Подобається x 6
  6. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

остнній дзвоник то кльово...
    взагалі-то я туди ходила раз на два тижні...частіше не могла...курси всякі, робота, але від цього тижня планую ходити два рпзи на тиждень, бо троха зашвидко вагу набираю....а менше їсти не можу:sad: то просто буду більше рухатись:) так-шо як з"явиться час - зголошуйся:) завтра спробую Анку витягнути:)

а мені воно асоціюється з Маргаритою Січкар - успішною, щасливою і коханою бізнес-леді :) яка має двох гарних діточок, до речі:)
    Дарка теж дуже гарне ім"я. це головна героїня однієї з повістей Ірини Вільде. і ще в Дар є бізнесово-організаиторська жилка, особливо в Дар Михайлівних. То такі кубіти!

але якщо в мене доця - то мабуть Оля буде, бо Олі - найпрекрасніші жінки в мому житті:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Птася

Птася Well-Known Member

це точно, дитинка це тепер головне. А також груде годування привчить правильно харчуватися, не впадати в крайнощі, а балансувати своє харчування, що б дитинці добре була, та й фігурі це піде лише на користь

Додано через 4 хвилини
    я чоловіку сказала, що як донечка народиться, то вкаже нам яке ім"я їй підходить, поживемо, подивимось з яким характером доця в нас буде, тоді вже точно визначемось

Додано через 8 хвилин
    а в Києві є спеціальний басейн для вагітних, а потім туди можна і з немовлятком ходити. Вони багато чого там розказують і багато про домашні пологи говорять. Але в мене так і не вийшло туди походити, були спочатку проблеми з нирками, поки холодно лікар не дозволяла мені ходити, а на травень вони на профілактику закрились. Шкода, що такого у Львові немає, а то звичайні басейни мене лякають, маю негативний досвід з Динамо

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ой! Дякую, що нагадала! Я й забула за гілочку і всім подякувати! А називаємо таки Остапом!!! Чоловік підтвердив мою мрію дитинства (сина Остапом і доньку Соломію). Про донечку будемо потім думати, а синочка Остапа іду будити купати.
    Наперед всім дякую за вітання!

Додано через 7 хвилин
    Неа! Ми ще з дому не виходили! Сидимо і маму біля себе тримаєм. Хіба татко в роз"їздах!

• Подобається Подобається x 9
  9. pampyshka

Та...дуже хтілось шоб в нас таке у львові було...
    а що за досвід з динамо, якщо не секрет? бо в мене чоловік туди ходить...а я не ризикую, за динамо для вагітних погано відгукуються...

10. Птася

Птася Well-Known Member

ще на першому курсі ходила на Динамо, закінчилось все вірусною гнійною ангиною, пішла до лора, він сказав що вже не перший випадок з цього басейну, може зараз там вже і краще, але раніше вода там погана була

11. pampyshka

капець:sad: кажуть шо там після ремонту краще...чоловік каже шо туди пісяють - вода зеленуватого кольору... ловом, ноги моєї там не буде!

12. Мих

Мих Well-Known Member

дивні речі я вам скажу... як то вода від того зелена стає, нє?

13. Птася

Птася Well-Known Member

там раніше і діти і дорослі разом плавали, на доріжках повний безпрєдєл був, можна було і по голові і по спині получити, стільки юдей.
    я після народження дитинки теж планую походити в басейн (через місяць після народження вже можна починати) але не можу визначити в який, тут писали що в Софії хороший, а моя мама ходить на аквааеробіку десь в районі вул. Франка, може з нею буду ходити

Додано через 1 хвилину
    там таке враження що плитка басейну цвісти починає, то явно не від чистоти води в басейні

14. pampyshka

всьо просто:) спочатку вода блакитно-прозора, потім в неї пісяють жовтим. а потім як в дитячій палітрі: блакитнувате+жовте=зеленувате ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Well-Known Member

ясно... то ж треба....

• Подобається Подобається x 1
  16. Птася

Птася Well-Known Member

прикольно в тих басейнах де у воду додають речовину яка зафарбовується в червоне, якщо у воду пісяють. За кордоном у всіх басейнах таке як у відкритих так і у закритих

• Подобається Подобається x 3
  17. pampyshka

во-во:) така кольорова гамма цікавіша:) кажуть шо в дельфіні таке є. і хто воду зафарбує - той має заплатити за зміну води та моральні збитки за простій басейну на період зміни води. може то й неправда шо там та штука фарбуюча в воді є...але ніхто перевірити не наважується:)))
    тому в дельфіні вода лишається блакитнувато-прозорою;)
    а софія на порядок дорожча дельфіну...там колись взагалі воду чистили срібними пластинами, а не хлоркою, але чи то пласти замазались чи їх розікрали, але здається зара знов стару добру хлорку мішечками сиплють і всьо ок...

18. olenkastar

хі-хі! я буду мати Михайлівну:) чоловік Михайло:)
    але ще маю 12 тижнів на вирішення яке імя давати-ще багато раз вподобання зміняться:)
    ой,а ще я хочу файне ліжко з ортопедичним матрацом:clapping: :no: як то сильно з вагітністю відчуваеться на чому ти спиш!!! у нас такий збираний мякий кутик,і від нього так спина зранку болить!

• Подобається Подобається x 2
  19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

В нас файне ліжко з ортопедичним матрацом, але спина всеодно трохи болить. Допомагає вивалити ногу на чоловіка :shy:, притулитися пузом до нього і так спати, але не довго так можу спати, кручуся вночі :sad: Іноді прошу чоловіка пересунутися на інший бік ліжка, бо мені так зручніше. Одним словом, найкращий захист від болю в спині - чоловік

• Подобається Подобається x 6
  20. Птася

Птася Well-Known Member

в мене теж хоч і ліжко зручне спина болить і саме цікаве, що починає боліти під ранок, десь так годинка 6. І дійсно рятуюся теж чоловіком, він мені під спину підіпре і від його тепла легше стає, а потім на нього навалююся, що б спину розгрузити.

Додано через 28 хвилин
    від болі у спині добре помогає колінно-локтьова поза, та й всім внутрішнім органам легше стає, рекомендують по вечорам трошки постояти в такій позі

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.