Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іриска

Іриска Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мабуть Ваш малюк дає Вам знати, що йому ці імена не цілком підходять!!! Я як відкрила недавно книгу імен - то очі розбігаються, так їх багато, а як вибрати конкретно - то зразу нічого не підходить ! Ось так! А як народиться, Ви зразу будете знати, як його назвати!

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я така сама була!місяць до і місяць після весілля при кожній відомій нам усім справі зачяття лялі,я думала про те , що я ось саме цього разу завагітнію!і не виходило, 2 рази була затримка по 2-3 дні,а потім критичні дні. та якось ми поїхали до моїх батьків у гості,а їх постійно нема вдома і ми соби насолоджувались спокоем і гармонією забувши про все

• Подобається Подобається x 5
  3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Іриско, нема підстав для хвилювання! В книжках (написаних лікарями) є інформація, що цілком нормально, коли вагітність не наступає зразу. Лише, коли вагітність не наступає більше, як за рік часу рекомендують звернутись до лікаря. Хоча деякі знайомі пари навіть без відвідувань лікарів чекали на зачаття навіть 1,5 - 2 роки і мають тепер діточок.:)

• Подобається Подобається x 3
  4. olenkastar

шаленні моменти без думок про те,що ось може зараз!!!! завагітніем дали свій результат...затримка уже 27 тижнів:radist: :) :radist:

• Подобається Подобається x 9
  5. Натася

Натася Well-Known Member

нам вдалось з другого разу.
    при чому після першої невдачі я була засмучена, а потім просто розслабилась і не зациклювалась на тому.
    коли була затримка (в другому циклі) - робила тести (штук 7 мабуть, різних і на різних термінах затримки - до тижня), вони нічого не показували, я зревілась.
    але потім зрозуміла, що вагітна і більше тестів не робила.

була я сьогодні на узі - росте в мене в животику богатир!:) по розмірах дитинка виглядає вже на термін 33-34 тижні:) хоча тільки в середу 31 буде:D
    і власне, по тих розмірах пологи мають бути 10 липня, при тому, що по місячних - 30 липня:D
    коротше, буде в мене велике маляточко:)
    а ще мені узістка сказала менше їсти - бо дитинка вже і так велика! а я їй кажу - так в мене ж набір ваги тільки 7 кг, куди вже менше?!
    але моя лікарка каже, що в мене малий набір ваги і обмежуватись не потрібно (в межах розумного, звісно), а дитинка все одно набере стільки, скільки має набрати.

• Подобається Подобається x 7
  6. Іриска

Іриска Well-Known Member

Щиро за Вас всіх рада!!! Мабуть справді потрібно думати про кохання, яке є між подружжям, і тоді все само собою станеться!!!!

• Подобається Подобається x 3
  7. olenkastar

а ще існуе думка,що коли жінка бачить якусь дитинку і шаленно :crazy: усім своїм єством радіє цій маленькій істоті-відбуваеться невидимий звязок між ціею жінкою і душею дитинки,яка шукє собі маму і саме в цей момент подаеться сигнал лялі,що їй пора на світ.і жінка вагітніе:)

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Багато мам з немовлятам в мене замовляють американський амвеївський дитячий порошок. Він не викликає алергії, добре виполіскується і відпирає забруднення, перевірений педіатрами, дерматологами, алергологами.

• Подобається Подобається x 1
  9. Натася

Натася Well-Known Member

я ще не прала:)
    але збираюсь оцим: http://www.eco.lviv.ua/product.php?ID=3

• Подобається Подобається x 1
  10. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Так, я таке нераз чула!!! Говорять, що організми адаптуються один до одного..., а потім обов"язково все вийде !!!:) :) :)

• Подобається Подобається x 4
  11. olenkastar

поки була на роботі сьогодні читала останні дописи з форуму і наткнулась на фразу Насюші,що вона їсть молоденьку моркву і по дорозі купила собі також,бо всю дорогу додому з роботи перед очима стояв пучок з молодою морквою:crazy: :crazy: :crazy:

Додано через 3 хвилини
    і я так вважаю! а ви спробуйте зробити якись романтичний вечір, чи сходіть на романтичне кіно, чи поїдьте десь,розслабтесь і про все забудьте.

12. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Всім привіт! Я вдома, але до мене повернувся коханий гіпертонус, то мушу лежати вже 2-ий день. Болі просто жахливі :sad: у мене таке враження, що народжувати буду з посмішкою, бо стільки часу терпіти болі, скільки я вже натерпілася, певно мій поріг чутливості на небеса закинули...

• Подобається Подобається x 6
  13. Іриска

Іриска Well-Known Member

потрібно до Вас прислухатись!!!!

14. olenkastar

привітик!!!! тримайся , ми всі з тобою:clapping:
    а ти не приймаеш свічечки "Вібуркол"??? в мене коли тоізуе матка або болить,то одразу беру їх, лягаю і за півгодинки ,може і раніше легшае.

• Подобається Подобається x 2
  15. Abraira

Бачила я той порошок, і у мене (як у людини, що довго вивчала хімію) таке питання: що там є, якщо зеленка і йод нейтралізується і обезбарвлюється? Я нічого не заперечую, але мені жодного разу не дали відповідь на це питання. Багато знайомих перуть тим порошком, але у них дітей немає, а я-би взяла, та хто мені скаже, що там такого ЯДРЬОНОГО що ВИГРИЗАЄ плями, які інші, шкідливі порошки, не беруть?
    І ще одне, розчином того порошка можна поливати квіти і вони ростуть як від добрив... може у когось це викликає довіру, а у мене масу запитань.

16. olenkastar

вони навіть для малечі рекомендуються, знімають спазми
    а магне Б6?

17. Abraira

Ні, у мене но-шпа, гініпрал і магне Б6. Свічки мені не виписували, але може тому, що термін не той був, та і гініпрал я переносила більш-менш нормально. Запитаюся у лікарки.

Додано через 2 хвилини
    Спазми у мене просто жахливі, я не сплю переважно з 6:30 до 8:00. А сьогодні так спазмувало, що у мене істерика почалася, бідний чоловік не знав як мене обнімати і що казати, щоб я заспокоїлася... заплакала усю подушку.... :sad:

18. olenkastar

мені сказала лікарка їх купити і при спазмах брати, ще мабуть десь на 16 тижні і так до сих пір їх беру, бо біль терпіти сказала-НІЗЗЯ

Додано через 1 хвилину
    а ще знаю листя сушене малини потрібно пити-дуже корисна і на пологах помагає( не так боляче і матка краще працюе)

19. Abraira

Дякую! Але мушу запитатися у лікарки. А от на рахунок болі то точно. Я коли на підтримці була (14-15 тиждень) у мене при УЗД гематому побачили, так мені спазмувало.

20. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Але ж вона добра та морква... але дорога, зараза:)

А в мене навпаки малятко маленьке, по розмірам животика було на тиждень меньше....... Але всі дітки різні:) Я сама родилась 2400 а мій чоловік 2800.

Статус теми:
Закрита.