Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я вчора пила бочковий квас у "calcio" (кальчо),що біля памятника Федорову. він звичайно не такий модний квас,як був колись,але всеодно дууууже смачний

• Подобається Подобається x 2
  2. eva

eva Well-Known Member

Головне побільше дрібних(по 2, 5грн)Бо медсестричкам більше не треба.А всі медикаменти медсестра сама радо купляє(колись за 2 грн.).А де будете родити?

• Подобається Подобається x 1
  3. olenkastar

і що потрібно цілий день лише кефір пити? а яблучка можна???

4. eva

eva Well-Known Member

І мене цікавить скільки обійдуться сімейні роди на батальній?Хто поділиться найсвіжішою інформацією?

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Люди, нашо вам того??????????????????????????
    Просто не тре жирів і вуглеводів забагато!!! Не мучте себе і маля!!!
    Я свої 15 кг скинула за місяць...

• Подобається Подобається x 9
  6. olenkastar

:) яка знайома ситуація!не маю зовсім сили волі на розгрузку,потримаюсь пів дня(це поки на роботі) а прийду до дому-готую їсти і воно мені так пахне,що не втримуюсь і смакую:radist: поки ще все можна

Додано через 59 секунд
    я уже маю на собі 10,а ще 12 тижнів лялю носити

7. eva

eva Well-Known Member

А ше краще не кефір куплений, а саморобне(кисле молоко)Хоч я трохи брезгую, але знайшла хорошу чистеньку жіночку і тепер в неї беру молоко.Я теж пила магазинний кефір, але прочитала, що він діє на закрепи.А ось тепер самробний кефір випиваю на голодний шлунок зранку, то аж відчувається потім полегшення на весь організм.Ніколи не думала що так легко ходити в туалет(вибачте).А на рахунок яблук, то яка ж зараз користь від тих пластмасових закордонних яблук?Краще зачекати на полунички.Ну кому не спішно.Я ше думаю скуштую, хоч погода у цьому році не сприяє дозріванню

• Подобається Подобається x 4
  8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Є спеціальна гілка, там вся інформація.
    А я 2-3 останні місяці майже не набирала, в основному - всередині.

9. olenkastar

ото справді! за свою роботу,яку людина робить отримає зарплатню:cool: а ми що маем їм зарплату платити? я теж хожу на роботу і маю невеличку зарплату,але з того я не роблюся дурна і не вимагаю хабаря,бо зарплатня маленька.

10. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я вже маю набраних 20! Апетиту особливого немає, їм 3-4 рази на день, щей багато їсти не хочу і не можу. А вагу набираю. У кожного свій організм, якщо хочеш їсти - їж, а захоче організм "почиститися" він сам влаштує розгрузочний день, потім ще тиждень дивуватися будеш, що цілий день із задоволенням кефірчик пила!!! ;)

• Подобається Подобається x 8
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я навпаки за два останні місяці - 12 кг

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Розгрузочні дні на зменшення живота нічого не дадуть. Та й те як живіт виглядає залежить від того як дитинка розміщена, скільки вод, тілобудови і т.д. Невже ви не розумієте, що коли ви голодуєте, і маля голодує. Збалансоване розумне харчування це одна справа, а голодні дні на кефірі це по суті голодуха, дитинці кожного дня поживні речовини потрібні, а не кефір і таблетка штучних вітамінів. Зрештою ваша справа як харчуватись, просто не забувайте що зараз важливіше здоров"я і розвиток дитини а не фігура, для її відновлення ще потім купа часу буде.

• Подобається Подобається x 16
  13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене коліжанка за вагітність набрала 22 кілограми і зараз повернулася до своїх 60. Я набрала 11 і мені ше до своєї ваги бракує скинути 2, але я поки годую то їм все підряж безперестанку то поки що їх позбутися не пробую. Та й вони мені не заваджають поки :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Роджу на Джамбула. Я з дуру по 5 і по 10 збираю. Кажете ще по 2 запастись... Мені лікарка за медикаменти тільки що сказала, що в них все є! Хіба би так попало, що багато народить і якраз закінчаться.

Додано через 2 хвилини
    Так само дівчата про моркву говорили! Вона зараз ніяка і її тре точно кілограмами їсти, щоб хоч щось з того каротину дойшло до організму!

Додано через 7 хвилин
    І я про те саме!
    Будете мати ціле життя потім на розгрузочні дні, дієти і т.п. А зараз краще харчуватись! Але не напихайтесь хот-догами, з того хіба одна "користь" на дупі у вигляді горбочків! Гречка + телятинка, салатики овочеві, сир домашній. Зараз саме час подружитись з жіночками на базарі, щоб вони знали, що ви їх постійні клієнти і вам фуфи не підсовували!

• Подобається Подобається x 9
  15. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

кажуть, скоро львівський пивзавод новий квас випускатиме....кажуть натуральні складники....але я нічо не стверджую 100%:)

Додано через 9 хвилин
    і мене це теж сильно цікавить! бо вже плануєм з чоловіком почати ідкладати... я як почула про 600 баксів в медунівері так мене аж заціпило - таке ж за місяць не збереш...:sad:

Додано через 11 хвилин
    раз вона не справлялась - то тре було своїм заробітком поділитись! за що вона собі гроші брала тоді? що лікар на родах це з категорії вболівальників??? ех...

• Подобається Подобається x 5
  16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дурна інформація! Я і про 1000 чула на Батальній!

17. Abraira

Все від лікаря залежить. тут хтось писав, про медінститут січня того року і 150$. На Джамбула кажуть найнижчі ціни, та вельмишановний професор на Джамбула робить лише кесарське (навіть без показів) і бере 800! Перестаньте питатися назагал, питайте про конкретного лікаря, бо "самородки" є всюди!

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Однозначно!

Упаси вас Боже від нього!

19. Abraira

Той-самий професор спеціалізується на "щипцях" і саме його покликали, щоб дістати дитинку моєї подруги, яка запуталася у пуповині на стільки, що вже почала дуситися. Тому у нього родити не треба, але коли він у лікарні, до нього часто бігають за порадою чи у екстрених випадках, за допомогою.
    Тут усе від ситуації залежить, іноді отримуєш допомогу звідти, звідки навіть ніколи не чекаєш, а звідки чекаєш допомоги, можеш і по голові отримати.

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Тільки такими думками я себе і втішаю:agree: бо ж зараз на першому місці малятко а не моя хвігура:no: але інколи думаю "і чого я така грубаска":crazy: :crazy: :D :o

Статус теми:
Закрита.