Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Привітики всім!:radist: Всього пару днів мене не було, а скучила за вами всіма страшенно!:sad: Ми їздили до нашої двоюрідної сестрички на ДН - 1 рочок - така класна мала:clapping: :dance: :p і ми такі скоро будемо:o а поки що за 5 годин дороги вели себе чемно, але ніяк не могли вмоститись: у мами боліла попа так довго сидіти, а малечі було тісно, аж доки не ліг поперек і трохи витягнув тільце:p напевно думав: ну коли вже цей вібромасаж скінчиться:) (особливо по Львівській бруківці 1,5 год:D ) але терпів як справжній мужчина:cowboy: Так що хто себе добре почуває - подорожуйте, бо потім теж звичайно можна (у слінгу наприклад), але в животику все ж компактніше;) :p
    А ще зявилась проблемка, ноги почали сильно напухати, а в четвер до лікаря, от і думаю - треба якусь термінову терапію провести, а то я теж свого не балую подарунками, то ще захоче відімстити і в лікарю покласти:shutup: :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я пробувала 20-ку дати, але було купа всіх навколо, то так і не дала нічого!

Дякі-дякі! Він в мене так само, як причеплений - я окремо і животик спереду! А так ззаду і не скажеш - аж хлопи ся чіпляют!

• Подобається Подобається x 4
  3. anka

anka Well-Known Member

спробуйте день-два перед тим менше пити, менше ходити, не їсти соленого, а ніжки побавте контрасним душем протягом 15 хв кілька разів в день :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Колінно-локтьова позиція! 2р на день по 10 хв мінімум!

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

і в мене теж:o - тільки 35-й тиждень, а живіт такий ніби з хвилини на хвилину вроджу, причому двійнят:) але ти хоч на розгрузочні дні маєш силу волі, а в мене й цього нема:ninja: :no: :no: :no:

6. Loyal

Loyal Well-Known Member

:eek: ??? Кому це помогло? Рухатись треба, щоб та рідина не застоювалась! Ви ніколи не помічали, що після якоїсь забави-застілля взутись в свої мешти важко (хіба в чоловіка 43!) А от коли рухаєшся таких проблем нема.

Додано через 48 секунд
    В мене навпаки питають скільки мені ще ходити "місяць? два?"

7. anka

anka Well-Known Member

те саме! до мене якийсь араб чіплявся в п"ятницю. йшов позаду мене і вішав якусь байку про "красівая!" а потім трошки обійшов мене і його заціпило :) не міг, бідака, слів підібрати, жестами питав чи то я вагітна ( ніби може бути ще щось) але відчепився миттєво :)

8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ага! Особливо класно, як підвезти хочуть, то як трохи об"їдуть - в ступорі. А я їм кажу, що мене вже так підвезли, що вам, хлопці, вже нема що робити! :)

9. anka

anka Well-Known Member

а тут не треба сили волі! повір!!! просто купуєш нежирний кефір і смакуєш його, уявляєш, який він корисний, а для профілактики, коли силльно їсти хочеться, думаєш "я- не слабак. всього-навсього 1 день треба потерпіти!" і ще уявляєш, що день на кефірі принесе значно більше сатисфакції втч і моральної, аніж якась нещасна чеколядка! наступного дня так себе поважати починаєш!!!

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дякую за поради дівчата! зараз буду те все пробувати - думаю, що не вийде моєму лікарю мене підловити і запихнути в лікарню;)
    а про гроші, я теж спочатку думала що треба щось давати, але перші рази не виходило якось (обстановочка не та була:) ) а потім я подумала що за вимір тиску і розміра живота платити - це просто смішно:ninja: я розумію що з/п в них невелика, але певно ці дві речі виміряти - не така вже й тєжка робота:ireful1::beee:

• Подобається Подобається x 9
  11. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Не треба нікому і нічого. Я не давала і не збиралася. Ти ж стоїш на обліку в поліклініці, тому лікарняний листок тобі зобов"язані дати.

• Подобається Подобається x 6
  12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я от, дівчата, пакую нарешті кульки в пологовий (жеби стояли готові) і думаю скіко ж то грошей з собою треба буде мати і в якій валюті... Зеленка своя, ватка своя, всі медикаменти так само тре мати... А за які такі заслуги дохторці, акушерці і тим більше (чи тим менше) всім сестричкам, педіатрам....

13. anka

anka Well-Known Member

ух, як мене ця тема дратує...особливо коли молодим мамцям вішають, що їх дитятко хворе, поки не даш грошей....
    а ще мене дістає тема з випискою з пологового. от чесне слово, якби хтось спробував без дозволу сфотографувати моє малятко- з"їв би фотоапарат. головне, що вони там кажуть, що знімають безкоштовно, навішують таткам лапшу, а потім треба заплатити 340 грн. за те, що тоб бузьок винесе малюка. найгірше, що коли кажеш, що маєш свій фотік і камеру, то вони все одно пхаються зі своєю технікою і заважають навмисно. я якось так гостро настроєна щодо таких вимагальських штук як з боку медперсоналу так і з боку бузьків різних! най моляться щоб я не мала сили після пологів, інакше буду всіх дубасити!!!
    візьму з собою копілку з білими копійками і буду насипати медсестрам повні жмені!!!

• Подобається Подобається x 9
  14. Відповідь: Для майбутніх мам

девоньки всем приветик и хорошего самочувствия!хотела у вас спросить,может кто подскажет сколько сеичас стоят семеиные роды на Батальной?Я 6 лет назад там рожала 200 долларов платили а сейчас сколько?

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Чесно розказую, що бачила. Може, то тільки на Батальній така процедура, бо на Джамбула щасливе сімейство виходило з рідними- близькими і ніхто їх не караулив! Спокійно все обійшлось своїми фотіками.

16. anka

anka Well-Known Member

а може це я агресивно налаштована... в обласній бачила точно і на Мечнікова розповідали таке саме.
    свіжа історія. народжувала знайома на мечнікова (я забула прізвище лікарки). то лікар, коли наперед з нею домовлялися "прямо суму не сказала", сказала "ну, скільки дасте- переважно дають 300-350$, але можете і нічого не дати. так цигани роблять" :) але все б було нічого. в процесі пологів з"ясувалося, що лікар не справляється самостійно і довелося викликати ще 2-х лікарів. то потім лікар сказала, що їй за пологи 350, +100 і + 50$ тим двом лікарям, які допомагали... хамство!!!

• Подобається Подобається x 8
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:eek: і шо вона дала?

18. anka

anka Well-Known Member

уявіть! дала!!!
    таких лікарі виховують такі пацієнти!

19. Масік

Масік Well-Known Member

на сто відсотків підтримую!!! ми самі створюємо так зване вимагательство і ту ж корупцію... хоча коли стосуються особисто кожної з нас то перебуваючи у такій ситуації мабуть кожна б витягла гроші і дала, це система проти якої чомусь більшість боїться боротися

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

В роддомі не могла, бо мала так верещала, що в роддомі пів крила чуло. Їла тільки то, що вважала за "можна", щоб не думати потім, чи то животик, чи то голодна і т.п. А вдома теж не могла, бо на 3-ьому тижні в Олесі почалось щось схоже на алергію і трималось 5 тижнів. Але зараз вже може можна буде собі поласувати трошки:)

Додано через 7 хвилин
    Ну я й нареготалась:D :D :D :D :D І як я до такого теж не здогадалась!!!!:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.