Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ага і на форумівку забігайте!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я туди ж! Але їду на природу. Ввечері, як буде як, то загляну на форумівку

3. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

З печінкою проблем не маю (ттт):)
    Читала в неті, що його призначають вагітним для профілактики ФПН.

4. Натася

Натася Well-Known Member

7 кг:)
    дуже з того тішусь і сподіваюсь, що до 10 не дотягну

5. zara

zara Well-Known Member

я на 12 кг, а останні два тижні взагалі вага стоїть на місці, маська росте, а я худішаю, чи як )

Додано через 4 хвилини
    а як же статистика, що дитинка народжується (найчастіше) з середньою вагою мами і тата? у вас не співпало? мені прогнозують і по узд, і по середній вазі нас з чоловіком - 3700

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Чесно, я коли вагітніла, того ще знала:), але зараз собі як пригадую, то ніби так виходить:)
    Люди, я вас прошу, та не мордуйте себе тими дієтами... Я от перед амими родами наїлась шололадних цукерок і ніц мені не було. Просто знала, що потім не можна буде:sad:...

Додано через 3 хвилини
    Я цілий останній місяць не поправлялась:)

7. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

я так троха запізно коментую.....але Настуню...може б вам з ще якимось фахівцем порадитись...щоб собі остаточно здоров"я не підірвати. наприклад моя справжня гінеколог недобре відзивається про замороження - часто приморожують і здорові ділянки...

Додано через 14 хвилин
    я думаю що то в кожної жінки індивідуально- вік плаценти. тому в 22 тижні була застара а в 26 стала нормальна. в мене і вага стрибками набирається - нема, нема , а потім кілограм.
    ти тримайся. якщо два узд так показали - то тре вживати заходів. а головне зберігай спокій і впевненість в ваших з лялькою силах. я правда не знаю чи курантил то вихід. мені його прописали. уяви, що я б його пила цілий місяць - а потім би лікарка після узд сказала - от бачите помогло!!! а я не пила, а старіння все-дно зникло. я мабуть просто вредна - от воно й злякалось:)

Додано через 17 хвилин
    або не даш 10 грн - тоді воно з"являється. а ле вже тоді за 10 зникнути не може....хіба за 50...

Додано через 27 хвилин
    а я сказала шо ставили діагноз старіння - то друга лікар сказала що вона старіння НЕ БАЧИТЬ. я схильна їй довіряти бо вона "організована" по знайомству... і ціна на 30 грн дешевша була...
    накільки я знаю що якщо дійсно є старіння то дитя гірше розвивається - бо корисні речовини не доходять. а з дитям,ттт, всьо було ок.
    а і ше перший лікар сказав ОБОВ"ЯЗКОВО до нього за місяць ще раз прийти - знач ше здер би 80 грн. а я за місяць прийшла...лише не до нього...:)

Додано через 33 хвилини
    ню-ню....ждьомс:)

Додано через 36 хвилин
    за 27 тижнів на 3,5 кг і квока-лікарка волає що я забагато набрала...

Додано через 43 хвилини
    то ше залежить від стартової ваги. в мене при зрості 1,54 - 62 кг вага була:)це до вагітності

• Подобається Подобається x 4
  8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Середня в нас точно не вийшла. В мене 3600, чоловіка 3 800, а старша народилась 3100, молодша 3850. Перекоси то в один, то в інший бік :).

• Подобається Подобається x 4
  9. Nastyusha

ну по знайомству то звичайно ліпше, менше надурять :)

Ага, мені перша узістка сказала, що напевно прийдеться прийти на перевірку через 2 тижні, а другий лікар, що обовязково тре через 3-4 тижні прийти:D Але я вже на контрольне узд перед родами ні туди ні туди не піду :)
    Ну нічого собі!!!??? Як то так? Я на 7 за 29 тижнів і мені нічо не кажуть....
    Ну то нормально, можете спокійно собі ще набирати і набирати:)

• Подобається Подобається x 2
  10. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

я просто своїй дільничній нічо не башляю. на перший раз принесла плящинку вина - то вона мене до сліз довела претензіями і погрозами. то я вирішила - вистачить благодійністю займатись:) от я їй нічо не приношу а вона за це до мене сікається з всякими бздурами.

Додано через 3 хвилини
    я думаю що дитятко собі набере скільки хоче:) до сьомого місяця ттт в нас була повна взаємна гармонія:) в мене такий темп життя що навряд я встигну якось сильно набрати...хіба за період декрету:) це ж мрія - їсти, спати, лежати і читати книжки:) правда я ще хочу екскурсії львовом водити, бо недавно успішно закінчила курси екскурсоводів:) а грошики зайвими не бувають...аби лиш Бозя здоровля дав:)

• Подобається Подобається x 11
  11. Соня

Соня Well-Known Member

:) Я перед родами за день-два перечитувала хто видатний родився і що видатного відбулося на дату на 2-3 дні наперред :)

• Подобається Подобається x 3
  12. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав?
    Троха чоколяди - запросто! (особливо, після ДП) :)

13. Nastyusha

Я тоже нічо не даю своїй, за що? За зїджені нерви? :)
    Пару раз приносила чоколядки і цукерки та й все. І то це було на свята.

14. Масік

Масік Well-Known Member

і чого доброго ти тим добєшся , щоб писали в мед карточці дитини невірну інформацію... це те ж саме що є мамочки які просять щоб дитинці не писали в карточці що хворіє зараз кором чи ще якоюсь зщаразою, бо через це дитинку з садіку можуть виключити , а потім діти виростають і хто чим хворів не знають. На мою думку якщо вже прививки не робити , то це має бути зазначено в мед карті .

• Подобається Подобається x 6
  15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Що таке ФПН?

Додано через 7 хвилин
    Однозначно! Навіть екстраполюйте то на себе. Я вагітна прийшла в поліклініку, а там якраз було пару випадків краснухи. Лікарка вже не знала, що то з нами вагітними там робити, бо для нас це особливо небезпечно. А в мене все було - і кір, і вітрянка, і краснуха. То я спокійно без зайвих нервів ходила собі і на додаткові обстеження мене не посилали! А так би почали достьобуватись.

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, та якщо дитина не має алергії, то все можна! Я зразу після пологів наїлася шоколаду, бо дууууууууже хотіла, і нічого мені не було...

• Подобається Подобається x 8
  17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

і плитку в день - також. але ціхо, я вам про це не казала ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. Масік

Масік Well-Known Member

начиталася я про ваш шоколад і сама за плиточку ухопилася, хоча спакувала пакетик в поліклініку :) а ще квас засмакував ... але де той бочковий дістати...

19. Nastyusha

Фетоплацентарна недостатність, коли порушується кровоток від плаценти до дитинки.
    Молодець:)

Підкажіть мені дівчатка, в четвер відкриваю декрет, тре комусь щось давати? (лікапці, завідуюючій)?

20. anka

anka Well-Known Member

я думаю інакше. і часто практикую розвантаження. самопочуття після них- прекрасне. в мене був період, коли я набирала по 900г в тиждень(!). єдине, чим вдалося зупинити стрімкий ріст ваги- розвантаження на нежирному кефірі 1-2 рази в тиждень

Додано через 3 хвилини
    доб"юся того, що не матиму проблем із садком і школою. бо в нас в державі типу "вільний вибір" хочеш- робиш прививку, не хочеш- ні, але в садок дитинку без прививок не беруть. і то трохи інше, аніж не писати хвороби як кір чи ще щось.
    невже ніхто не задумався ще раз над прививками?!- в Донецькій області зараз госпіталізовано 200 осіб з наслідками після прививки і 1 помер.

Додано через 8 хвилин
    хіба копняка :) я нічого не давала :) це їх робота.

Loyal, Ви дуже гарна і зграбненька вагітна:) в мене вже живіт як причеплений

Статус теми:
Закрита.