Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я б з радістю, але у сестрички 18 років мушу їхати на день народження. Але морально я мій пузік буде з вами :)

Додано через 2 хвилини

2. zara

zara Well-Known Member

Може матка розтягується, а може .. ну не буду лякати, обовязково скажи лікарю!а то моя знайома просто так собі ні з того ні з сього народила в 35 тижнв, передчасні пологи. Так що не затягуй і подзвони лікарю

3. Масік

Масік Well-Known Member

і на мене теж апетиту нагнали:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

От і я так вирішила, головне, щоб малятко було здорове і я щеплення опротестовувати не стану. З другого боку, негативна реакція може бути на будь-яке щеплення, але для того є окрема тема. От перечитала я її і з кривавим серцем вирішила, що всеж щеплення робитиму.

А хіба, не для того з лікарем домовляєшся? Хіба не можна якось повпливати на те, який педіатр буде у твоєї дитинки, чи там все від чергування залежить? Оскільки я буду народжувати у знайомого, то маю надію, що він підкаже, кого слухати а кого ні. Та і взагалі, не заздрю тому педіатру, бо вона не знає на кого нарветься, так можна з ногами у цементі на дні кар"єру опинитися.

• Подобається Подобається x 1
  5. zara

zara Well-Known Member

..і я про приємне-- нарешті, знайшла порошок, який мене влаштовує, для прання дитячих речей- дрефт з ромашкою, антиалергенний, без запаху. А випрані речі пахнуть дитячим молочком, як груднічки пахнуть!!!! такий запах приємний- ніби й нема, і є одночасно, такий природній)

• Подобається Подобається x 7
  6. Abraira

Дівчата! Хто ще прийде на курси раніше? Повторюю 16:00 на зупинці тролейбуса.

7. zara

zara Well-Known Member

Знаєте, я теж схиляюсь на сторону таки робити..Бо дуже мені сумнівно, що потім знайду десь сама безвредну вакцину, по аптеках..Хто дасть гарантію, що там краще, ніж в пологовому? І де потім шукати такого лікаря, який возьме на себе відповідальність робити приватним чином щеплення, думаю, довго прийдеться шукати, бо це ж така відповідальність..

• Подобається Подобається x 2
  8. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Цього я не знаю...

9. Масік

Масік Well-Known Member

Щодо щеплень то у пологових дають дійсно якісну вакцину, це вже потім у амбулаторія потрібно слідкувати чим дитинку пічкають , а у всі пологові вакцина йде з держзапасу. і щодо побічних реакцій то від вакцини проти туберкульозу і гепатиту ускладнення не так часто бувають чого треба боятися так це вакцинації проти поліомієліту, отут можна задуматися чи слід вакцинувати

10. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А часом не знаєш чи є якісь дитячі пом"якшувачі для одягу...???

11. Масік

Масік Well-Known Member

я теж думала що все залежить від того який лікар чергує, але мені от одна знайома порадила що з педіатром чуть лі не перед пологами тре домовлятися, хоча я собі смутно уявляю як в схватках шукати педіатра :)

Додано через 1 хвилину
    всі тут вже про порошочки пишуть , а я ще й одягу не купила, боюся зірватисяч і весь сімейний бюджет спустити , тому купуватиму мабуть коли вже буду на підході :)

• Подобається Подобається x 3
  12. zara

zara Well-Known Member

кажуть, що груднічкові речі не треба полоскати додатковими ароматними ополіскувачами та помякшувачами, достатньо порошку (а я ще й в машинці включаю режим "додаткова вода", щоб поменше лишилося хімії всякої). А ті тендітні дитячі повзуночки-распашонки після пропарки утюгом ітак стають м'якенькі.

• Подобається Подобається x 4
  13. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Я в неї в вівторок була, то вона сказала шо до двох тижнів народжу, з 17 числа в нас нормальна доношена вагітність, от сиджу тепер і чекаю

14. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А як то так ???

15. Зорянка

Шо саме як?

16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

З 17 числа вже доношена вагітність... Мається на увазі з 17 травня і ти маєш народити на 38 тиждні ??? А звідки лікарка знає, як вона це оприділила (просто цікаво) ???:) :) :)

17. zara

zara Well-Known Member

взагалі-то носять до 40ка тижнів, доношена- правильно, в 37 (та мається на увазі, що в дитинки вже розвинуті легені, і в разі чого, вона сама зможе нормально дихати). Але як ваша лікар пояснює те, що ви можете народити швидше? Щоб народити в 37 тижнів, треба якісь покази мати на то (інакше всі би народжували з 37 тижня, для чого тоді ще переношувати аж 3 тижні?). Якось незрозуміло- ти що, два тижні будеш ще лежати з тими болями в животі, а вона навіть не сказала, що це може бути??

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А у нашому колі вчора було подвійне поповнення - в двох моїх коліжанок народилися синочки: один о 14.00 шляхом кесарського розтину - 3200 , 51 см на 38 тижні; другий - о 23.45 - 3400, 53 см рівно в ПДП. УРА!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 9
  19. Abraira

От покладу руку на серце і скажу, що точно не знаю який у мене строк а орыєнтуюся на УЗД і лікаря. Я колись писала, що рахувала собі (ще тоді) 12 тижнів, мені у лікарні, на підтримці, сказали, що вже 14, а потім як ставала на облік у ЖК мені ще тиждень накинули... чоловік сказав, що такими темпами за 2 місяці - народжу. Останный раз на УЗД мені з 17 числа ПДР перенесли на 23 і лікарка сказала, щоб я не зациклювалася на тих датах, що 2 тижні +/- це норма. Тому я буду просто орієнтуватися на свій стан, а якщо легені вже розвинуті і дитинка сама зможе нормально дихати, то може була невірно встановлена дата зачаття?

20. Зорянка

З 16 числа починається в нас 37 тиждень, живіт в мене опустився в п'ятницю (а кажуть в більшості після того чекай два тижні), і на останньому УЗД нам сказали шо ми старші ніж по тих термінах які ставить ЖК

Додано через 1 хвилину
    Тому не виключено шо народжу на 38 тижні, я ж неможу заставити свою доцю сидіти там довше ніж їй хочеться, хоча хай би ше посиділа, я ше 24 хочу на весілля піти, а там вже й родити можна:)

Статус теми:
Закрита.