Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. zara

zara Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Та ні, вагітність не вилікує ерозію. Скоріше за все вам сказали вагітніти, бо лікування ерозії може затягнутись надовго, а якщо навіть і вилікуєте, то після вагітності вона все одно знову зявиться. Тому лікарі радять перше народити, потім лікувати . Хоча це, напевно, неправильний підхід(...

2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

То по направленню треба йти? І скільки воно коштує?

3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Рібун з травня мала йти в декрет

Додано через 3 хвилини
    Ой тут вже написали що її немає, запізно прочитала:)

Додано через 12 хвилин
    Я всю вагітність не хотіла солодкого, а зараз вже тиждень без шоколаду просто не можу, особливо вночі коли просинаюсь обовязково мушу зїсти кусочок шоколадки

4. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

я вже вчора мала пригоди,так живіт нив внизу,думати страшно було!побігла до сусідки питати,чи так починається той процес.розказала мамі тай ще получила моральних.кажу,що пробка має вийти спочатку,а та регоче з мене,ага така як від шампанського!у мами практика -нас трьох родила тай знає.каже шуруй до лікаря!я на тих скоростях торби вже попакувала всі.:)

ще прікол моєї одогрупниці сестра вчора пішла домовлятися з лікарем.а той взяв її подивитися на крісло:4 см відкриття, через 2 години народилась дівчинка 3300.той тато в шоці,самі з району,заходили не плануючи.а та мама ні схваток нічого не чула до того.

от мене дивує,вже чую другий випадок,що родила так швидко і без всяких там...

нарешті знайшла собі водичку тархун,вже так обпилася,аж язик зелений був!:radist:

ура ура ура нам вже колясочку сьогодні привезуть до дому.:radist: :radist: :radist: :radist: не можу дочекатися вже!

цікаво як там Лисенятко,ніхто контакту з нею не має?

• Подобається Подобається x 15
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не панікуй! Там є 2 черги - одна жива, інша - по запису. На Доплера вони роблять тільки тим, що позапису, бо то займає трохи часу. Мене записувала лікар з Джамбула, але можеш то і сама зробити.
    Такого типу дослідження найкраще там робить Дубець Галина Степанівна - дуже толкова тьотка. Запишись саме до неї. Маю туди телефон 233-32-63.
    Щодо оплати. Я так розумію, там якась різна система чи як... Бо дівчата всі казали, що коштує 50 грн. Мені ж сказала сестричка, що записує те все, що то благодійний внесок, як можете, то дати 40 грн. Я їй тих 50, що мала наготовані, і дала. Можливо то залежить від направлення, бо мене записували зі словами, що то наша пацієнтка.
    Дзвони - взнавай! Не переживай дуже. Раніше УЗД не було все діагностували по серцебитті мальоти. Раз воно в вас гарне, то нічого страшного бути не може!

Додано через 3 хвилини
    В мене та сама історія!!! Так само живіт знизу нив. Мама каже - вважай, а я їй про пробки розказую! Вона посміялася, каже, я в туалет "пісяти" бігала півночі і не могла зрозуміти з чого. А пробки ніякої не бачила...

• Подобається Подобається x 8
  6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

З тобою, Наталею, і мною - троє, А Лоял і Марія.... дівчата, в на курси чу вже у пологовий???? :eek: :eek: :eek:

7. Зорянка

В мене вже другий день живіт ниє так як перед місячними, шо то може бути може хтось знає ?:sad:

8. Abraira

І в мене так буває, я тоді лягаю і воно переходить, але що це таке не знаю, часами аж страшно стає, чи все нормально. На УЗД дивилися вже 6 тижнів тому... коли там планово оглядають після 30-го тижня?

9. Зорянка

Планове в 32-36 тижнів

10. Loyal

Loyal Well-Known Member

А він там 1? Чи якийсь конкретний нормальний?

Я маю іти в пологовий після 3-ої. То, думаю пів 4-ої - 4-та можу докотитись [​IMG]

11. Abraira

Давайте о 16:00 на зупинці тролейбуса, що біля церкви. Доречі, мене Віка звати. :)

Додано через 2 хвилини
    Я про педіатрів зрозуміла з розповідей тих, хто вже народжував на Джамбула. Треба уточнити.
    Оля_зай, Галинка, що скажете?

12. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Дівчатка! Не зовсім актуально, коли ви домовляєтесь про зустріч, але рано чи пізно згодиться,то ж -Допишу про шоколад і банан перед-під час-одразу після пологів: не раджу вживати, хоч і калорійне і на психіку діє позитивно, але перший стул після пологів, зазвичай, і так буває проблематичний, а шоколад (особливо міцний чорний,хоч, взагалі і корисніший за вмістом, ніж молочний) його стримує...От коли матуся через перше ходження по-великому (перепрошую) перейшла і та справа налагодилась, тоді, дійсно, для поновлення енергії добре і приємно поласувати солоденьким.Та, надалі, коли все більше прибуває молочко і дитинка починає активно смоктати, бажано уникати вживати шоколад як потенційний алерген!

• Подобається Подобається x 8
  13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я "за"!

14. Abraira

Супер. Хто ще приєднується, щоб ми всіх дочекалися.

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А як нормальність педіатра визначається ? ;) на око, чи як :)

16. Abraira

на зуб!

• Подобається Подобається x 4
  17. Масік

Масік Well-Known Member

стосовно мене то своєму синочку я щеплення обовязково робитиму проти туберкульозу і гепатиту, тої біди зараз купа.

18. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

То всі хто додав карму будуть??? Я щаслива...

• Подобається Подобається x 2
  19. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Сьогодні мені сказали, що на Джамбула є одна така лікарка дитяча, що весь час каже, що з дитинкою все погано, щоб їй дали гроші, а вже тоді говорить, що все супер (казали, що вона здається світленька). А ще сказали, щоб приготувати пачку грошей по 5, 10 грн. - на уколи і все таке...

А якщо про приємне, то я вже вчора понакуповувала... звісно, ще не все, але майже!
    Отак дивлюся на ті повзунки і хочу в них вже бачити своє дитятко...!!!:) :) :)

• Подобається Подобається x 4
  20. zara

zara Well-Known Member

? кажи де купила! ми ж тут теж не залізні)) теж як не живчика так тархунчика хочеться)!

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.