Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А я чоловіка послала додому по вівсянку з полуничним варенням бо до сніданку ще довго було. Наїлася і нічого не було

2. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Шоколадку обов'язково беріть з собою :) Я коли другу народжувала, то вдома їсти не хотілося, а з собою чогось нічого не взяла... Народилась малеча в першій ночі, то я до сніданку ледь дожила :))) навіть спати не хотілось, а тільки їсти :) А був ще такий кумедний випадок - мій лікар вийшов на перекур по всьому, а потім щоб мене димом не травмувати - закусив шоколадкою. І прийшов до мене питатись чи все гаразд, то я буквально "їла" цей аромат шоколаду :haha: І "внемала каждому слову", не знаю як то гарно перекласти :) Зранку коханий мені приніс шоколадку. То я всю плитку сама і з'їла :ninja: Нічого малечі не було. Але я була вже дуже мудра з другою донею, над першою напевно не наважилась би ставити такий експеримент :)

• Подобається Подобається x 11
  3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Так, я вже пізно це прочитала... Нічого, зустрінемося завтра на Озаркевича. Якщо не помиляюся, нас четверо буде?

4. Natalya

Natalya Well-Known Member

А чому четверо? Я теж буду. А взагалі минулого разу там більше 20 жінок було :)

5. Abraira

Я не загалом мала на увазі, а з форумянок. :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Мія

Мія Well-Known Member

До лікарки підіть, можна і на УЗД в Інтерсоно наприклад, вони там добре дивляться. Або на Джамбула до Рубін Т. То скажуть Вам що і як. Якщо гіпертрофія то і лікарню можуть положити десь на тиждень певно...
    Ви головне не переживайте... все добре буде

• Подобається Подобається x 9
  7. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я брала на пологи 3 по 0,5, то пішло півтори (то за чотири години). В палату візьміть ще дволітрову. Все рівно санітарки нестимуть а не ви:)

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

А Рібун вже нема, вона недавно сама стала мамою.

• Подобається Подобається x 1
  9. Abraira

Мені так подобається, коли лікарі самі у дикрет ідуть, особливо подобаються багатодітні акушери-гінекологи. :) Навіть не можу до кінця того пояснити, але у мене вони викликають довіру, напевне, тому що самі мами.

• Подобається Подобається x 5
  10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дівчатка,Рібун Т. уже в декреті зо три тижні як сидить з лялею

Додано через 4 хвилини
    підтверджую.і я в неї на обліку стою.мабуть і родити в неї буду,вона дуже приємна

11. eva

eva Well-Known Member

А я вчора була на батальній, тишина там вагітну одну тільки бачила.А то вони закриваються на мойку.Добре шо зараз.З лікаркою своєю домовилася.Вона вже не хотіла мене брати, каже вже багато на червень набрала.Але я впросила, бо перше в неї теж народжувала.І щось на мене страх навіть не напав.Перший раз то така налякана була , а тепер прийшла як має бути

• Подобається Подобається x 4
  12. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Скажіть, а в когось була ерозія? Незнаю звідки вона взялася в мене, але зараз проходжу лікування. Мені сказали, як не поможе, вагітніти. А що, вагітність допомагає вилікуватися?

13. eva

eva Well-Known Member

На рахунок того чи їсти перед родами, то завжди кажуть нічого важкого не їсти.Вам самим важко буде з повним шлунком.Головне це пити.Пити хочеться дуже багато.А вже після народження дитинки їсти дійсно хочеться страшенно.Але я й не знала що чоловікові замовити.Те не можна , друге.Ну а шоколад їсти то точно не бажано.Якщо хочете кормити дитину то перші три місяці треба сидіти на дієті(ну в розумінні конфет, виноград, і.т.д).Бо дивитися як мучиться дитинка з животиком важче.Можна звичайно все але дуже трохи.Ми з моєю сусідкою по палаті на другий день після родів випробовували на дітях малину(принесли доброзичливі відвідувачі)Спочатку одну з"їли, потім другу.Нічого не було від тих пару штук.Але тоді так всього хочеться, чого не можна.

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

а я чомусь навпаки після родів ну нічого не хотіла їсти,апетит пришов на 3 день аж, а так силою впихала їжу.

15. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

HELP!!!:eek:
    Де у нас у Львові роблять доплерометрію?
    Поспілкувавшись з кількома лікарями на різних сайтах мені сказали терміново її зробити......:crazy:

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

То ми з вами напевне в одному районі живемо?

Додано через 17 хвилин
    Дівчата, про шоколад говориться як про один-два кубики для підтримання сил а не одна дві плитки для того щоб наїстись:) В такій кількості нічого не буде. Це не мої слова це поради лікарів

17. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Сходи обовязково!!! вони досить часто на узд помиляються...а ти собі нерви тріпаєш тим часом.
    були такі майбутні мамочки що після поганого узд ще на 2 альтернативні хродили і там нічо не підтверджувалось...в нас досить багато нефахових лікарів, нажаль:sad: як дуже переживаш - сходи до іншого фахівця

Додано через 2 хвилини
    це зі мною включно?:)

Додано через 9 хвилин
    наскільки я знаю, щоб гарно завагітніти тре спочатку ерозію вилікувати. в мене знайома не могла завагітніти бо мала дуже велику ерозію...до того ж їй ще й неправильно її лікували і вона ше більше ставала... такшо то всьо складно...
    під час вагітності й годувальний період ТАМ взагалі нічо не лікують - ше одна моя коліжанка мучиться - бо вона грудьми годує..

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я до Колодій пішла за рекомендаціею чоловіка(він в мене теж починаючий гінеколог),а живу в галицькому районі

Додано через 7 хвилин
    ая мрію зараз про шоколадку-але не можна! мене з вагітністю сильно потягнуло на солодке!!!і внаслідок цього звичайно поправилась більше норми і отримала наказ від лікарки-ніякого солодкого більше!

19. Мія

Мія Well-Known Member

на Джамбула і роблять. Це те саме що УЗД тільки показники інші записують. Я там робила коли мені сказали про подвійне обвиття.

• Подобається Подобається x 4
  20. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Все правильно!! Не подумайте я нікого до таких експериментів (плитка шоколаду після пологів :) не агітую!! Просто так в мене склались обставини - обмеження в солодкому на останніх тижнях, лікар, який їсть шоколадки, коли я голодна :) - от і дозволила собі як подарунок...
    Перший день разом з донечкою як-не-як та й я молодець :)))
    Добре все, що добре закінчується, як то кажуть :)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.