Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. zara

zara Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

))) знаєшь, мій лікар ще той шутнік.. Все таки вибери час, та склади ти те все в сумку, бо добре, коли схватки такі собі легенькі почнуться, можна і складати, а якщо води одразу відійдуть?? там вже буде точно не до сумок, а терміново їхати в пологовой!

• Подобається Подобається x 2
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Щось тут не зовсім так! Державне навчання входить до трудового стажу. І твоя стипендія і є твоїм середньомісячним доходом! Тут треба добре розвідати (не буду нічого стверджувати). Хоча може і так. Офіційно, коли вже в декреті, то з/пл то не платять, як і стипендії...

Додано через 3 хвилини
    Воно все в мене так зверху на тумбочці і лежить - тільки в кульки позакидую! Просто зараз нема сенсу, бо все одно буду ще щось передивлятись, перескладувати, додавати... Основне, що вчора перепрала і зараз перепрасую собі все дитяче... Яка то красота ті маєнькі шкарпеточки і шапочки (до речі в мене одна, а друга - біла на виписку. Треба 2 в пологовому?)

• Подобається Подобається x 3
  3. Андріана

Андріана Well-Known Member

мені лікар не казав наперед шось купляти,казав там буде видно шо знадобиться, а купиш, то і так заберуть і грошей не вернуть...він вже під час схваток пішов в аптеку,набрав все шо треба було, а вже при виписці я пішла в ту аптеку, там на моє прізвище був перелік того шо він брав (тобто те шо мені знадобилося,а не стандартний список, як завжди лікарі кажуть купувати) і я тоді заплатила, та ше й виявилося,що в тій аптеці працює моя одногрупниця, ото була зустріч:)

4. Улік

Улік Well-Known Member

Думаю що треба більше, бо мені знайома казала, що одну шапочку вони вдівають відразу після народження, а голівка дитинки ще може бути в крові і в змазці (відповідно така стане шапочка :) ). Тому я думаю, що ще 1-2 треба...

Додано через 4 хвилини
    А ще щодо речей в пологовий, то не забудьте спакувати фотоапарат, зарядку до телефона (всяке ж буває....), і кажуть добре мати шоколодку, щоб поповнити запас енергії відразу після родів, і щось до пиття.

• Подобається Подобається x 6
  5. мамочка

мамочка Well-Known Member

ага, щоби дитину відразу обсипало від тої шоколадки...

у мене в палаті була така шо медом "енергію поповняла", то дитина вся в червоних плямах була...

• Подобається Подобається x 5
  6. Улік

Улік Well-Known Member

Не знаю, нам таке казала пані Зореслава на курсах......

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я собі ще до того списку додала плеєр зі спокійною музичкою (або в телефон накидати), щоб можна було самій розслабитись.
    А за шоколадку... То мені так запахло, що йду пошукаю зараз собі

• Подобається Подобається x 7
  8. zara

zara Well-Known Member

та, від кусочку нічого не буде.
    А як ви скажете, треба поїсти перед пологами, чи краще родити на пустий шлунок? а то розказують, що часто жінок нудить в період перейм, а де кого навіть в родзалі, і коли шлунок повний то..ну самі розумієте, не дуже то приємно.

А ще така от неприємність в мене- сьогодні помітила величезний набряк на щиколотці (чомусь на другій меньше, і зовсім не болить, тому раніше не помічала). За 38 тижнів- жодних набряків, і от- на останніх тижнях на тобі (( . Що робити? А! і ще зранку пару днів дуже болять фаланги пальців на руках, в кого було, що радять робити?

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

відразу після народження дитини шалено хочеться їсти. пам"ятаю, мене як перевели в палату, то я зі сльозами на очах просила в якоїсь дівчини печеньку, бо думала, що вмру...

• Подобається Подобається x 9
  10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я в ЖК на Олени Степанівни стояла. Лікар Колодій Оксана Іванівна. Хороша лікар. Вона і пологи на Джамбула приймає, але я на Батальній родила щоб бути з дитиною в одній палаті і можливість сімейних пологів

11. Андріана

Андріана Well-Known Member

в мене коли відійшли води і сказали йти збиратися в родзал, то я пішла з"їла кілька булочок і запила сочком, бо знала шо то надовго і шо треба сили:)

Додано через 1 хвилину
    ага,я саме після того як поначитувалася тут дописів,що після пологів всі голодні,то вирішилася,що треба наїстися

• Подобається Подобається x 5
  12. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

треба мати і не одну, для того,щоб якійсь нянічці дати.або сестрі.а їсти її не бажано.
    ще треба дрібні гроші взяти собі.

як буде час,то я обов"язково поїм.а кажуть,що перед пологами треба чогось смачненького,що найбільше любиш до схочу,бо потім хто зна,чи можна?

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Під час пологів знаю що можна. І банани також можна-вони дуже калорійні. Мені правда нічого не хотілось їсти(але й пологи не довго були). А от водичку до своїх списків додайте обов"язеково!!! В роті пересихає дуже. Найкраще з таких пляшечок пити що кришечка відсовується(типу спорт помоєму). З них можна пити лежачи, мене то виручало. І під час годування така спрага завжди сильнюща. А ще наскільки пам"ятаю то воду з крану в пологових вживати просто не можливо. Скільки раз її не перекип"ячували то все рівно специфічний запах хлору вона мала

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Прийміть мене до себе! Вже давно заходжу на форум, читаю, а тут і мені прислали запрошення!!!!:radist: Правда я ще плануюча, з вересня почну займатися практикою:agree: це точно!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 21
  15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мілості просім!!!

Цікаво півлітрової вистарчить? Чи то велику брати? Тягар все-таки (в цьому випадку мож би було і з чоловіком по Роддомі прогулятись...)

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

в мене була і велика і маленька, то на мене всі так дивились...[​IMG]

а я ше тиждень на їжу просто напросто дивитись не могла....

І останнє...Дівчатка в неділю ФОРУМІВКА!!!
    Чекаємо усіх майбутніх і плануючих мамочок...більше інфо тут...дуже хочу побачити вас пузатіки!!!

17. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

А ми сьогодні були на УЗД..... і дуже розстроєні.... Поставили нам діагноз Фетоплацентарна недостатність і зрілість плаценти 2 :sad: І поставили знак питання під пунктом Гіпотрофія плоду :sad: Типу ніжки і все відповідає 29 тижням, а животик ні, менший....... Тобто дитина худа. Сказали що то від того що плацента погано працює.
    Дівчатка, в кого таке було і хто що про то чув? Бо я в паніці зовсім............
    Чи то піти на інше узд.....
    Один плюс - підтвердили дівчинку:)

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мені щось казали про зашвидку зрілість плаценти, але вже на останніх термінах... Всім у тому випадку приписують куратил (здається). Я пила супермодні таблетки Актовегін і Кардіплант (сказала лікарка, що воно ну дууже вже помічне) будьте готові до ціни високої. Як дуже, то дуже - пила правда в 2 рази менше, ніж приписала - то вже порада лікаря з пологового.
    А що лікар каже про серцебиття дитинки? Якщо воно зі збоями і неритмічне, то є проблеми, а як ні - то може бути помилка УЗД

Додано через 4 хвилини
    Народ, я видзвонила ті курси. Так розумію, що декому до Городоцької ближче... І сама встигаю краще туди. Тому іду на 5-ту год на Городоцьку 319-а, то десь на території церкви. Там пошукаю. Хто може - приєднуйтесь. Заодно поговоримо про форумівку ;)

19. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Серцебиття ритмічне, 140 уд\хв....
    Страшно дуже, бо в мене лікарка в ЖК дуже паніку любить наводити, а після того висновку УЗД напевно захоче в лікарню класти....:sad:
    Може дійсно на інше УЗД сходити?

20. Масік

Масік Well-Known Member

Там сьогодні була моя сусідка :) теж пузатік доречі, то каже що дуже задоволена, я от планую з нею туди вибратися, каже водичка там чистенька і класно, і що оплата 20 грн і купайся собі до обіду, бо у нас тут на Топольній 20 грн за годину. А на курси я мабуть вже з наступного тижня

Додано через 2 хвилини
    :y: :y: :y: :ninja: а ще краще татка відправити туди, а то сама тільки нерви з"їш.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.