Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Зето, тепер роблять універсальні візки - одна рама, а до неї кріпиш або люлюку, або сидячий візок. З однієї сторони то практично - бо займає мало місця дома, фактично один візок є на весь період, а з іншої сторони там немає регулювання по висоті, про які ви говорили... а у нас з Дерезою діти літні, на зиму будуть вже сидіти... якщо зима ще така як цього року, то нічо... а як сильні хуртовини? то не дуже ту дитину і закутаєш у такому візку :)
    а взагалі виробники настільки всяких новинок запихають у нові моделі... і все здається таким потрібним... ведешся на цю рекламу, а потім як з мобільним телефоном 80:20 - 80% користувачів використовують 20% можливостей апарату :) (щоправда у кожного ці 20% індивідуальні...)

ці ж карсіти. Усе життя дітей у нас возили на задньому сидінні і все. А в штатах без карсіту (сидіння автомобільне для дитини) не випустять з лікарні, навіть якщо в тебе немає авто) і ото вже собі теж думаєш, що це найнеобхідніша річ...

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я на роботi начальниковi вже сказала що лiтом мене не буде. Думала що буде злий бо у нас людей мало а роботи багато, але вiн здавалось був дуже радий. Може притворявся... хоча надiюсь що вiн був щирий.
    Тут завалось би i закони iтд... але реальнiсть iнша. До приладу моїй тьотi сказали непраямим текстом, як не вернешся пiсля шести недiль, то ми не гарантуємо твоє мiсце (бо в той час ще переорганiзацiя йшла) отак. Вона замiсть 3 мiсячного строку, була з дитинкою тiльки 1,5 мiсяцiв. Добре що її мама приїхала помагати, так дитина з бабцею виростає а не з чужою тьоткою. Тут такi жахи по телевiзору про няньок показують!!!! Я так вже думаю наперiд як няньку вибирати i що їй казати. Наприклад якщо скажеш що у мене є монiторинг, то якби вона образиться що ти їй не довiряєш наперед, так, але може i буде засторога щоб нiчого лишнього не пробувала бо я все буду бачити i їй не поздоровиться.
    А ще у мене з'явилась параноя, що на мене в автобусi хтось впаде! Не покидає мене ця думка, я на всiх дивлюся з пiдозрою. Жах.

3. Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

Да нет. Забавляет, но не раздражает. Я это понимаю. А разве я не так сказал? :)

Между прочим, Вы не поверите, но в моей компании (во всех трёх) слово "бабы" практически не употребляется, с единственным исключением - когда поступает предложение стандартно сформулированное - "поговорить о бабах" :) :) :)

А мои оба в chikoвских колясках ездили. У первой крепление колёс было слабым, а я по лесу (с неровными дорожками) любил гулять, так что намучался, "самоделкиным" стать пришлось. Для второго выбирал - продавец хотел уже милицию звать - так остервенело я за колёса дёргал :D :D А вот гулял со вторым уже мало, ну да ничего - она и симпатичная была :) Коляска. :)

4. Koza-Dereza

Тут я за карсiти i за ремнi безпеки - на всi 100! Я була з мамою в аварiї щ давно, я мала ремень безпеки - менi нiчогiсiнько, а мама, без ремня, i дуже сильно постраждала. ДУЖЕ! Так що для мене це серйозна рiч, i всiм це наполегливо рекомендую.

5. Ума

Ума Super Moderator

О, ще один позитивний відгук про чіковські візки!!! :) Мені вони найбільше подобаються!!! А цього року у них нова модель Чіко Тріо еС. Трійка з карсітом, трьохколісна і з необхідними фічами, як вважають продавці. І кольорова гама подобається мені... Я вже як буду знати хто в мене там росте, то таки куплю..

п.с. ціна такої трійки у нас приблизно 3000 грн.

6. Koza-Dereza

3000 грн? Це в долларах скiльки? $600?
    Я у нас Чiко не бачила, треба звернути увагу.

7. zet

zet Well-Known Member

Здесь Одеситы как раз коляски обсуждают... http://forum.od.ua/showthread.php?t=15523

8. Salata

Salata Active Member

У нас была "зимняя", трансформер. Действительно, когда ребенок уже сидит, нужно пониже. А маленького - повыше, меньше пыли и укладывать удобнее. Хотя сейчас они "средние".
    Летняя была очень удобная - спинка раскладывалась в горизонтальное положение плавно, можно было зафиксировать в любой "фазе".
    Очень удобно когда ручка коляски переводится вперед-назад (ребенок едет спиной к маме или лицом), потому что у каждого малыша свои представления о хорошей прогулке - один будет рад видеть маму все время, другой - побольше окружающего мира. И настоит на своем по-любому.
    Мой вставал на ножки, поворачивался ко мне, так и "ездили". Только в год где-то сам себе решил, что можно просто сидеть и осматривать окрестности. :)

9. Оля

Оля Well-Known Member

А у нас і за 150 дол. в "Тойзарасі" можна таке чудо шикарне купити! :eek:

10. Ума

Ума Super Moderator

150 дол. трійку (карсіт, візок і люлюку)? Я пригадую тойзарас - так там карсіти всі по 100 дол, а тревелл систем під 300 дол (це візок і карсіт)

11. Ума

Ума Super Moderator

Коза-Дереза, ось опис цих візків на їхньому офіційному сайті в Україні:

Коляска комбинированная Chicco Trio S3 (3 в 1) http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?code=60417

Коляска Trio S3 Top http://www.chicco.com.ua/big_pic.php?code=63308

На фото видно як вони трансофрмуються і які кольори бувають, а також рекламний опис їх.

Думаю, що в Штатах вони дешевші будуть

п.с. Зето, дякую за лінк. Там як раз теж обговорюють ці візки, про які я роздумую :)

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

В мене товаришка купила собі польський добротний візок, недешевий (шкода фірми не памятаю), задоволена.

13. Koza-Dereza

У вас теж "тойзарас"? Цiкаво. Саме там є каляска Venezia чи щось таке - виглядає гарно. Все не доберусь до самого магазну щоб подивитись i подивитись на ту каляску. Карсiти тут теж по $100.
    Отже шодила до лiкаря, помiряла мiй животик, дала послухати серцебиття бебiка, сказала що все нормально, пити бiльше води. Взяли кров на всякi абнормалiї.
    У нас скоро Американське Рiздво, требе ще докупити подарунки, пiду мабуть як завжди - за день до свята. Свекруха вже накупила всякого барахла нашому бебiку, я думаю що вiн/вона буде мати бiльше речей нiж ми з чоловiком до купи взятi. :D
    Тут є традицiя робити вагiтнiй baby shower - я ду маю що по нашому це "обмивання" але це до народження. Запрошуються тiльки жiнки. Приносять подарунки, грають всякi смiшнi iгри, iтд. Я перше думала що таке не хочу, якби наперед нiчого не треба вiдмiчати, але тепер, як я дiйсно вагiтна, то хочу :) Подружки вже пообiцяли органiзувати для мене, але то буде пiзнiше, напевно жа в травнi. Ума, може нехай i вашi подружки/родички вам придумають щось таке ;)
    О, ще я чула теорiю вiд боса свого, що раз у мене був вiдносно легкий перший триместр - значить буде дiвчинка. Ах, дiвчинка, косички, бантики, платтячка, лялечки :o

14. Ума

Ума Super Moderator

Ні, Дереза, немає в нас тойзараз :) Просто я в Штатах теж по Тойзараз ходила і придивлялася до цін. Найбільше мені подобались крісла-гойдалки для батьків, у нас таких немає. Вчора зайшла на їхній сайт і тепер в роздумах чи не замовити собі щось звідти... крісло, звісно, складно передати на Україну, але може які лашки заокеанські ;) Але я таки дочекаюся результату наступного УЗД, щоб більш предметніше формувати замовлення :)

15. Ума

Ума Super Moderator

Я в одному магазині у Львові купувала речі для свого бейбіка. Продавець питає: "Вам для кого?" А я кажу, що ще не знаю... мені таке універсальне. А речі німецькі, і очевидно, автоматичним перекладечем перекладали назви товару на цінниках. Шкарпечточки дитячі унісекс переклало як "Носки детские университетского секса" :):):) Я собі купила пару тих шкарпеточків :) Вони такі малюсінькі!!! всього мають 5-7 см від пальчиків до верху, а верх ще й загортається... такі лялькові :) На одних баранчики намальовані :)

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, а які аналізи і т.д потрібно здати до початку планування дитини. Якщо ще хтось підкаже адреси, буду дуже вдячна.

17. Koza-Dereza

:D :D :D :D :D
    Я так смiялась!!!!!!!!!!!!!!!
    Я ще такого нiчого не купляла, i чомусь немаю бажання купувати ще нiчого, не знаю чому.
    Я прочитала ше декiлька корисних на мiй погляд порад вчора. Рекомендується вживати новий матрасик а не вживаний щоб уникнути можливiсть що у вживаному матрасику засiли бактерiї вiд пролитого молока, сечi, вiдрижок iтд... Я думаю що це має сенс. Я iтак збиралась купувати новий, але там рекомендується навiть для другої дитини новий купити. Менi позичили книжку "Babies 411" Тобто дитячий довiдник. Вчора я вичитувала про сон. Рекомендували колисати i присипати дитину лише до 4х мiсяцiв, а потiм вже давати їм заснути самим, бо з 4х мiсяцiв дiти вже розумiють їхнє оточення i можуть самi заснути, а до 4х мiсяцiв їхня нервова система ще дуже не стабiльна i їх треба заспокоювати. I ще казали що дiти у снi багато рухаються роблять всякi звуки iтд, але це не означає що вони не сплять. Отже не потрiбно їх чiпати, якщо вони не плачуть, є шанс що вони поквакають i заснуть знов.
    Менi про вагiтнiсть вже якось не цiкаво читати. Ну що ще я можу вичитати? Тепер залишилось тiльки чекати.

18. Koza-Dereza

Я не знаю якi саме, але думаю що треба впевнетись що немає нiяких венеричних хвороб, напевно ще провiритись на дiабет. Думаю що може ваш гiнеколог вам порадить.

19. Yarka

Yarka Well-Known Member

Ух....як мені це відомо!!!! Правда в тих книжках пишуть, що в ІІ триместрі емоційний стан покращується...але по собі я цього не помічала, я далі можу розплакатися через будь-яку дрібничку, і депрясняк постійний, хоча і немає нічкого приводу для того!!! Ах, добре що є робота, де тебе загрузять по вуха:)

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене в 2му триместрі все зникло, а от в третьому знов настало, але не в таких маштабах. Мождивл допомагає аквааеробіка та загруженість на роботі..

Статус теми:
Закрита.