Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я вже придбала купу "мудрих" книжок і вичитала що цей РАРР+ХГ є досить серйозною річчю. Хромосомний аналіз шляхом вилучення клітин хоріону. Щось там відсмоктують катетром або беруть пункцію, потім треба кілька днів вести "щадящий образ жизни". Робиться це все під місцевим обезболенням, є ризик потрапляння інфекції і викидня. Жах! Не хочу! Байдуже мені настрої лікарів!
    А чи хтось з вас, дівчата, проходив щось подібне?

Додано через 1 хвилину
    Переитала мене чи хочу перевірятися на СНІД, заповнила анкету якусь спеціальну.

• Подобається Подобається x 2
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

То я думаю, що ви вчора з чоловіком йшли такі щасливі і ніжно замріяні, що навіть форумчан двічі не помічали! Наші вітання майбутній мамусі і татуськові!

• Подобається Подобається x 10
  3. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую за вітання! А де то ви нас бачили, дорогі форумчани??? Чого самі не призналися?

4. Уляночка

А перший раз біля Оперного - ми йшли в одному напрямку сідати на маршрутку (я з чоловіком і Любчиком), а вдруге - це вже я махала у віконечко з маршрутки, коли Ваш/Твій чоловік запитував у водія, як можна доїхати до Епіцентру

• Подобається Подобається x 3
  5. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я шокована... Але сліпота... Признавайтеся на наступний раз, будь ласочка! Стукайте в віконце і голосно гукайте! А може ми справді останнім часом трохи від нашої нової новини "літаємо"...

• Подобається Подобається x 6
  6. Уляночка

Я теж цілу вагітність ходила замріяла і вічно з посмішкою. Така собі ги-гичка...

Питання, а в кого на обліку стоїте на Симоненка?

7. anka

anka Well-Known Member

то ви щось загадкове читали! беруть кров з вени та й по всьому!!! єдине- день перед тим по обіді не варто їсти нічого жирного( сметана, чіпси ітд) можна варені кашки і фрукти. і ранком здавати натще. аналіз коштує 115(ніби так+-) грн. можна здавати на Пекарській. нічого страшного нема. але можете і не здавати.
    про СНІД. зараз того "добра" стільки, що лікарі просто змушені всіх перевіряти. підчепити можна і на манікюрі. снідівські вагітні на особливому обліку. а якщо аналіз під час вагітності відмовитися здавати, то вважатимуть вагітну потенційно снідівською. і відповідно вестимуть в лікарні. так що я не відмовлялася від цього.

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

Зінько якась. Закріплена за моїм будинком. Спочатку була дуже непривітна, заставила мене пів години чекати, а сама в кабінеті папери перебирала... Але гроші зробили своє. При прощанні чуть вже не цілувалися!

Додано через 2 хвилини
    Незнаю чи ми говоримо про це саме. Щойно говорила зі своїм лікарем з медінстииту, підтвердив мої страхи і сказав, щоб не робила.

• Подобається Подобається x 6
  9. Уляночка

Юстинко, а чи відчуваєш кого (хлопчика чи дівчинку) ти носиш під серцем, бо мені здається, що мамине серце воно швидше за УЗД (принаймні в мене так було: ніби хотіла більше доньку, але весь одяг купувала на синочка, і зверталась до бейбіка на він)

10. anka

anka Well-Known Member

кажу чесно- бо маю результати аналізів PAPP і ХГ. і мені для цього лише взяли кров з вени. здавала я його двічі.
    а по-друге знеболення вагітним категорично протипоказано і ніхто вагітних (крім туберкульозних і менінгітних) не пунктує за всю вагітність!!! це абсолютний нонсенс!!!чесно! з лікарем з медінституту ви мабуть не порозумілися. а почитали мабуть про аналізи для невагітних. повірте! як хочете- зателефонуйте в діагностичний центр на Пекарській. хоча б заради цікавості і запитайте.
    дивно, що лікар вам не сказала, як беруть той аналіз і що не попередила що здавати натще. мабуть гроші засліпили :)

11. dream

dream Well-Known Member

так хтось знає чи ні чи вистарчить тих п’яти тестів?

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я просто вимушена носити дівчинку,бо:
    1. Це моя найулюбленіше ім"я!!! Саме так я називаюся на форумі. В "миру" я - Олеся.
    2. Дівчинку хочуть всі: чоловік, мама, тато! Чоловік частенько вже спілкується з нею, звертається "Юстя, Юстя!". Я йому кажу: "Обережніше, щоб потім Володя на тебе не ображався!" (в нас дідо і тато - Владики, вирішили, що і онучок буде носієм цього, як на мій погляд, гарного імені. Володимири мені асоціюються з силою, міццю і сміливістю.")
    3. Хлопчика треба правильно виховати: щоб поважав жінок, хотів і умів забезпечувати сім"ю, ріс справжнім мужчиною. А нам, дічатам, якщо чесно, то все ж таки все прощається...

Це все, звичайно, жарти. Хочеться дівчинку, але і Володьці ми будемо ШАЛЕНО раді!

Додано через 3 хвилини
    Дякую вам щиро за поради. Я не буду переписувати книжку, з якої це вичитала, і не буду передзвонювати до лікаря. А просто не буду наразі цього анлізу здавати.

• Подобається Подобається x 9
  13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я коли вперше дізналась шо ти Олеся, то була шокована!!! навіть зараз постійно називаю тебе Юстинкою...

14. Юстина

Юстина Well-Known Member

О! А мені навіть подобається! Можеш не перевчатися!

• Подобається Подобається x 4
  15. Уляночка

Ой, всі хочуть дівчат (і я теж), але ні...Надійка таки хлопаку хотіла, а тепер має Куську з чоловічим характером - наполеглива, смілива, розумна - одним словом, вся в маму!!!!!!!!

16. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Думаю, що тобі вистачить, бо овуляція, вона ж не вічна! ;) А як ні, то вже на наступний місяць будеш купляти (але не раджу припиняти спроби!!!!) :)

В мене питання до тих, у кого строк вже великий. Щось можете мені розповісти про пізній токсикоз, бо я вже на стіни лізу. З тижня на тиждень частіше нудило. А зі вчора, то вертаю майже все, так навіть при першому триместрі не було... Думала, що отруїлась, та нічого такого напередодні не їла. У середу іду у ЖК, завтра ще не піду, подивлюся на ситуацію, та перелякана я добряче.

• Подобається Подобається x 1
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

але ж ти мене завстидала!!!!!!!!!!:o:o:o

• Подобається Подобається x 5
  18. Уляночка

Ну, як зажди:) :) :) :)

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Юстино, вітаю!
    :eek:
    Перший раз таке чую. Мені на той аналіз брали кров з вени. Але, як я зрозуміла, цей аналіз нічого толком не дає. Він визначає процес дозрівання плаценти, але це ж вам скажуть під час УЗД. В мене, наприклад цей РАРР був вищий за норму, то лікарка сказала: "Ну, то ще далі побачимо" і тільки всього. А лікарка, в якої збиралась народжувати, взагалі сказала, що то марна трата грошей - ті всі аналізи. Наступного разу я вже буду мудра і не здаватиму їх. Головне постійно здавати аналіз сечі і контролювати тиск, особливо наприкінці вагітності.

• Подобається Подобається x 5
  20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Юстина мої вітання! Це справді надивовижніший стан, і супер новина, а Ви в районі Вол.Великого чи Наукова живете , значить ми сусіди.

Додано через 1 хвилину
    Я теж так вважаю.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.