Для майбутніх мам

Discussion in 'Пузата хата' started by Ума, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Соню, бжаю легкого старту і особливо фінішу!!!;)

• Подобається Подобається x 4
  2. Соня

Соня Well-Known Member

Дуже дякую! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

:radist: Сегодня такая погода классная, нужно срочно идти гулять!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. anka

anka Well-Known Member

я сьогодні вперше не спала через те, що мене моя малечка копала. і вона вже так зміцніла!!! такі стусани енергійні і сильні!!!
    я надумалася іти в якусь фото-студію і зробити з чоловіком серію фоток. або вийти з фотографом в шевченківський гай, поки все квітне. щоб цей прекрасний період якось залишити надовше :)
    ви такі гарні мамочки- щось плетете малючкам, в шафах звільняєте місце для дитячих речей... а я якась... вже 3 тижні не можу вибратися і знайти візочок вузький, щоб в ліфт влазився. в мене щось нема ще "гніздильного інстинкту". а обіцяли з 7-го місяця.

• Подобається Подобається x 7
  5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я тим своїм інстинктом вже замучила чоловіка :) Хоча багато тем ще не рухали, а на візочки дивилися лише трішки в декількох місцях. Я зі всіх сил тримаюся до 1-ого травня, бо коханий дав згоду обговорювати всі питання, як тільки я почну не ходити на роботу... Нехай тримається :)

А стучани малечі, це справді класно :) Правда, вчора так мене кудись вдарила, що в мене ноги підкосилися від болю. Налякалася сама, чоловіка налякала... Довго потім відійти не могла, бо боліло всередині.
    А вночі, найцікавіше, коли притуляюся пузом до чоловіка і карапузка товче татка по спині :)

• Подобається Подобається x 12
  6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як то класно!!!!!!!!!!!Читати оте все що ви пишете. Я от читаю і мрію що колись і я так буду писати і розказувати, і по магазинах ходити, ех....... але ми ше трохи чекаєм. ше певно не трохи, а довго

• Подобається Подобається x 3
  7. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Гарна ідея, anka! Особливо з гаєм. Приходьте до мене ;)
    Дивіться, які гарні пари в нас вже були http://www.photoagency.com.ua/portfolio/portfolio16/index_portfolio.html
    http://www.photoagency.com.ua/portfolio/portfolio14/index_portfolio.html

• Подобається Подобається x 6
  8. Соня

Соня Well-Known Member

А ми ще вдома! Але погодка супер, тоже масяй на це спокуситься?! :)

• Подобається Подобається x 4
  9. anka

anka Well-Known Member

а моя малечка може танцювати півгодини. як тільки татко покладе руки- воно затихає. в нас є 2 інтерпритації:
    1 ( коли татко чемний)- твоя малеча заспокоюється тільки в твоїх руках.
    2- коли татко неслухняний- "бачиш, малюк ховається від тебе. треба більше з ним говорити, бавитись, проводити час" :)
    вчора чоловік придумав, що малюк моїх співробітників буде татами називати, бо їх голоси він чує постійно, а татка лише ранком і ввечері :)
    а ще тепер я почала не тільки чути рухи в середині, а ще й бачити їх назовні. живіт собі скаче :) і видно як там хтось маленький переміщується, переповзає :)
    іноді задумуюся, яке це велике диво, але моя свідомість не здатна цього осягнути.
    прочитала, що вага малятка від зачаття до пологів збільшується в 6 млрд(!) разів....

Додано через 3 хвилини
    фотки в інтер"єрі мені сподобалися найбільше!!! це студія, чи вдома?
    розповідайте- що як і до чого і куди приходити. але я себе піймала на думці, що не маю стільки гарних лашок...
    2 тижні мучить запитання- чи влізу я в стрій ( хоча б в сорочку) на Великдень. і боюся поміряти.....

• Подобається Подобається x 8
  10. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Да уже хватит мамочку мучать ожиданиями, пора бы уже....тем более последнии деньки так долго тянуться.

11. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

ні, це не студія - це власне вдома в моделей :)
    в нас в студії є різні цікаві тканини, можна в них мотатись ;) сорочку обов'язково поміряйте! в сорочці дуже гарно, правда ж?
    а в чоловікові сорочки влазите? між іншим - виглядає дуже класно!
    а це ви собі порадьтесь з чоловіком, коли йому зручно і дзвоніть мені, телефон кину в ПП - домовимось детальніше. можемо на ці свята запланувати зйомку, поки є цвіт в гаю.
    І ще одне - не затягуйте з зйомкою :) Це порада всім майбутнім мамам - ідеальний час для зйомки власне 30 тижнів (плюс мінус) - Ви та пузік виглядаєте дуже фотогенічно :haha:)

• Подобається Подобається x 2
  12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Все це ще буде :) Спочатку ця тема, потім для мамусь і татусів - набиратися досвіду, а потім і дилитися досвідом :)

Додано через 3 хвилини
    І в нас затихала ще тиждень тому. Я казала, що відчуває важку таткову руку і тому стає чемною :) А тепер іноді вмовляння допомагають або мої, або таткові, щоб дала можливість щось мені зробити. От зараз сиджу на роботі, а вона товчеться. Задзвонив телефон, прошу її бути чемною... ага, аж секунд 20-30 посиділа тихо, а потім як повернеться, в мене аж подих перехопило від несподіванки.. Мабуть, бавиться так зі мною :)

• Подобається Подобається x 3
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

ваші фото - супер
    давно мрію цим займатися. все нема часу.

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не переживай! Я так само без нього! Мені основне, щоб все влазилось і щоб під ногами нічого зайвого не було. Так що перестановки переношу практично до останнього дня ;) А миття-витирання і так не оминуло - Паска.

15. Natalya

Natalya Well-Known Member

Привітики! Забігла з декрету на роботу - скучила. І хочу вас запитати: Хтось щось чув про лікарку з Мечнікова Левицьку Соломію Євгенівну? Мені її радять в ЖК, на УЗД до неї послали щоб придивилася, чи сподобається... Пора вже з кимось домовлятись.

16. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

в мене він вже давно... тільки ресурсів на його задоволення не вистачає...

17. Андріана

Андріана Well-Known Member

Я чула,точніше бачила, коли я була ще в передовій,вона приймала пологи, і ті дві жіночки,що зі мною в палаті були,теж в неї народжували, обидві задоволені. дуже приємна, якщо мене щось цікавило, все гарно пояснила. Про гроші теж нічого не каже, обидві давали вже при виписці,хто скільки вважав. :)

18. Жменька

Жменька Well-Known Member

У мене, якщо врахувати всі вказані у статті прикмети, все одно виходить 50 на 50!
    Я на минулому тижні була в Лотоцької на УЗІ. До речі, чекала максимум 15хв. Малеча знову показала мамі дупу :). Видрукували фото, сказали, що все добре, без відхилень, важмимо ми аж 482грами, ступінь зрілості плаценти - 1(Сказала лікар, що якраз норма). Мій чоловік не зміг піти зі мною на УЗІ, то зараз це фото роздивляється кожного дня по пару хвилин, і постійно перепитує "А точно не сказали хто?"

Додано через 1 хвилину
    100% підтримую!

Додано через 3 хвилини
    А ще той же магазин на Добробуті

Додано через 15 хвилин
    Я вже другий тиждень прокидаюсь в 6-6.30 від того, що мале товчеться - мамі спати не дає.
    А вчора чоловік вперше почув рухи дитинки, то такий був щасливий!!! Бо раніше, як він клав руку на живі, маля затихало. А я бавлюся постійно - постукаю по животу - і потім в тому місці мені дитинка відстукує. От так ми спілкуємся - азбукою морзе :)))

19. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Я думала колись як прікольно штовхається Мацьопочка на 5,6... місяцях... Але зараз ЩЕ КРАЩЕ !!! Малятко так класно випихає ножки... - це прекрасно !!!:) :) :)

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не то слово! Мені тільки тааак цікаво що ж та моя мацьопа там робить?

Thread Status:
Not open for further replies.