Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Держись, скоро увидишь свою лялечку уже!!! Легких родов и скорейшей встречи со своим солнышком!

• Подобається Подобається x 3
  2. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

на озаркевича сьогодні на 16,30 (1 поверх)?

3. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

Доброго ранку усім.а скажіть,хтось на пізніх термінах до стоматолога ходив?в мене пломба вилетіла,от і не знаю,чи вони беруться щось робити,чи аж після пологів?а то ще трошки чекати треба,тільки 34 тиждень.дивно,вітаміни і кальцій окремо п"ю.

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та куда там стимулювати, в мене стрімкі роди, дві з половиною год! :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Natalya

Natalya Well-Known Member

так

• Подобається Подобається x 1
  6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я думаю, що вітаміни і кальцій пломбу не втримають, хіба зуби на місці лишаться:) То ж пломба, то чужорідне, це те ж саме що наростити волосся, воно через півроку повідпадає, а ви скажете "я ж вітаміни пила":) .
    А якщо серйозно, то я здається чула, що на пізніх термінах, то не так шкідливо (я маю на увазі ту анестезію), як на ранніх, коли плід ще тільки формується, і будь-яка гидота ще шкодить тому формуванню. Але нічого не стверджую, може то і не так.:shy:

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я ходила до стоматолога за декілька тижнів до пологів. Анестезії не робили бо не було потреби (хоча лікар казав що є і така яку вагітним можна спокійно робити), а пломбу поставили і чистку зубів зробила, бо з малою дитиною не скоро така можливість з"явиться.

8. nester

nester Well-Known Member

Лікарі одностайно рекомендують зуби полікувати до народження дитинки. Мені на 8му місяці видаляли зуб, бо лікуванню не піддавався. [​IMG]
    Коли мене привели до хірурга, той мало не зомлів від переляку!

9. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

я ще не на пізніх термінах, але мій стоматолог казав, що на ранніх не бажано, а потім можна. хоча здається на знеболення не дуже варто розраховувати...якщо можеш витерпіти - обов"язково піди. моя коліжанка так 2 зуби втратила, на пізніх термінах без знеболення не могла, а потім ніколи за мацьопою було, а тепер має що має

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Щодо стоматолога, то лікувала зуб на початку другого триместу. Більше терпіти не могла, але обійшлися без знеболюючого.
    Лікарку я попередила відразу, що вагітна, бо тоді ще не було так видно пузо.
    Лікарі самі скажуть чи варто щось з зубом робити чи ні, але слід спершу показатися їм. Читала, що на пізніх термінах можна лікувати зуби. Зрештою, все залежить від ліків. Та й якщо жінка буде годувати дитину грудним молоком, то їй теж не будуть вводити кінську дозу знеболюючого, тому чим швидше показатися лікарю, тим краще, бо потім буде важко і вибратися з дому і зуб буде більш пошкодженим.

11. Mari_JA

ви всі такі мужні,без знеболення.Ух, аж дух переймає.

я до лікувала.але як бачу це закономірне явище під час вагітності.підем шукати лікаря,а то мій змінив місце дислокації,і контакти.

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Не впевнена, що так просто би дозволила рвати зуб без знеболюючого, але промба без видалення нервів і т.д. - це не так вже й боляче. особливо, якщо знаєш, що можеш зашкодити дитині.
    Зрештою, в мене лікарка не є дуже великим прихильником колоти знеболююче, коли треба і не треба. За що їй вдячна, бо здоров"я треба берегти не лише вагітним

13. nester

nester Well-Known Member

Мені кололи анастезію, але всі в один голос казали, що вона не шкідлива для дитинки. А свому стоматологу я довіряю як собі. І ще одне, через диряві зуби в організм мами попадає всяка інфекція!!! Думаю, що це гірше, ніж один укол анастезії.
    А коли родите, перших 3-4 місяці точно не до власних зубів буде!
    А потім половини жубів вже не буде!

14. Mari_JA

в мене сусідка старша така,вона,правда ніколи не родила.я після переїзду сюди довго придивлялася,чого вона постійно цукерки тверді їсть?а раз вона зайшла до нас,я думала чимось пригостити,а та так і сказала що жуби жабула. а цукерків вона не їсть,то вставні щелепи калатають.

• Подобається Подобається x 4
  15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я ходила!!! В мене зуб передній надщербився! Нічого страшного! Полікуй!

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Для Dream і всіх плануючих вчора вичитала шо більша ймовірність завагітняти, якщо певний час утримуватись від сексу....типу сперматозоїди краще дозрівають, а тому швидше добігають до "пункту призначення"...не знаю на скільки то правда, але можете попробувати...

• Подобається Подобається x 7
  17. dream

dream Well-Known Member

Дякую, я також таке читала, а ще за деякий час читала статтю, яка це все спростовує

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Придбала, нарешті, сьогодні для себе бандаж (до- і післяродовий) то не хочу з нього вилазити. А з моїм гіпертонусом, взагалі треба було його вже тижнів 5 носити, бо живіт не так напружується коли встаю і сідаю, відповідно немає такого напруження у м"язах і не провокуються спазми. Щей ходити легше!

Додано через 3 хвилини
    Щось я теж про це думала. Сперматозоїди у яких просторочений термін зберігання! :scare:
    Хоча, коли я хотіла завагітніти, якби мені така стаття попалася, то спробувала б не вагаючись, бо ду-у-уже лялю хтіла! :o

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Моя вам порада - краще частіше і інтенсивніше. Ми не можемо визначити коли, бо було забагато можливостей ;)

Додано через 42 секунди
    Добре, що допомагає!

• Подобається Подобається x 4
  20. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

ми цього спочатку не враховували, а потім таки довелось - бо хтіли літнє дитятко
    пишуть шо тре дит.творчістю займатись через два дні на третій, бо сперматозоїди не встигають "дозріти" до запліднювального стану, в мене коліжанка три місяці щодня старалась з чоловіком і всьо намарне, бо спочатку вони вичитали що чим більше тим краще...:) а потім апробували через два дні на третій і їхня доця вже всадок ходить; саме та коліжанка мене й "просвіщала" :)

Статус теми:
Закрита.