Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

дівчата, хто був на останньому занятті на озаркевича, чи було воно присвячене сімейним пологам (чи приходили тати), чи то на цьому тижні буде?

2. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

Давайте розрізняти старіння плаценти і передчасне старіння.
    Не хочу когось образити але вас тут шо зациклило на тому.
    Ваші переживання вам більше шкоди дадуть ніж вітаміни. Вітаміни контролюють, особливо ті , що дорожчі. Чим ви хочете компенсувати їхню недостачу. Польськими яблуками, голландською морквою чи нітратними огірками і помідорами. Повірте навіть в Польщі продукти аля "екологічно чисті" біля міжнародних трас ростуть. То де тут правда. Чи може вам молочка від бабці в пластикових пляшках, які на смітниках збирають? Все це дуже поможе вашій дитинці? Не такі страшні ті вітаміни, як про них говорять. Хтось пустив мульку, а ми тут воду в ступі перетовкаємо. ВІТАМІНИ ПОТРІБНІ.
    Так, звичайно коли старіння в 20 тижнів то трохи кепско, то лікар з тим розбереться, але в 34 то вже нормально. Це тимчасовий орган, і якщо він не буде старіти, то тоже не є добре. ВІн поступово готується до пологів.
    Я б казала цю тему більше не зачіпати, бо зараз укожної постаріє від переживань.
    ВІдносно куріння, в когось там свекруха курила і в неї все нормально. Я за неї рада, але самі не перевіряйте. Чомусь всі таке памятають, а скільки було випадків де вагітності через шкідливі чинники завершувались невдало ви собі навіть не уявляєте, а я медінституті багато такого бачила, та й то певно 5 -та частина від абсолютних цифр. Про рак легень навіть не думають, а він майже у всіх курців просто вони швидше від інших хворіб помирають.
    Відносно їжі: на молокозаводах повний капець. Знайомий працює на львівському молокозаводі, то каже шоб нічо не брали асирків взагалі ніде і ніколи. Туди як з КОМО приїзджали то з квадратними очима тікали (йде якась труба на ній молоко написано а попадає в каналізацію), плану заводу толкового не існує. Ті,що будували давно повмирали,а один живий то з хворобою Паркінсона. Але то безпечніше ніж на базарі повірте.
    Ковбас не їм вже 3 роки після того, як одногрупник розказав як на Родинну Ковбаску фури гнилого польського мяса возив. Купіть той кусок мяса, чи шпондера хоч бачите шо не соя і туалетний папір. Ту хімію якою годували тварину печінка тварини взяла на себе, а в ковбасу напряму сиплять.
    Після всього вище сказаного хочете мене баньте, ставтеся як хочете але оце таке непереборне тяжіння до всього псевдо натурального мене просто замахало.

• Подобається Подобається x 11
  3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

В мене... просто ТАКУ нічого не візьме, як таргана. А я, кинула ту звичку моментально! Шкодить, щей як!!!
    І я так думаю, та якщо є дані, то треба перевірити. ;) Просто чомусь, не хотіла я тих фруктів, поки вітаміни приймала, а як перестала пити, то наїстися не могла, бо у тих яблуках і апельсинах - мало шо є! Організм буде вимагати, бо дитині треба, а дати нема чого!
    Ну, якщо ти маєш на увазі наші сьогоднішні обміни інформацією, то це, на мій погляд, абсолютно нормально. З двох зол обирають менше, а з 10 йогуртів - найбезпечніший! Ось і все тут.

• Подобається Подобається x 2
  4. Mari_JA

Правильно організм сам знає шо йому треба. Тому коли ти пила вітаміни йому нічого не треба, а перестала і йому стали потрібні. Організм думає шо ти все отримаєш з їжею, а там нема, бо колись їжа не була такою "хорошою".
    А відносно йогуртів, то краще купи "Казкове" молоко, дай йому скиснути і пий кисле молоко користі більше ніж від йогуртів однозначно.
    Так мінятися інформацією треба але не наводити тут паніку і дизінформацію

• Подобається Подобається x 1
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Зато в них бомбосховище на території є! ;)
    Просто дійсно не хочеться підштовхувати процеси, які мають пройти своїм чередом. От я чесно признаюсь, що не знаю що то таке - те старіння. Тому тут і питаю. Але якби було щось критичне, то лікар би настрашився... А так "спокійно, панове"!

• Подобається Подобається x 3
  6. Mari_JA

У багатюх жінок є проблеми з нирками, бо порушується відходження сечі, бо матка перетискає сечеводи.
    Погуглив і дурниць понаходив, ноги задреш і можеш злягти з нирками. КОЛІННО-ЛІКТЬОВА ПОЗА сказав би кожен толковий лікар і студент який хоч щось вчить.
    Ох за таку пораду, можна довго з прокурором говорити. БЗДУРА повна.
    Погугли і подивись, що таке пізній токсикоз вагітних, 3 його ознаки набряки, артеріальна гіпертензія, протеїнурія. Подивися шо з жіночкою може статися з і її дитинкою.
    ПОТРІБНО КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ, АНАЛІЗИ СЕЧІ і незневажайте тим.

Причину не усувають тільки при невиліковних захворюваннях.
    При важких токсикозах можливе усунення причини, щоб спасти жінку.
    Карма твоя крута, але то ще все.

Додано через 5 хвилин
    Нам викладачі забороняють книжки показувати пацієнтум бо вони в себе всі хвороби знайдуть, декому дай хоч якусь інформацію то все в себе знайдуть. Є речі які дійсно важливі.

• Подобається Подобається x 4
  7. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

та я писала...
    в мене теж старіння
    і до того як мені це сказали я вітамінів не їла, навіть кальцію - просто намагалась здорово харчуватись
    словом я попереживала дня 3 і заспокоїлась...як наші мами без узі і без діагнозу старіння народжували...просто Бог один знає...
    ніхто толком мені не зарадив що з тим старінням робити, я думаю варто менеше хвилюватись :) знаю, шо така порада дуже оптимістично звучить, але...

Додано через 9 хвилин
    о, я теж найбільше зі злаками люблю..:)

• Подобається Подобається x 2
  8. syavych

syavych Well-Known Member

Не тому забороняють, ой не тому... Бачив я ті книжки - совок ще той. Бояться що люди помідорами закидають. А так, сказав мудру фразу типу "не можете розродитись, тому вколимо вам укольчика" і пацієнти свято вірять...

9. Abraira

Я перепрошую, та тут інакша тема! Про лікарів, їх книжки і мотиви приняття рішень у іншій гілці, не засмічуйте ефір!
    І взагалі я ПРОТЕСТУЮ! Тут тема "для майбутніх мам", ЧОЛОВІКАМ тут не місце! Як вам так треба, створіть тему "Поради бувалих чоловіків, вагіним і всім, всім, всім". Мені не зручно і неприємно вислуховувати коментарі стосовно колінно-ліктьової пози, набрякших грудей і відкриття матки - від чоловіків (навіть лкарів, для цього є консультації з лікарем, де стать - то вибір пацієнта)! Як вам, панове так цікаво, то читайте, та поради і коментарі щодо наших розтяжок і токсикозів тримайте при собі. Завчасно дякую за розуміння.
    А найкраще, щоб модератор взагалі заборонив чоловікам, можливість дописів у цій темі!

Додано через 49 хвилин
    :feminist: :feminist: :feminist: :feminist: :feminist: :feminist: :feminist: :feminist:

• Подобається Подобається x 5
  10. syavych

syavych Well-Known Member

Даруйте! Гілка не називається "Майбутні мамусі діляться досвідом" чи щось типу того. "Для майбутніх мам" - це інформація для майбутніх мам, але вона не конче повинна бути від майбутніх мам. Стосовно поз, грудей, матки - не переживайте - чоловіки, які стали батьками, пройшли через все це (а дехто і багато разів). Якщо ви не хочете публічно обговорювати такі речі - для того є ПП.
    Так що ж тоді заборонити жінкам дописувати в гілці Футбол бо це радше чоловічий інтерес?
    Тут з вами погоджуюсь на всі 100, але про лікарів почала Mari_JA. Я, якщо ви звернули увагу, відповів конкретно на її допис, а не просто щоб щось написати САМЕ В ЦІЙ гілці. Модератори, якщо вважатимуть за потрібне, перенесуть ці дописи куди потрібно.
    Думаю без "носителей ..." ця гілка навряд чи існувала б, як і купа інших (наприклад "Знайомтеся маленькі чуда" і т.д.) :)

• Подобається Подобається x 8
  11. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я була. Приходив чоловік ділитись своїм досвідом про сімейні пологи (2 шт.) Дуже рекомендував. Досить переконливо :).

12. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Natalya, а вы хотите семейные?

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я хочу. Чоловік вже майже теж :). Всі наші знайомі, які це пережили, рекомендують. А ви не хочете?

14. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

дякую. шкода, що ми пропустили. чоловік схиляється до сімейних, але хотів би почути конкретно, чим там можна допомогти крім того, що покликати лікаря чи медсестру і моральної підтримки.

15. Натася

Натася Well-Known Member

до речі, практічєскі всі чоловіки, які були присутні при пологах, дуже рекомендують і кажуть, що на наступні теж підуть з дружиною.

Додано через 5 хвилин
    Маріє, ти трошки неправильно зрозуміла:)
    пан Левандівка то казав з іронією чи навіть трохи сарказмом. він якраз і мав на увазі, що усувати треба не наслідки, а шукати і усувати причину.
    і взагалі, Левандівка шарящий чувак:)

• Подобається Подобається x 6
  16. Злата

Злата Well-Known Member

Палати були відремонтовані, чисті, по дві жінки в палаті і лежали разом з дітками,я досить задоволена, єдине, що туалет один на поверсі, а моя палата була в протилежному кінці, то поки я "добігала" дуже була задоволена тими трусами післяродовими (вони типу серветок, ще вбирають вологу). доречі труси купила в Пелікані, думаю їх можна купити і в Тигресі і в Антошці

Пологи приймала Палій Марта Олександрівна - я дуже задоволена, вона дуже опікувалася мною. Я мала народжувати у її мами, яка теж працює в цьому пологовому, але коли в нас почалися перейми її не було у Львові, не встигла приїхати буквально на дві години:)

Підгузки я б радила Ліберо, від памперсів у нас дуже запрівала попка, але думаю це ще залежить від шкіри дитинки, зверніть увагу на вагу, щоб 3-4 кг, бо в нас дитинка мала 3 850 (на що я ніяк не сподівалася) і памперси нам були в притик

і про марлю. Потрібно небагато, я собі вдома зробила з стерильної марлі (3метри) серветки, їх стало і на пупок і дитинку повитирати, а жінці яка була зі мною в палаті пригодилася марля для грудей

• Подобається Подобається x 3
  17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я не погоджуюся. Мені, наприклад, цікаво дізнатися, що думають, відчувають, переживають чоловіки, коли очікують народження дитини. Дуже шкода, що на цю тему чоловіки мало пишуть. Ми, жінки, вимагаємо, просимо, хочемо, щоб нас розуміли, але водночас закриваємо доступ до інформації чоловікам. Як може в чоловіка виникнути думка, що треба уступити місце жінці в транспорті, якщо він не знає, як вона почувається?
    Тут обговорюються не лише не дуже приємні аспекти вагітності, а й купа різних тем, тому, як на мене, присутність чоловіків тут потрібна.
    Не раз чула, що під час вагітності або після народження малятка в сім"ї виникають проблеми. Мені здається, що цього можна було б уникнути, якби жінки не закривалися в собі зі своїми проблемами.
    Чоловіки, діліться своїми думками і враженнями. Може створите гілку "Чоловічі посиденьки"? :) Так цікаво дізнатися, що у вас там всередині твориться

• Подобається Подобається x 10
  18. Abraira

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    А він і роди прийняти може!!!

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

За що картка?

20. Abraira

Та хай будуть, але коментарі їх - кремпуют. Щей є тема, про думку чоловіків, вона що, дарма створена? Я не хочу коментарів, бо читати їх неприємно, як бачу, не тільки мені!

Обома руками "за", і навіть, як зайду почитати, писати там не стану. Бо це як влізти у розмову чоловіків, що сидять у пабі за кухлем пива... дуже вони раді будуть?

Додано через 1 хвилину
    Образа відвідувачів!

Статус теми:
Закрита.