Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Молодець! А мені мама трохи шиє (самій не дозволяє голку брати). А ще довелось колись в Америці вчитися і заодно поправитись тоді на 13 кг. Зате тепер зі своїми +10, що дорівнюють +13 на той час, маю що одягнути.

2. Loyal

Loyal Well-Known Member

З цим не жартуй! Мене корча хапали - попускало. А тепер от зуб передній (!!!) надщербився. А першою ознакою нестачі кальцію і є ті корчі! Я з вітамінів так само хіба "Прегналакт" пила (і то через день-два). Тепер ще й кальцій додала. Бо без зубів залишитись - не вихід. При чому, що я за тим слідкувала постійно. То я як побачила що сталось, то мало не плакала!

• Подобається Подобається x 3
  3. Масік

Масік Well-Known Member

А я щось розлінилася, після того як вийшла з лікарні ніякі вітаміни не пю, навіть магне перестала пити, нажимала на фрукти, бачу тре знов почати пити. Така погодка класна що аж настрій піднімається

• Подобається Подобається x 1
  4. anka

anka Well-Known Member

от я щодо кальцію не переконана. моя хресна (лікар) пила кальцій і в дитятка були дуже тверді кісточки черепа через це і її добряче порвало. казали, що саме через кальцій

• Подобається Подобається x 2
  5. Масік

Масік Well-Known Member

як на мене , то чим менше себе пічкати ліками тим краще, основа це здорове і раціональне харчування, не шукайте собі хворіб!!!

• Подобається Подобається x 7
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я за вагітність прийняла пару курсів кальцію бо розкришилися просто два зуби мудрості. Доня народилась з майже зарісшим тім"ячком. Неонатолог пояснила що це з-за кальцію.

7. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Девчонки, кто-нибудь слышал что-то про Чернову Марту Олександрiвну (Мечнiкова)??? И еще такой вопросик, что нужно с собой в роддом на Мечникова?

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Соло , де є 5 тестів, сьогодні купила за 64 грн.

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Анка, а що робити? І я таке знаю. Але як мені зуби просто поламаються? :no: Тоді що? :suicide: Та я як завжди з вітамінами - спочатку поп"ю, а вже чим ближче до пологів не буду

Додано через 13 хвилин
    Я перепрошую! Молокопродукти в мене практично кожен день! Сир, молочко... Я і люблю їх, і знаю, що треба, і мушу, бо печія мучить, а молочко допомагає. При чому беремо в знайомого дійсно хороше.
    Але що поробиш? Малявка також потребує і, видно, більше, ніж є, а, отже, відбивається на мамі :sad:

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Для Dream. Лікарі з ЖК часто мають неправильні поняття про природне планування сімї. Найкращі спеціалісти з цього методу - ведучі курсів для вагітних, на які ходять майбутні мамочки з форуму, ведучі передшлюбних занять при церквах. А можна купити собі посібник в Свічадо і попробувати розібратись самостійно.

Нехай ваша мрія збудеться поскоріше!

Додано через 1 хвилину
    Є 2 види Соло: звичайні (в звичайній великій коробці) і міні (в трикутній). Міні мають бути в 2 рази дешевші.

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

Точно-точно! А посібник досить доступно написаний

12. галичанка

На жаль ні... Я ходила до багатьох лікарів - не можуть з'ясувати причини... Чи може мені хтось порекомендувати професіоналів-гінекологів, які успішно займаються проблемами безпліддя? Поможіть...

13. Масік

Масік Well-Known Member

Спробуй звернутися до Склярової на Русових.

Додано через 1 хвилину
    А я от не переношу нічого молочного, вірніше не лшюблю і терпіти не можу, хоча всі навколо сваряться, і сама розумію що мацьопі треба, але себе пересилити не можу...

• Подобається Подобається x 3
  14. dream

dream Well-Known Member

цікаво... а то я собі думаю "Соло-найдешевші", читаю. що коштують 64 грн., а Фрау - 40. Тоді маленька упаковка 32? І ще міні це як? Вони наполовину меньші, гірші чи їх на 2,5 менше :)

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Удачі! І скоро до нас вже з лінієчкою!!!

16. Жменька

Жменька Well-Known Member

А я ще читала, що через надмірне споживання кальцію відбувається його накопичення і, як наслідок, - старіння плаценти. Але раніше я чула, що кальцій не накопичується більше, ніж потрібно організму. Не знаю, що з того правда.

Додано через 12 хвилин
    Ой, щойно пробіглась по офісу: з 5-го на 2-ий, потім з 2-го на 7-ий, і з 7-го на 5-ий поверх. То так в правому боці закололо, що я аж злякалась. І аж малеча так сильно товктись почала!!!!

17. галичанка

Дякую!!! Буду сподіватись, що мої мрії сповняться!

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Будь мудрий - ходи лисий!

19. галичанка

Я користувалась Соло-міні - полоски були яскавіші, ніж у Фрау.
    Можливо у великих Соло є пластмасовий тримач, тому вони дорожчі від міні?

20. Жменька

Жменька Well-Known Member

Бажаю успіху у цій приємній справі!

Статус теми:
Закрита.