Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

От ви в Данкова народжували - Які від нього у Вас враження і що можете сказати... ???:) :) :)

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я знаю Галинка шо там не тільки Данкова пацієнти лежать( чула таке) , але я думаю шо якшо одночасно родить хтось від Данкова наприклад І від когось іншого і обоє хочуть в ту палату , а місце одне, то якшо пацієнтка Данкова буде дуже наполягати думаю шо та палата дістанеться їй,а так думаю просто лікаря наперед просити шо дуже хочеться в таку палату.

3. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

і я на нього подумала

• Подобається Подобається x 1
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Моє мале на салатики не купилося і ще товчеться на місці:)
    Якось дивно усвідомлювати, що то вже моя черга, весь час здавалося, що ще так довго...:)

• Подобається Подобається x 12
  5. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нам дуже допомагає чайок з кропу і кміну. я його п'ю і маленька пукає:p як має бути:)

6. Зорянівонька

Щойно по телевізору казали, що право під час пологів бути присутнім батька чи когось рідного є БЕЗВІДМОВНИМ! Тепер тільки закон треба пошукати... (дивіться 24 канал, там йде повтор новин постійний)

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК, безвідмовним, але не БЕЗУМОВНИМ: "за умови. що кандидат завчасно пройде обстеження, і ..." (перелік і запросто надувають)

8. Зорянівонька

Так умови є і на Батальній. І це нормально... Але в більшості пологових кажуть категоричне "НІ"!

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

От скажіть , яка різниця? Чому тут(В Канаді) дозволяють і більше того - заохочують батька бути присутнім на пологах.І не треба ніякого попереднього мед.обстеження проходити.І не чути випадків про інфекції в лікарнях.
    І жінки якогось сильного значення про перевагу однієї лікарні над іншою не надають.
    Напевно тут бактерії інакші.

• Подобається Подобається x 5
  10. Іруня

Іруня Well-Known Member

Однокласниця має скоро народжувати. В Стрию. І проходить дородову підготовку з чоловіком, бо планують спільні пологи. Не знаю де вона на ті курси ходить і хто там викладає їх, але та жіночка нарозказувала їм, що дуже часто чоловіки такого видовища не витримують, падають в обмороки і їм треба добре подумати, перш, ніж брати їх з собою на роди. Я таке вперше чую, щоб так відраджували. Мене навпаки заохочували. І я не те, що не жалію, що ми були разом в момент народження дитини, я горджуся тим. І ніколи не забуду чоловікові слова і вираз його обличчя:) . Ми все від початку до кінця пройшли разом.

• Подобається Подобається x 9
  11. eva

eva Well-Known Member

На рахунок цін на роди, то я вже писала, що майже ніхто не каже скільки.Мені здається це вже самі батьки набивають собі ціну.От я дав стільки, а я стільки.В мому випадку було так , що ми з моєю сусідкою по палаті одній лікарці давали зовсім різні суми і набагато.Я так само наслухалася скільки, кому треба дати.А та моя сусідка не мала гіршого ставлення, хоч і за менші гроші.Лікарка так мені і сказала: скільки вважаєте за потрібне.А до таких лікарів які мають таксу наперід я б радила взагалі не звертатись.Хай торгуються на ринку.Тим більше після пологів вже всеодно скільки хто заплатить, лиш би з дитятком було все гаразд

• Подобається Подобається x 12
  12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Галинко, будь-ласка, зі слів очевидця прокоментуйте Данкова! Бо мене настрашили - мол професор вічно зайнятий, може вчасно не з"явитися (а коли вже дитинка "між ногами"), любить стимульнути (це мені не зовсім подобається). І ще дуже вже різкий...Хоча щодо різкості, то може так і краще, нема часу розклеюватися і панікувати.
    Скажіть щось!

13. Масік

Масік Well-Known Member

Привіт ! Ой тут щось таке про Данкова пишуть , а я маю йти в середу до лікаря домовлятися , мабуть до Данкова, ото тепер і боюся, багато хто скаже нащо так рано домовлятися , скажу чесно я в ЖК більше не піду, щось на контакт моя лікарка не виходить, я тиждень назад зателефонувала їй і сказала що у мене тиждень болить живіт , а тепер зрпава анизу, що я підозрюю апендицити і мол я тут в поліклініці вона каже то не до мене , йдіть до хірургів, навіть не запросивши на прийом, отак я тиждень пролежала в лікарні з підозрою на апендицит і з гемоглобіном 90 , як виявилося, бо наша ж лабораторія пише все що завгодно тільки не вірні результати, і всі хірурги і гінекологи порадили до такої лікарки ходити немам чого (це при тому що я їй кожного разу щось давала, так щей вона дуже добре мою маму знає)ото і порадили йти вже до лікаря в якого збираюся родити і спостерігатися в нього. От і побачу до кого мене в середу заведуть.

Додано через 1 хвилину
    глянула на свою лінієчку...ого як час швидко летить , тепер і я вже можу похвалитися як моя малеча там буртихається, але то так приємно, в мене від кожного руху аж настрій піднімається. :)

• Подобається Подобається x 10
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

"розклеюватися і панікувати" в пологах не варто.
    Але й поспіх сильно шкодить. Найкраще, коли все іде своїм темпом і чергою, без прив'язки до графіку консультацій п. професора...

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Нема питань - саме тому і уточнюю. Думаю, краще зараз узгодити "за і проти", ніж я потім дохтора пішлю :shutup: на схватках разом з тими уколами :ireful1: (шо я можу, то можу :cowboy: )

Додано через 8 хвилин
    А я шокуюсь деколи. Вчора мама вирішила з внуком побавитись... Стукала там до нього - він відстукував. Потім жмурки бавились :ninja: - мама водила рукою по животику, а малий їй під руку ховався. Всі ся тішили!!! :radist: А я потім (вже сама) сиджу, а в мене в животі - "ураган" :8: (і тут Еспумізан не поможе ніяк). Таке враження, що малий там вже вихід шукав: :eek: то між ребрами, то по нирках, то чеерз пупок пробував вирватись...
    Оттака от наша бабця - роздразнила малечу і потім бався собі! :crazy:

Додано через 12 хвилин
    А мені знов зі всіх боків галдять, що до 32 тижня вже точно тре було домовитись, а мені "як солов"ю". Ніяк вирішити не можу, та й зрештою - ну що не вроджу? Ніби той лікар буде тільки за мене й думати тих 10 тижнів до пологів :beee: Ше здам разок аналізи, а потім вже піду штурмувати :cowboy:

• Подобається Подобається x 8
  16. Масік

Масік Well-Known Member

Звісно народиш , але психологічний контакт з лікарем дуже важлива річ. Адже якщо прийде якесь таке хамовите то ти собі нерви псуватимеш і дитятко це відчуватиме, а коли поруч людина якій ти довіряєш себе і життя своєї малечі це вже половина справи. Тим більше коли народжуєш без чоловіка.

• Подобається Подобається x 2
  17. Nata

Nata Well-Known Member

Може і вічно зайнятий, але не професор, це точно!
    Керуйтеся при виборі лікаря власними відчуттями. Знайдіть такого лікаря, якому довірятимете і якого не боятиметися. І все буде добре.

• Подобається Подобається x 4
  18. Aster

Aster Well-Known Member

Ну от я бачила в деталях як приймає роди Данков. Бо в нього якраз народжувала дівчина в той самий час, що і я народжувала в свого лікаря - ми лежали на сусідніх кріслах. Він не хамовитий (зі своїми пацієнтками), любить жартувати. Хоча особливо в родах участі не приймає - все роблять акушерки (дві), він керує. Потім приходить в палату (не дуже часто), питає про самопочуття.
    Часу в нього, дійсно, дуже мало. Тоді (коли я народжувала), він майже падав з ніг - три дні він не виходив з лікарні, пив каву десятками чашок і спав потрошки на вільних ліжках.
    Взагалі, з іншими пацієнтками (не своїми) він різкуватий і не любить претензій (навіть очевидних). Я б з ним не домовлялася, на Джамбула є і інші гарні лікарі - не такі зайняті.

19. Масік

Масік Well-Known Member

Кого саме можеш порадити?

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Зорянівонько, гляньте гілку про права пацієнта в темі здоров'я

Статус теми:
Закрита.