Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вчора купувала одяг для малої (в чоловікового рідного брата народилася донечка 4 дні тому) так от ми збиралися до них , яке це все чудове я чуть пів магазину не скупила, прийшла ввечері додому , розклала усе на ліжечко і уявляю що скоро своїй донечці (чомусь чуйку маю що доця буде) буду таке купувати,а чоловік каже тобі наш синок не простить якщо ти йому отих всяких дівочих прибамбас накупляєш :) я мабуть весь сімейний бюджет на ці масюпуські лашки витрачу.... А зараз чоловік знову з своїми забобонами, до народження нічого не купуй..добре що хоч там маленька ляля є , я собі душу відведу.

• Подобається Подобається x 3
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

А я от тут одногрупниці малої фотки побачила - їй півроку. Таке чудо мале, безподобне. В мене зразу закралась "підла" думка - коли ж то друге планувати. І то обов"язково дівчинку!!! Такі бантіки, шкарпеточки рожевенькі...
    Скоро прийдеться відкривати гілку "як спланувати стать 2-ої дитини" ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Перш за все, дякую за підтримку і поради вчора, коли в мене їхав дах від хвилювання :) Ми вже прийшли від лікарки. У нас все добре. Сказали, що нормально, якщо пузо трохи болить, коли жінка встає, робить якісь рухи. У мене живіт не твердне, тому все гаразд :radist: На УЗД нас не направляли, сказали, що нема потреби. Порадили пити Магне і після робочого дня перед тим як приступати до хатньої роботи слід півгодинки полежати.

От тому я й казала, що для початку треба самій визначитися.
    Я особисто колись дуже хотіла, щоб чоловік при пологах був присутній, але тепер не хочу. не хочу переживати ще й за нього і відволікатися. Я хочу, щоб він був присутнім при схватках і коли карапузик вже буде в мене на руках, але не під час самого народження дитини.
    Зрештою, це все залежить від пари. Я знаю себе і свого чоловіка, тому, здається, знаю, що для нас краще.
    Ви просто спробуйте запитати в чоловіка, чому саме він хоче бути присутнім. Нехай спробує сам дати відповідь, а потім вже ви зможите керуючись його мотивацією вирішити разом що вам потрібно

Додано через 1 хвилину
    Мені періодично хочеться коли. Але після довгої лекції чоловіка про її шкідливість бажання зникає :)

4. Олька

Олька Well-Known Member

Розкажу вам про магазин "Льолік", там є все від народження і до підліткового віку, ціни нормальні (не базарні, але і не Антошівські), речі безподобні, малу тільки там вдягаю, та і собі можу щось там купити (розміри підліткові:haha:. А на новонароджених, просто офігіти можна від тої красоти!!!

• Подобається Подобається x 2
  5. nester

nester Well-Known Member

6. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

на то є багато порад: що їсти, як і коли зачинати, але все одно виходить те, що виходить:)

Додано через 48 секунд
    де він знаходиться?

7. Олька

Олька Well-Known Member

Той, що я ходжу знаходиться на сихові (Санта-барбара), а другий десь на галицькому перехресті, але там я не була!

8. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

його з зупинки видно, чи треба кудись пройти?

9. Олька

Олька Well-Known Member

Якщо стоїте лицем до головного входу в С.Б., то треба йти лівіше, там є ще мебельний магазин, магазин з сувенірами і бар, ото якраз там! Там є велика вивіска!

• Подобається Подобається x 1
  10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Мамусі, в сусідній гілці балакаємо про права пацієнтів, зокрема і з акцентом на пологові будинки

11. Масік

Масік Well-Known Member

на самому базарі?

Додано через 1 хвилину
    Ой щось сьогодні мене ноги почали боліти, вірніше так якось ломить , майбутні мамусі у когось таке було, я стояти не можу :sad:

12. Олька

Олька Well-Known Member

не можу вам сказати, бо на карточці (та, що на знижку) прочитала, сама там не була, в мене на сихові біля дому.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, а ще скоро через ноги спати не зможеш:) Така наша радість. Я тепер перед сном мушу зимною водою помити...

14. Олька

Олька Well-Known Member

О, знайшла - ринок "Галицьке перехрестя", магазин №41. Працюють з 10.00 до 19.00, в неділю з 11.00 до 17.00

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

В Медінституті ще можна з чоловіком

16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

О..., як я Вас розумію...
    Мене іноді так пятки болять..., а ще останнім часом черезте що багато ходжу коли лягаю спати, то ноги так болять, що ого-го ...:sad:
    Але якщо гарно в день відпочити чи на 10-15 хв. ноги "задерти" - то це прсто казка ... !!!:) :) :)

17. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А мене сьогодні терапевт питала, чи ноги не отікають, кажу - ні, потім питає тиждень вагітності, кажу - 23... а вона "по вам зовсім не видно". Пройшлася по лікарям - здоровісінька... тільки гіпертонус це все щастя перекриває!!! Поки чоловік завіз мене до хати, вже випила 2 но-шпи і нила від болю... ну коли це вже минеться?!!!

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Туди не піду ні в якому випадку!!!

Додано через 3 хвилини
    не переживай! Тримайся!

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тижнів через 20 :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Олька

Олька Well-Known Member

Чому? Я наприклад, коли другий раз наважусь родити, тільки туди і піду! Була на родах в куми, дуже задоволена!

Статус теми:
Закрита.