Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Для майбутніх мам

Дійсно, тут треба звертати увагу на самопочуття, перша ознака - біль.

2. mamatu

mamatu Well-Known Member

Танюш, ми тут всі за тебе вболіваємо та тримаємо кулачки.
    Сподіваюсь, що твоє сонечко вже у тебе на руках.
    Здоров"ячка вам обом!:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Знаєш що?! НЕ ХВИЛЮЙСЯ !!! Тим ти собі робиш не краще... ти ліпше відпочинь і подумай про щось приємне і побачеш, що все буде просто СУПЕР !!! І я впевнена, що в тебе все гаразд !!!:) :) :)

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я подумала, що можуть бути ще якісь ознаки крім болю, через які лікар може направити на позачергове УЗД.
    Я вже вирішила, що не буду чекати планового огляду ще тиждень, а піду завтра ще до однієї лікарки. Краще перестрахуватися. Чоловік каже, щоб я не хвилювалася, а пішла до лікарки, бо сама себе накручую. Іноді треба чоловіків слухатися ;)

Цікаво як там Таня. Вже хочеться швидше вітати її і мацьопика

• Подобається Подобається x 1
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Для власного заспокоєння сходи, звичайно. Але з УЗД не перегинай палку. Його вплив ще не визначили явно. Якось же наші мами без УЗД родили. Хороший лікар може і так вияснити. Хоча подивишся, як будеш почуватись. Основне не хвилюватись. Зі мною власне узіст і сварився, що мамочка хвилюється забагато, а то на дитинку переноситься!

Додано через 4 хвилини
    Я дівчатка, в тупику. Говорили з чоловіком про спільні пологи ще раніше, то він особливим ентузіазмом не виділявся. Тут в мене ще й проблема відпала сама по собі, бо на час моїх пологів Батальна мала б бути закрита, а другим варіантом в мене Джамбула, де сімейні пологи не заохочуються. А тут чоловік прийшов і розказує за знайомого, що був на пологах і то з таким захопленням, очка горять... Вже би й сам хотів на пологах зі мною бути. І що тепер робити...

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Тут раніше в протилежній ситуації, коли чоловік не хотів йти на сімейні пологи, хтось порадив спершу піти разом на курси, які передують сімейним пологам. Думаю, це варто зробити.
    Але для початку я б спробувала визначитися чого хочу я. Потім запитала б в чоловіка, чому він хоче йти разом на сімейні пологи. Знаєте, іноді чоловіки (а жінки ще частіше), як діти, які кажуть, що чогось хочуть, а чому пояснити не можуть. Потім цей запал може зникнути, якщо мотивації належної немає зараз.

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мотивація залежить і від самої подачі матеріалу. А нема сенсу зоахочувати чоловіка, якщо я і сама не впевнена... Не думаю, що належу до тих людей, які почнуть панікувати чи ще щось в тому роді. Може самій легше буде сконцентруватись... Моя лікарка з мене сміялась, коли я сказала, що мені чоловіка треба, щоб було кому анекдоти в передродовій розказувати ;)

8. eva

eva Well-Known Member

Мій чоловік спочатку не хотів, потім мовчав, а тепер вже йде. Тепер переживаю я.Як він то переживе?

Додано через 10 хвилин
    Мені теж написали багатовіддя, але збоку ше дописано відносне, то я дзвонила до лікарки, вона сказала на такому ранньому терміні це не діагноз.Не переживайте.

9. Масік

Масік Well-Known Member

А я йду без чоловіка, як на мене то коли знаходишся серед чужих людей то важче показувати свою слабкість, а коли є рідна душа то відразу ж починаю розкисати, щоб мене приголубили пожаліли... Це як кому

• Подобається Подобається x 3
  10. Aster

Aster Well-Known Member

Вітаю Cherepashka2002 з Днем Народження!!!! Нехай всі мрії здійсняться!!!

:radist: :radist: :radist:

11. Олька

Олька Well-Known Member

Я підтримую, родила без чоловіка і якщо колись наважусь ще раз родити, то його візьму тільки на "схватки", а на сам процес вижену, нема чого йому там робити. Там має бути лікар і акушер, це моя думка. Хоч недавно я сама була на родах у куми і її чоловік там був, тішився неймовірно! Але це було її рішення, я би такого не хотіла!

12. Масік

Масік Well-Known Member

Доброго ранку усім пузатікам!!! Гарного вам дня! Нехай ваші малятка усміхаються вам в животику так, як усміхається сьогодні сонечко!!! Хочу тепла!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Привітик!
    Цікаво, як там наші дівчатка, особливо Злата, яка десь пропала.
    Я певно йду гуляти, може щось нагуляю...

14. Масік

Масік Well-Known Member

А я от гуляти сьогодні мабуть не піду, трошки животик поболює...гіпертонус мабуть, питався хтось з дівчат чи можна без УЗД виявити гіпертонус, так це може жінка зауважити сама, коли живіт починає трішки тверднути, от я зараз відчуваю затвердіння, причому як випю магне В-6 то животик мякне. Щось мені так мівіни захотілося, відправила чоловіка в магазин і знаю що це хімія, але як подумаю то слюнка тече, хоча мівіни вже сто років не їла...ото захцянки

15. Jersey

Jersey Active Member

І я б пішла погуляти, але змушена сидіти на роботі :-( Хоча і погода не дуже радує - холодно, зате сонечко гарненько світить, тому всім бажаю приємного, радісного і сонячного дня :)))

16. Масік

Масік Well-Known Member

а мене сьогодні на роботу чоловік не пустив :sad: так скучно

17. nester

nester Well-Known Member

Дівчата, якщо ви хвилюєтесь за чоловіків, не хвилюйтесь, вони собі раду дадуть! В ніч, коли ми з чоловіком родили, окрім нам ще родило три пари. Все, що робиться в родзалі чула на власні вуха, бо ми знаходилися в передродовій поруч, а після пологів там же ще 2 години вже з малям чекали поки нас переведуть в дитяче відділення. Так от, від жінок можна було наслухатись чого завгодно! А всі чоловік (і мій так само) поводились дуже спокійно, із знанням справи! Одна дівчинка почала страшенно панікувати, плакала, так от чоловік не те що жалів її... А просто почав на неї кричати і вона вмить отямилась і заспокоїлась! Під час перейм я адекватно сприймала тільки чоловіка, бо лікарі мене страшенно нервували! І в загалі там нема часу на жалість до себе! Але можливо це так само індивідуально для кожного!
    А для нього це можливо буде найголовніша подія в житті! Він першим побачить своє маля! Це дуже зворушливо! Можливо він про це мріє?

• Подобається Подобається x 1
  18. Jersey

Jersey Active Member

Розумію, я б також вдома не витримала сидіти. Але якщо заради дитинки то можна і вдома відпочити.

Додано через 4 хвилини
    І ми з чоловіком плануємо сімейні пологи, правда ще до вагітності я була проти того щоб чоловік був зі мною на родах, але чомусь зараз я дуже хочу щоб ми народжували разом, і мій чоловік мене в цьому підтримує :)

19. Улік

Улік Well-Known Member

Угу, і в мене так... Хоча ще твердо не сказав "так", але і "ні" вже не говорить. А тепер я думаю чи мені то тре? (тобто мені тре, але буду переживати за нього...) :)

20. Jersey

Jersey Active Member

Думаю що під час родів у Вас не буде часу для переживань за чоловіка:) , тре буде зосередитись на появі маленького ангелочка, і хто як не чоловік зможе вам в цьому найбільше допомогти :)

Статус теми:
Закрита.