Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А мені в ЖК казала лікарка, що сік можна пити не частіше 1 разу в тиждень, бо він може порушувати кислотність в шлунку (здається, нічого не напутала), то ми просто гранатами і печінкою піднімали гемоглобін. Я тепер на печінку дивитися не можу, а від запаху просто верне

В мене два останні дні пальці на руках трохи набрякли. Не знаєте чого б це вони так?

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

http://www.svichado.com/index.php?action=book_detail&bid=781&hid=15
    http://uabooks.info/ua/news/new_books/?pid=1508

В Свічадо купити або замовити через нет.

В мене пальці як сосиски - важко горня тримати... Нормально то, так і має бути.

3. Злата

Злата Well-Known Member

Напевне я Вас занадто налякала, просто для мене гінекологічний огляд ніколи не був приємним, думаю досить сприйняти буквально як це з'ясувати, що відкриття шийки на 1 палець:scare: . А після слів лікарки це ж один палець, а має пройти голівка я просто впала в паніку:shutup:
    Але мушу сказати, що ніхто мене не заставляв іти на перевірку, мене нічого не боліло, просто перша вагітність і я боялася, що не зрозумію всіх показів до пологів і вирішила перестрахуватися..

• Подобається Подобається x 1
  4. zara

zara Well-Known Member

Не думаю, що знайдеться хоч одна жінка, якій було би приємно на тому "вертольоті".. А як Ви збираєтеся народжувати? там, в родзалі, з Вами буде не одна лікарка, а купа чужих людей. Просто стприймайте це як належне, думайте не про неприємності огляду, а про швидку зустріч з немовлятком )...а то налякали Ви нас таки--всі думали: "ну що ж там в неї з цим оглядом!?"...:))

5. Злата

Злата Well-Known Member

це правда, я надто запанікувала, ще й вас налякала:no:

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Звонила свому лікарю відносно тої болі,що мене турбує. Завтра їду зранку в роддом на огляд(якщо раптом до ранку не рожу:) ), а якщо щось не то то й УЗД зроблять. Сказав лікар, щоб просто то не було відшарування плаценти:sad: Молю Бога,щоб дитинка була здорова, а якщо то щось мене стосується то не страшно.

7. Злата

Злата Well-Known Member

так, головне без паніки, все буде гаразд:agree: :) :) :)
    тут вже я панікувала
    Таня тримайся, все добре, ми з тобою, в тебе класний аватар:radist:

8. ckorpionsha

Дякую! Аватар дійсно прикольний-ніби бачу свого малечу, адже він зараз в такому самому положені:)
    Хто-зна, може у мене завтра там відкриття побачать:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Leila

Leila Well-Known Member

ckorpionsha не панікуй це тебе болять ребра, ніякого відшарування немає, в мене теж так боліло тільки з лівого боку, а ж шкіра зверху пекла і боляче було доторкнутися. Після родів пройде просто дитина виросла і мало місця їй там. Все буде добре. Я між іншим родила рівно в 40 тижнів. так як Лотоцька визначила по місячним і по Узі так що може в неділю і побачиш свою лялю

10. Роза

Роза Well-Known Member

Ви впали в паніку,але вам ще є час настроїтись:agree: .А от я прийшла була до лікаря,бо колов низ живота і у мене було відкриття на 2 пальці(початок 37 тиждня),ото був шок і сльози:sad: :no: .І вночі родила.:radist:

11. Злата

Злата Well-Known Member

можу собі уявити

12. Зорянівонька

Злато, а той аватарчик з животиком де подівся??? То твій був? Дуже гарний, поверни!!!

13. Злата

Злата Well-Known Member

так, то був мій пузік, я не думала, що він так завантажиться швидко, хотіла подивитися тільки як воно буде, і старий аватар загубила:o
    мені дуже подобався старий, якщо не знайду, то може поверну!!

14. ckorpionsha

А то Ви самі визначили чи лікар Вам визначив? Бо воно пече і болить досить давно. Дай Бог, щоб тіки ребра. То мені йти чи не йти завтра? А може краще піти щоб подивився чи нема відкриття

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я його концентрований не п'ю-розбавляю водою майже наполовину

Додано через 1 хвилину
    А були ще якісь признаки?А то в мене сьогодні цілий день низ живота коле

16. Зорянівонька

нє, давай свій пузік!!!

А в мене ніяких ознак нема ще, живіт високо...

17. Leila

Leila Well-Known Member

Мені лікарка казала, бо я теж жалілася а почало мене боліти десь в 36 тижнів і до кінця, та сходити до лікаря можеш, бо може собі подарунок зробиш на 8 березня:) Відкриття на такому терміні вже має бути, залежить скільки, але й тоді невідомо коли роди, бо вони починаються несподівано. В мене почалися в день, на коли була дата ПДР, в 19 годині схватки, в 21 30 я була в роддомі з відкриттям 8 см, а в 22 45 тато тримав на руках синочка, навіть не думала що перші роди так швидко проходять, бажаю всім майбутнім мамочкам легких безболісних родів!

• Подобається Подобається x 12
  18. ckorpionsha

:eek: У мене теж десь з 35-36 тижня болить:sad: пече, чешеться і шкіра болюча! Ви мене заспокоїли, але піти піду до лікаря. А завтра родити..хм...ми завтра йдем до нашої майбутньої хресної, у її синочка завтра два рочки-от це мамин подаруночок:)

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я колись замовляла через інет на якомусь сайті. Прийшло поштою. На сайт натрапила випадково, замовила і забула, і як прийшла книжка бувмені сюрприз.

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Може бути в книгарні "Свічадо" (біля церкви Михаїла є магазин) або в книгарнях в церквах.

Статус теми:
Закрита.