Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Не перймайся дурницями! Організм знає, що йому треба. Просто не треба переїдати, особливо мучного і жирного. Я до середини набрала 14 кг, тепер вже 2-3 місяці не росту.

• Подобається Подобається x 1
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Танюха тута. Цілий день їздили по справах, та й прогулятись трохи, погода класна. Знову коляски дивилась, і ніфіга не купили. Уже така зла була, ну думаю куплю Пєр Карден-вона легенька дуже. А чоловік каже: давай як родиш то купим, може дурь з тебе вийде, і вже вибереш:) Десь біля 4 години почав низ живота хапати і спина боліти, але здається зараз краще, тіки спина болить. От купила два морозива, поїм в своє задоволення.
    А як ви там, Марта і Злата? Напевно підем всі троє родити:) дочекаємся

3. Зорянівонька

Колись тут питала про вагу. Так от - знайшла в Інтермаркеті на Городоцькій. Там десь від 30 грн. Ще там є одяг дитячий недорогий. І пеленки я там класні купила і дешевші ніж на базарі! І памперси дешеві. Але треба карточку мати.

• Подобається Подобається x 3
  4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми сьогодні нарешті зібрались,взяли гроші і поїхали на Павденний купувати ліжечко.Я його давно придивилась-воно було тільки в двох місцях.В одній будці 770 грн,а в другому магазинчику -850.Пішли ми в першу,а її немає-вже знесли.Пішли в магазинчик,так тепер це ліжечко коштує 1000грн.От так і залишились ні з чим.От що значить відкладати на останній момент :sad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Мда... То що за півроку тре все купувати? :scare:

Додано через 1 хвилину
    Що там сьогодні на курсах? Бо я так ішла, що знов не дойшла. З наступного тижня офіційно в декреті, то вже з повною гордістю буду ходити. Буду цілий четвер собі вихідний робити :)

6. Зорянівонька

Дзвонила лікарка з ЖК, сказала, що гемоглубін 98, а то страшно зле, направила на аналіз на Чупринки. Хіба то аж так зле???

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я завтра так само маю іти до лікарки. То я виясню що то з тим гемоглобіном. Бо мені останній паз сказали, що добре як на лютий місяць. А скільки має бути, то вже завтра запитаю і зразу напишу!

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Гемоглобін входить до складу червоних кров'яних кліток (еритроцитів), основна функція яких - перенесення кисню від легенів до всіх органів і тканин. Кисень потрібен для всіх обмінних процесів організму - там, де немає дихання, немає і життя. Нормальний рівень гемоглобіну у жінок складає 120-140 г/л, при вагітності допустима нижня межа норми 110 г/л.

http://www.krov.net.ua/2007/10/07/n...ja_beremennykh_novorozhdennogo_i_rebenka.html

Додано через 2 хвилини
    В мене перший аналіз на цукор був 7,4 при верхній межі 5,5, перездала - 3,5 (просто тиждень напередодні я "топтала" торти). Не переживай і перездай аналіз, є багато способів підняти рівень гемоглобіну!!!

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

90-110 -----легка форма анемії
    80-89----------анемія середньої важкості
    меньше 80----------важка форма
    Щоб залізо з продуктів краще засвоювалось потрібно їсти яєчний білок та вітамін С (цитрусові,петрушка,чорна смородина.брюссельська капуста).

• Подобається Подобається x 4
  10. zara

zara Well-Known Member

а чому направила на чупринки? чому не казала перездати в твоїй поліклініці? в мене тижнів десять тому був гемоглобін 100, так лікарка з жк теж підняла цілу бучу, понавиписувала таблеток всяких різних..А я пішла до своєї нормальної лікарки, яка сказала, що всю свою вагітність проходила з гемогл 70, народила здорову дитину без анемії, але мені порадила вживати Ранферон та істи побільше печінки, гранатів та гречки. Я попила три тижні ранферон і гемоглобін поповз вверх, теперь він вже 120. Н е переживай, їж яблука, листя салату, гурагу та фініки, все налагодиться, от побачиш!

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А у мене був 100-102, призначив лікар різні ліки. Я ніяких не пила, їла тільки печінку, яблука, гречку, гранати - і піднявся до 118, лікар каже, от зразу видно,що мої рекомендації виконуєш:) наївний

12. Масік

Масік Well-Known Member

Мені теж всі кажуть що у мене низький гемоглобін, а на Чупринки в поліклініку? бо я зараз на коновальця на роботі...:)

Додано через 7 хвилин
    А у мене з лікаркою з ЖК якісь натягнуті стосунки, це при тому що я теж медик, питаю її які аналізи , каже нормальні, а конкретно даних не каже, таке враження складається що вона їх і не дивилася, якби я б до своїх пацієнтів відносилася як лікарі з ЖК до вагітних, то смертність напевно б серед терапевтичних хворих збільшилася, дивує мене таке відношення, адже вагітні так потребують хороших емоцій...ой щось я розписалася тут, похвалюся ще чоловік вчора зхабрав аналізи на альфафетопротеїн, у мене все добре:radist: от думаю тепер до Лотоцької на УЗД забігти. А ще я скучила за вами, щось ніяк часу на писанину не знайду, зайду перечитаю повідомлення, і одразу ж кудись біжу.

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я щось пропустила. Хто така Лотоцька, що до неї всі біжать???

14. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

В мене також на останьому місяці вагітності був низький гемоглобін але мені тільки казали мало пити бо набирала на вазі більше 300гр. мені пояснили що через надлишок вологи міняється співвідношення гемоглобіну в крові

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Крута докторша..., до якої запис за 2 місяці вперед, і крім запису ви ще будете 2-3 години чекати під її дверима.

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

У мене останній показник 105 (до того було 110, 112). Порадили щодня їсти телятину і по ложці родзинок, попити "Прегналак". Двйсно є багато способів підняти рівень гемоглобіну. Їш продукти багаті на залізо і сильно не хвилюйся.
    Я за 2 тижні записувалась. І чекала 2 год - то правда.

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Не ображайте наших дівчаток. Нам кажуть, що в нас дівчинка росте :beee:
    А щодо імен, то ми вже ніби визначилися. Але сам процес був кумедним, бо купили книжку з іменами, а так таке :eek: Краще б ту книжку назвали "Як познущатися з дитини за допомогою імені". Ніби імен і багато, а от вибрати було важко. В решті решт спочатку я вибрала кілька (здається 7) таких, що вухо не ріжуть і мені подобаються. 4 з них чоловік відразу ж закреслив, а з трьох, що залишилися, вибрали ім"я для нашої красуні

18. Jersey

Jersey Active Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

20. Натася

Натася Well-Known Member

і в мене така ж проблема:sad:
    з дівчачим якось легше.
    а лотоцька мені на узі сказала, що в мене хлопчик, то тепер мучимось - ім'я синочку не можемо підібрати.

Статус теми:
Закрита.