Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

http://topotukh.narod.ru/vykr.htm - викрійки для новонароджених, зокрема розпашонок

• Подобається Подобається x 2
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я купила і бодіки у виді майки, у вигляді шортиків, штанів і цілі комбідрези на закльопках, і роспашонки з ручками і без, купила царапалки, носочки, повзунки короткі і високі, сорочечку з ручками, набір для виписки: одіялко на ліпучці з білою окойомкою, дві розпашонки, тепліша і тонка, шапочки тепліша і тонка, памперс у ньому, взяла на Краківському за 90 грн. Також теплі комбінзони, щоб гуляти два взяла. Ще джинсики на 2 - 3 місяці такі маціпусі і кофточку з капішоном. Шапочки тоненькі і товстіші. Ще тільки пеленок не купила, а памперси маю дві упаковки.

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дякую!:)

Додано через 1 хвилину
    Підозрюю що в нас такий самий набір!:)

• Подобається Подобається x 1
  4. ckorpionsha

У мене зеленого кольору. Хочу малого Стасом назвати, а мому щось не то, каже вже краще Філіпом)))))

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я помішана на білому, то ж купила білий набір! Доречі ми теж думали над таким імям як Стас! Але мій вперся, бо хоче Ернест!

6. ckorpionsha

Правда почитала значення імені Стас то не дуже позитивне, мені більше російські імена імпонують, або Кіріл,Максім чи Іллюша. А мій каже - видно,що ти не зі Львова:)

• Подобається Подобається x 3
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я щось значення імені Ернест не можу знайти, може ти щось будеш бачити то кинь силку будьласка!

8. ckorpionsha

Ок, Мартусь, а як ті весільні фоти закинути туди?

9. Незнайомка

10. ckorpionsha

Все, вийшло завантажити весільне фото.

11. Незнайомка

я там же для себе имена подивилась (хочу назвати Михайло). цікаво виходить: якщо ляль народиться в знаку лева (вогонь) і плюс вогняне ім"я (на одному з сайтів радили такого не робити). але він сам ім"я вибрав: коли ще не знала точно статі вже Міськом називала, хоч самій дуже подобалось ім"я Олександр.

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тут написано!:) http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30884

Велике дякую!!!:)

Додано через 44 секунди
    Йду дивитись!

13. ckorpionsha

Завантажую далі:)

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я прочитала що весняний Ернест повна копія мого чоловіка по характеру!:) От тепер спорити не буду з чоловіком, хай буде Ернест, мені характереристика його імені подобається!:)

15. Злата

Злата Well-Known Member

В нас порівну, а коли я перегинаю палку, татко як справжній рак задкує :D, а коли заспокоююсь і справді хочу прийняти рішення ми його обговорюємо і узгоджуємо..

16. Незнайомка

маю знайомого Кирилла - дуже серйозний и приємний мужчина. брат Максим і знайомий Максим - незворушні люди з дуже хорошим почуттям гумору. перший - такий як максим перепелиця, другий - лікар швидкої, що наклало свій відбиток на гумор, але не зменшило його.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А своїми щупальцями за дупу не щіпає?:D :shutup:

18. ckorpionsha

Ще мені Денис, Марк і Веніамін подобаються..

19. Злата

Злата Well-Known Member

я теж ніби то все маю,

сьогодні прасувала речі, щоб з пологового чоловік мене мав в чому забрати. Ще вичитала у книзі, що діткам потрібні яскраві кольори і контрасти, в них розвивається зір, а чіткі форми допомагають

а пастельні кольори не рекомендують, бо вони не цікаві

20. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мені теж Станіслав подобається, а чоловік бакланить... Всі імена хлопчиків, що мені подобаються - чоловік нагло бакланить, єдине, що зійшлося - Вадім, тільки я так дитинку (ЯКЩО ХЛОПЧИК БУДЕ) не назву, бо негарні асоціаціі з цим ім"ям. Отож в мене вихід тільки один - родити дівчинку.

Додано через 6 хвилин
    І мені! Я все життя російською вдома розмовляю, колись, дуже хотіла, як буде дівчинка, назвати її МаргарІта, але українською воно так жахливо звучить, така-собі РИТА... фу. Є гарні російські (як і французькі або англійські) імена, які просто не адаптуються під українську. :sad: Наприклад Джулія - гарно ззвучить... тільки у масси людей пси Джулькою називаються, отак по парку гуляєш з дитиною, а навколо люди так-само псів кличуть...

Додано через 13 хвилин
    В мене чоловік Денис, хрещений Діонісом. Я поки з ним не познайомилась про таке ім"я для хрещення і не знала.

Статус теми:
Закрита.