Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ТОді будемо на Ти!:radist:

• Подобається Подобається x 2
  2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Колись моя знайома, яка панічно боялася болю, казала, що як родила і першого і другого сина, у пологовому себе заспокоювала тільки одним: "Ще ніхто вагітним з пологового не повертався, і мені не вдасться!" Навіть не знаю, чому я ту фразу так запам"ятала, можже комусь сподобається і допоможе! :)

Додано через 2 хвилини
    Навмисно дублюю, щоб більше майбутніх мамочок мою пропозицію прочитало!

• Подобається Подобається x 3
  3. ckorpionsha

А ще в мене страшенно болить спина сьогодні і під вечір ще більше, а схватки-то просто капец, вже почала засікати час, вийшло спочатку кожні 25 хв, потім через хвилину, але як заболить, то хоч за стіл тримайся, ще й ноги терпнуть- невже це передродові сигнали?! А я ще не готова до родів, мені ще малечі одяг тре попрасувати....ну от знову хапає і малий щось зарухався сильніше....

• Подобається Подобається x 1
  4. Abraira

Тримайся, ми з тобою! Все буде добре! Дихай!

5. ckorpionsha

:) :) :) :) :) :) :) Дихаю! І хочу додихати до 40-ка тижнів, може тоді все встигну поробити. Щоб потім коє-хто(типу свекрухи) не почав за мене по-своєму робити в хаті). Але малеча сам собі вибирає...трохи живіт заспокоївся

Додано через 9 хвилин
    От це його доповнення:
    http://vvw.ru/index.php?newsid=463:radist:

Додано через 13 хвилин
    а це доповнення до доповнення)
    http://trinixy.ru/2008/01/30/zabavnye_malyshi_48_shtuk.html

6. Оксана

Оксана Well-Known Member

Щоб не парило. Я зробила з двох простирадл купу тих прокладок. Але, найкраще купити кілька одноразових пеленок, які не промокають і постелити на ліжко,коли лежите і відпочиваєте взагалі ніяких прокладок не брати. Тоді все там швидше заживе. Сама пробувала. Вже через 2 доби могла спокійно сідати, хоч накладали шов. Декілька разів на день милася господарським милом, також сприяє загоєнню швів.

• Подобається Подобається x 7
  7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Такі гарнюні!!!Хочеться вже свою лялю поскорше побачити...

8. Katrin

Katrin Well-Known Member

Це правда, особливо при швах, трохи незручно, але поки в роддомі, то коли лежиш ще не заважає, а коли треба вийти кудись, можна ті трусики з Антошки, а можна і прості, але такі з великих трохи і з розтягнутою резинкою (звиняйте за порівняння, такі бабусини). А якщо чесно, то реально навіть не задумуєшся, як ти там виглядаєш і як ти ходиш, встала, шматку підтягнула і пошкандибала, вперше про свій зовн. вигляд починаєш думати, коли виписують.
    А на рахунок страху перед родами- менше читайте про сам процес, особливо розповіді "бувалих" (хіба тільки трохи теорії-як дихати і щоб орієнтуватись, що з вами і на якій ви стадії ), до школи то не підуть діти в животику :), так що мусите вродити по-любому: вперше не страшно, бо не знаєш що там і як там, а вдруге- тоже не страшно, бо вже знаєш, що там і як і т. д.

• Подобається Подобається x 9
  9. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Відносно прокладок:я робила з марлі і вати, вони мякші від простині і з ними зручніше ходити, але дорожчі (з 5 м марлі і 100 г пачки вати виходило 8 прокладок, всіх я зробила 40 штук, ще й залишилося до дому). Трусики післяродові (як промокатка і великі) нам не дозволяли носити, бо гірше гояться шви.

Додано через 5 хвилин
    Відносно страху родів: я боялася і співпереживала зі всіма хто йшов родити з дородової в лікарні :sad: , думала як почнеться в мене то здурію, з болі і переживань . А було все навпаки, я була спокійна як удав:moskali: , тішилася, що скоро побачу свою мацьопу, а ще мені дуже допомагає думка, що ця біль не вічна і скоро вона пройде (це стосується усіх болячок :) )

• Подобається Подобається x 13
  10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Тобі все скажуть шо робити я тоже так думала шо ж я буду робити,а там в родзалі головне слухай шо тобі лікарі говорять і дихай і все буде ок! Воно так швидко все мине шо навіть не оглянешся , мені здається шо то вже так давно було! І менше думай про пологи ,насолоджуйся вагітністю хай йде своїм чередом не грузися наперед! Мені особисто то дуже допомогло, всі лякали розказували шось страшне я не звертала уваги і завжди памятала шо "організм організму рознь" і кожна жінка індивідуальна! Все буде ок настроюйте себе на позитив!

• Подобається Подобається x 7
  11. Масік

Масік Well-Known Member

Дівчатонька усім доброго ранку!!!! Вдалого вам дня! Я прокинулася з пречудовим настроєм, повна сил і енергії, це зі мною вперше за усю вагітність :) А ще хочу поділитися з вами хорошим рецептом, у мене на днях почався гайморит з шаленим головним болем іт.д. так от, моя свекруха порадила мені древній метод лікування, намазати зону гайморових пазух( це ділянка над бровами, і під очима) натуральним , бажано квітковим медом, накрити це все лляною тканиною, але вирізати дирочки на очі, і так спати усю ніч, так мій чоловік мене чуть не злякався :) сказав я на ніндзю схожа

Додано через 37 секунд
    але результат того вартує

Додано через 2 хвилини
    http://www.nemovlyatko.com.ua/action/main/index.htm

• Подобається Подобається x 3
  12. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Таня тримайся, можливо ти вже зовсім скоро побачиш свою лялю, терпіння Тобі, все буде добре.
    Ми тут за тебе кулаки потримаємо!

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я прокинулась з прекрасним настроєм. Тільки зараз мені щось поганенько... Чоловік сміється, що в мене вже 3-тій триместр, тому знов нудить. А мене аж підкидає. Як я то переживала в 1-му? Будем надіятись, що то просто тимчасово.

Додано через 2 хвилини
    Тримайся! І дихай! Я б напевно хотіла швидше родити, ніж 40 тиждень... Може, то мені просто здається.

14. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Я бачила такі в Тигрисі (в Скрині) там упаковка на 5 шт коштує 12грн.

Додано через 3 хвилини
    А що ,з марлі теж можна? Я думала що тільки з простині.

Додано через 6 хвилин
    І я цієї ночі НАРЕШТІ виспалась!!!!!!! А то вже тиждень ходила як зомбі, бо цілими ночами не могла спати.

15. Масік

Масік Well-Known Member

Абраїра, на Джамбула я теж збираюся родити, а якщо професор , та щей викладає, то мабуть Маркін, зав кафедри, він справді дуже хороший спеціаліст, хоча як людина.... важко вийти на контак

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я ще уточню за кого точно я чула. Але одна дівочка домовлялась з якимось світилом-професором, який їй в 1-шій ночі, коли в неї схватки почались, сказав, що він так пізно не поїде! Так що з професорами обережно!

17. Abraira

так! Як прочитала, то прізвище згадала - Маркін! А доведеться таки на Джамбула, бо Мєчнікова, тут так казали, червень-липень закрите буде... А на Джамбула якійсь інший ще лікар, що мені його радять... і я думаю, що краще родити в нього, бо все-таки він постійно практикує, а Маркін тільки по домовленності, то краще я буду з людиною, що не відривалася "від виробництва". Як ти думаєш???

18. Масік

Масік Well-Known Member

це мабуть за того що я кажу, спеціаліст він хороший , а от людина....в нас коли пари були і він ішов то перед ним лаборантка бігла і всіх піднімала, щоб з ним всі віталися так він міг за пару просто проходити разів з 10 і всі рази ми мали підритиватися, добре що не казати слава Аллаху :), а він в нашу сторону навіть не дивився хоча Добрий день можна було б видавити, але ще раз повторюю спец суперовий

Додано через 1 хвилину
    Я теж такої думки , якщо б вже були ускладнення якісб не дай Боже, тоді до Маркіна, а так чула і збираюся до нього Данков , кажуть суперовий спеціаліст.а коли в тебе ПДР?

19. Abraira

Данков - то той другий професор? Здається не він, я не впевнена, що той лікар - професор.
    В мене ПДР 17 липня.

20. Масік

Масік Well-Known Member

В мене на 2 серпня , шкода що не разом :)

Статус теми:
Закрита.