Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Для майбутніх мам

Рекламою!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Масік

Масік Well-Known Member

Дякую в мене аж настрій піднявся, взагалі так чудово що тут ми можемо одна лдну підтримувати:)

Додано через 2 хвилини
    Так я на інтернатурі по терапії, хоча зараз на роботу не ходжу вберігалася від грипу, однак мабуть не дуже добре

3. Abraira

Але що робити добре знаєш? Просто на таких термінах грип... Тримайся і лікуйся, малятко понад усе! Головне - посміхайся, ми всі тебе підтримуємо!!!!

4. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Що і на 33-му тижні також???

5. Масік

Масік Well-Known Member

тонус матки це її скорочення, відповідно простір в ній звужується, якщо матка постійно перебуває в тонусі , то можливе погіршення живлення плоду, та коли надмірний тонус , який не лікувати, то можливі ускліднення

6. Abraira

На такому терміні, це вже передчасні пологи. В мене викладачка на 5-му місяці "родила" третю малу... Бог милував, витягнули, все гаразд.

7. Масік

Масік Well-Known Member

Стараюся, намагаюся ліків не пити, а вашу підтримку відчуваю і дякую за неї!!!

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

9. Олюська

Олюська Well-Known Member

Зорянко, трохи запізно:shy: , але вітаю тебе з іменинами:) Бажаю міцного здоров'я, сімейного тепла, затишку, здорового малятка, ну і, звичайно, легких пологів:)

• Подобається Подобається x 1
  10. Abraira

Угу, ми навіть не знали що вона вагітна, бо трохи повненька і вік за 30, і дітки є... приходимо до неї (а вона дипломним проектом керувала) а нам кажуть тільки те, що вона в лікарні. Потім як сказали, що вона родила, ми взагалі не знали кого слухати. То малятко малю-ю-юсіньке було, бідьше пари грам на день набирати фізично не могло. А вона і до нас, дипломників бігала, і до доці в лікарню, бо тримали маленьку, звичайно ж, під ковпаком. Файна кубіта!!!

11. Відповідь: Для майбутніх мам

девочки я забежала не на долго.не понимаю почему у вас советы вызывают агресию.ведь если вам они не нужны то можно просто их проигнарировать.я не хотела и не собираюсь делать ни какую рекламу.ни чего не собираюсь навязывать.считаю это лично делом каждого.я не в первыи раз беременная и потому через многое прошла.нашла для себя лучшии вариант,чего и вам желаю.а то что рассказала вам так просто поделилась информациеи.спасибо за внимание.желаю вам хорошего самочувствия!не болеть!а главное деточкам здоровья!легких родов вам!до свидания!

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Нехай їм Бог допомагає, тільки щоб все було добре.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А в мене взагалі халепа-мала фотки з 15-го і 21-го тижня.Робили в кімнаті міні-ремонт і я їх загубила,вже 2 тижні не можу знайти :sad: Єдине тішить-наш татко брав з собою на УЗД камеру,можливо з відео вдасться роздрукувати перші фото для альбому

14. Abraira

Ми що, більше не побачимось? Я була права, це реклама?
    Шкода, думала новенька дівчинка...

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я літом їздила на море, то був вже термін 4 тижні, то мене після дискотеки на теплоході такий герпес навідав, що майже 2 тижні з ним "дружила". Приїхала, пішла на Батальну до знайомого лікаря, а він каже, нічого страшного,просто не маж ніякими Герпевірами. А ще кажу йому, я на дегустацію шампанських ходила, то біда? а він мені...а французи ж без вина жити не можуть і вагітніють і живуть

16. Відповідь: Для майбутніх мам

почему реклама?да вы что?я ж написала до свидание,это ж вроде до побачення на украинском.я просто пытаюсь ребенком заняться и все ни как не могу от компа отлезть.а вообще я тут давно.просто думала что на русском как то писать,всеж на украинском,а сегодня рискнула.

Додано через 2 хвилини
    мне потом моя врач сказала вообще за герпес и не думать.что все это ерунда.а я вообще с молдавии.так у нас там вино хлебают.вот родители привезли вина,а я прям правильная ни глотка.а вчера мне врач говорит,столовую ложку в день можно вина сухого смело.

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, хтіла спитати, може хтось щось скаже. У мене з правого боку зверху на пузі болить одна ділянка, якщо до шкіри доторкнутись то відчувається болюча, та й внутрі болить і поколює...не можу зрозуміти що то таке. Завтра йду на УЗД спитаю узіста. А спитала,бо може чули щось про таке.

18. Abraira

От чому люблю знайомих лікарів! Даремно страшити не будуть, скажуть як є і все тут! (головне, щоб не родичі-медики були)

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дякую, дівчата.
    В мене нині вночі і цілий день знову відходила пробка, а зараз чую щось схоже на маленькі схватки. Так стисне часами матку і болить не дуже сильно. Так хочу родити скоріше, але так страшно:scare:

• Подобається Подобається x 9
  20. Abraira

Извини, но ты и на русском не очень-то пишешь, так-что не сомневайся, ваяй - мы если не поймем, то догадаемся!

Статус теми:
Закрита.