Для майбутніх мам

Discussion in 'Пузата хата' started by Ума, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А я от тільки що на свою заглянула... То я підсвідомо такй голубеньку вибрала... :) :clapping:

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

В тому і справа, що є. Я в "Юрія Тітовця" здавала. Просто чоловік не роздивлявся а тільки запитав у клініці, що це значить.

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

І в мене така ж ситуація була!!! Коли вже чоловік додому приніс, я дивлюсь, а там всі норми розписані!!! Просто трошки нижче!!! Їм тре все точно, щоб було!

• Подобається Подобається x 2
  4. zara

zara Well-Known Member

зможете, тільки фото і відео буде частинами, бо дитинка велика і "цілою" вже в екран не влазить)

5. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Хтось щось чув про роди на Джамбула (поблизу Краківського ринку) ???

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нам 35 тижнів:)

• Подобається Подобається x 24
  7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Привіт Мамусікі!
    Була сьогодні в свого лікаря! Така рада приїхала, як слон!:radist: Казав що голівка вже притиснулась і зайняла правильне положення, щупав сина через живіт і казав що дитина буде невелика! Ще міряв пузо і казав що вже опустився, але він в мене малий, тож я навіть не замітила!:) Наказав спакувати сумку і чекати вже з дня на день!:radist:
    Сьогодні з мамою понашивали постільку і одіялко для малечі!:)

• Подобається Подобається x 24
  8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дорогенькі наші пузатіки:) ! Бажаємо вам легесеньких пологів та здоровеньких діточок:clapping: !Чекаємо вас на гілці "Для мамусь і татусів", але перед цим не забудьте завітати на гілку "Розповіді про пологи":no: .Так,що в родзалі на "дурниці" не відволікайтесь,а все гарненько конспектуйте:download: ,щоб нам було,що почитати і від розчулення сльозу пустити:sad: .

• Подобається Подобається x 15
  9. Lysenyatko

Lysenyatko Well-Known Member

я чула, в мене там братова двоє діток народила.
    і я там збираюсь, в того ж лікаря.
    відгуки ніби нормальні, хоча напевно як і всюди - як до кого потрапиш.
    але на персонал скарг не чула, і ніби не дорого.

10. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Я два рази ходила до Лотоцької, останній раз була на 19 тижні, то вона мене знову записала через місяць, але я не ходила, бо не думаю шо воно мені треба, піду вже десь після 30 тижня.
    Якшо все добре то нашо мені туди ходити, все таки невідомо як воно впливає на дитинку, правда?

11. Улік

Улік Well-Known Member

Вчора мені повідомили одну не дуже приємну новину... Ходять чутки, що Батальну збираються закривати в травні на 3 місяці (типу ремонт) :eek: :eek: :eek: (в мене там цьоця працює, то вона таке чула).

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сьогодні буду там, то запитаю

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я теж свого лікаря питала,яка приблизно дитинка буде, він подивився останнє узі, і каже тоді він на 150 грам вже мав більше норми, ну каже, якщо до останнього доносиш,то 3600-3700 буде, а якщо скоріше то орієнтуйся до 3500. А мій як почув, то каже мені на вулиці: Ніфіга не розумію, я мав 2800, ти 3200, то це мабуть не мой ребенок, бо в мене такий ггант не мів вдатися:) Я так ржала з нього, кажу..любий ти від своєї відповідальності вже нікуди не дінешся, тобі навіть твої 2800 не допоможуть))))))))))))))

• Подобається Подобається x 12
  14. Natalya

Natalya Well-Known Member

Аналогічна ситуація. Послухаю ще що скаже лікарка з ЖК на наступному прийомі.

15. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

про дитячу кімнату: багато хто з присутніх, як мені здається, ріс без неї і нічого. на мою думку, досить виділити дитині куточок, де б вона змогла бавитись, розкласти свої іграшки і т.д. і т.п. таке можливо навіть тоді, коли живеш з батьками. але це ближче до 7 років. крім того залежить від характеру дитини. в мене братик грався де попало самостійно, а сестра весь час хотіла бути біля мами, їй особиста територія була зовсім ні до чого аж до підліткового віку.
    щодо результатів аналізів - справді їх коментувати має право тільки лікуючий лікар, а не працівники лабораторії. зацікавлені можуть спробувати розібратись самостійно, бо зазвичай описана шкала оцінки результатів.

• Подобається Подобається x 1
  16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я два дні тому на їхньому сайті написала запитання про миття. То мені на електронку прийшла відповідь, що закривають на миття в травні-червні. Точно невідомо ще дати, бо конкретну дату повідомляють за два тижні до закриття.
    Я НЕ ХОЧУ, ЩОБ ЗАКРИВАЛИ БАТАЛЬНУ :sad:

17. Андріана

Андріана Well-Known Member

Вона всіх записує через місяць,але як нема потреби,то чого туди йти,ще й такіііііііііі черги.

18. Зорянка

І я не хочу, я планувала там родити ((

19. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

дівчатонька, крім спеціалістів на батальній є ще досить інших лікарів в інших пологових. а я вчора заявила чоловікові, що хочу в Ковелі родити, бо родила там знайома без домовленостей і дуже задоволена всім. обійшлось 100 у.о. все разом і то ще як лікар, так і інший персонал відбивались, брати не хотіли:) (важко в таке повірити:)). чоловік сміявся: "коли почнуться перейми їдем в ковель? а по дорозі не народиш?". на що серйозно відповіла:"поки доїду, буде як раз нормальне відкриття"
    а ще сьогодні прокинулась в 4 ранку від страшного голоду. при чому повечеряла як завжди. оскільки не було чергового сирка чи салату, прийшлось готувати повноцінний сніданок :) от і стикнулась з "вагітним" апетитом:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Зорянка

Дівчата якшо хтось знає, чи справді в Інтерсоно на більшому терміні УЗД є дорожчим ??
    В мене знайому ходила туди на 8 місяці, то їй сказали заплатити 290 гривень:eek:

Thread Status:
Not open for further replies.