Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Істинна правда!
    З старшими людьми, а особливо в такому віці набагато більше мороки ніж з маленькими дітьми.
    Отже вперед до чоловіка

• Подобається Подобається x 4
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

О, читати треба обовязково!!! Я стільки нового взнала, стільки різних нюансів...

3. dream

dream Well-Known Member

тоді підскажи що мені потрібно починати читати, бо ми вже дуже серйозно натроїлись на планування, особливо мій чоловік

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Так-так.І мені таке треба:radist:

5. Зорянівонька

Є море сайтів з різними підходами, то я перечитую і вибираю, що мені підходить
    Зараз читаю http://www.komarovskiy.net/content/view/3261/129/
    http://puzyaka.ru/articles/stati_o_vospitanii_i_razvitii/
    http://mama-tato.com.ua/
    http://www.teddyclub.com.ua/club/raise/

6. Лідочка

Ще хотіла додати. Виявляється ми не на безлюдному острові живем і зараз є такі засоби комунікації як телефон (коли потрібно можна подзвонити до мами, близької подруги, лікарю, або просто людині якій довіряєте і спитати, порадитись), інтернет, книги, де можна знайти купу нової не "совдеповської" інформації.
    І мені здається, що ті які так "яро дбають" про бабусю просто хочуть скинути це зі своїх плеч, бо якщо Ви будете жити в іншому місті то прийдеться їм прибирати, їіти щось приготувати (хоч інколи), порозважати і т.д. Ну все мовчу:shutup:

• Подобається Подобається x 1
  7. Зорянка

Дівчата скажіть будьласка на якому терміні Ви починали купляти речі для свого малюка?
    Я би вже купляла, а чоловік сміється з мене і каже що то ше зарано:ireful1:

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я маю три фотки, одну в 16-17 тижнів а ще дві в 31-32, то там личко на одній, а на другій - піська! :) То щоб таткові показати!

Дякую. Щойно з УЗД, казали що кількість вод не змінилась, ніби все добре! А мама завтра в 5 год вечора має бути вже в аеропорту! Так що я її дочекаюсь!:)

Додано через 4 хвилини
    Старе як мале:D

Додано через 7 хвилин
    Я майже з самого початку вагітності купляла лашки для малечі! Мені то приносило море задоволення, а нам вагітним позитив не завадить!!!!

• Подобається Подобається x 5
  9. Марічка

Марічка Well-Known Member

Я стою. В Куніц В.В.

10. dream

dream Well-Known Member

Лідочка, а вже усе у цій темі перечитала? 537 сторінок - аж страшно! я поки що тільки на вісімнадцятій

11. Зорянка

Не знаю такої, я в Іванків О.М. вона ніби нормальна

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Привіт всім! Ну й деньок у нас вчора видався. Вчора вночі чула, що ніби трошки поболює живіт, але особливого значеня тому не надала, пішла зранку в ЖК, болить так нічого, деколи тяжко йти, доводиться зупинятись, але, думаю, ще рано. Поїхала після того ще в центр по книжку по догляду за немовлятами, додому ледь припхалась, лягла відпочивати. Після обіду в туалет, а на білизні - червоні виділення, живіт болить:scare: Думаю, все, буду родити. То, певно, пробка відійшла. Дзвоню лікарці, вона каже чекати. А в нас нічого готового нема, сумки не те що в пологовий не зібрані, а нема навіть ще одягу на малечу, памперсів і т.п. Зірвалися вчора ввечері, пїхали на закупи, до пів другої ночі товклися, то все прали. Ще що найгірше, відключили теплу воду, довелося воду баняками гріти:8: Порозвішували речі по батареях. Думаю, якщо що, то вночі скоренько попрасуємо, решта все підготували. Як на диво, спала дуже добре, певно від того, що замучилась. Цієї ночі знов живіт трохи потягувало. Але більше ніяких ознак родової діяльності нема:no: І ось так не знаємо, чого чекати далі. Думаю, якщо то не пробка була, то що тоді? Чи все ок? Може в кого таке було перед родами, чи може та пробка відійти за кілька днів перед переймами?
    Найсмішніше було те, що я давніше чоловікові казала: знаєш, як класно було би, якби я родила 14-го лютого?:D Вже вчора думала: ото договорилась:D
    Моя порада: готуйтеся як мінімум за 2-3 тижні до пологів, щоб усе було готове, тільки зібратись і поїхати, бо так як ми вчора літали....:8:

13. Соня

Соня Well-Known Member

А мені чоловік заборонив взагалі щось купувати :sad:, навіть стартовий набір в пологовий, забобонний...то мушу все з ним вибрати, а він все купить...а от як з тими лашками в пологовий бути?! В нас пологи сімейні плануються, то каже, що все необхідне на перші години в пологовому купить. А я вже подумки пів Гамерики через нет купила :)

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

То ми тепер з тобою будемо змагатись, хто перший вийде на фініш:)

15. Зорянівонька

Олюська, а який тиждень? Наскільки я знаю, пробка може відійти за кілька днів до пологів... Тримайся і легких пологів!!!

Дивно, вперше таке чую. Думала це тільки бабці такі забобонні... Але похвально, що він не боїться взяти на себе відповідальність і обовязки. Бо мій певно не знає, що таке повзунки:)

16. Лідочка

Я почала читати десь з 30-40х сторінок!!! І періодично перші гортала, так що залишилось ще трошки:)

17. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  18. Соня

Соня Well-Known Member

Ставлю на Олюську, Марті тре маму дочекатись! :) :) :)

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я родила через тиждень після таких виділень.

20. Зорянка

Олюська ми тримаємо за тебе кулаки

Статус теми:
Закрита.