Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Жменька

Жменька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата, а чи стоїть хтось на обліку на Руській? Мені казали, що там дуже класна зав.відділенням?

2. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Тоді лікарняний вам має оплачуватись у розмірі 100% від заробітної плати якщо є повних 8-м років, якщо не повних то в розмірі 80%.

Додано через 2 хвилини
    Я стою в неї обліку, дуже класна лікарка

3. Улік

Улік Well-Known Member

Думаю не пожалієте. в мене недавно з роботи дівчинка на 7 місяці до неї перейшла, бо з попередньою лікаркою ніяк не могла порозумітися, каже одні нерви.
    Так що пишіть завтра про свої враження!

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Зорянко, сьогодні на Озаркевча є курси? Напиши, будь ласка, який там номер будинку і на котру годину. Дякую:) Може, хоч раз витягну чоловіка:)

5. Айрін

Айрін Member

Всім привіт! Сьогодні випадково (ну може не зовсім, бо шукала інформ. про планування вагітності) зайшла на цей форум. Чесно кажучи читала не відриваючись, хоча маю багато роботи. Вся інформація викладена тут дуже корисна. Я зараз на стадії планування вагітності. Тому читаю все що читається. Вагітність планую по двох причинах: 1) два роки тому лікувала запалення яєчника та видаляла лазером ерозію шийки матки. 2) маю 2 групу крові негативний резус, а чоловік - позитивний резус.
    Тому хочу щось більше знати і розуміти. І перш ніж йти до лікаря - хочу почитати поради таких самих дівчат як я. (щоб не було такої історії як з Умою на початку теми).
    Буду дуже рада якщо приймене мене у свою компанію.

Додано через 2 хвилини
    я так розумію, що тут в основному Львівянки? а я зараз живу в Києві. Тому нажаль не зможу скористатися Вашою інформацією про лікарні.

• Подобається Подобається x 12
  6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

І мені її порадили, завтра іду до неї. Таке питання, чи треба щось платити самій лікарці (поза касою, звичайно)?

Додано через 3 хвилини
    Обов*язково! Правда трохи хвилююсь, щоб не вийшло як в Інтерсоно, хотіла до однієї а потрапила на абум... тримайте завтра за мене кулачки.

7. Жменька

Дівчатка, а чи є в когось інформація про заняття з аквааеробіки? Бо я вчора звонила у "Центр свідомого батьвківства" - у них на разі тільки йога для вагітних (найбільше увага придіялється вправам дихання та для тих м"язів, які задіяні при пологах). Аквааеробіки покт немає, оскільки не мають басейну. Чекають, поки відкриється на Боженка. Була нещодавно в "дельфіні" (на Сихові), так мені сказали, що у них групи зараз переповнені; на Петрушевича взагалі немає акваеробіки. Може хтось ще щосб знає новеньке?

8. Росинка

Росинка Well-Known Member

в мене те саме.Але ні на перебіг вагітності ні на здоровя малої то не вплинуло аж ніяк.

• Подобається Подобається x 1
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сьогодні мають бути на 17-00, Озаркевича 4, 3 поверх. Рада буду зустрітися

10. Natalina

Natalina Active Member

Я коли ставала на облік, вона мене спитала скільки я з собою маю грошей? І чи я згодна платити за кожен тиждень 31грн. Я сказала що згодна і маю з собою грошей на стільки-то тижнів. Вона каже: давай ми заплатимо(з медсестрою.) Ну я дала здається на 25грн. більше щось таке. ну і поки що все. А коли приходила другий раз то вона казала що віддала мою карточку на проплату,то я й незнаю чи вона з того ще має ще щось, чи все в касу заплатила. Але мені яка різниця? -аналізи беруть, узд роблять ну все як має бути. Може в Вас в родині є залізничники?-то Вас поставлять на облік безкоштовно. В мене нажаль нікого небуло. Але й так добре, що добрі люди порадили.

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Неправда. Вагітний лікарняний оплачується 100% незалежно від стажу.

12. Abraira

та чого нажаль, значить інші добрі люди були. А мені, наприклад краще, як я знаю що проплатила, спокійніше. Залізничників немає, але 31 грн. за тиждень то невелика сума (символічна я-би сказала.)

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я вже багато тут про то писала - я ходила в Софію на акву до 8 місяця. А потім тільки плавати до самих пологів.

14. Abraira

Я собі уявляю, 8 років пропрацювати, щоб мати повний лікарняний. В моєму випадку, я в 30 років мала-би думати про першу дитинку... жах! А тим, що працювали рік, тоді-би виплачували 15%, два роки 23% і т.д. ???
    Щось в мене від вагітності сарказму побільшало...

15. Айрін

Айрін Member

А вам кололи перед вагітністю якісь уколи, щоб Ваш організм не відторгнув дитину?

16. Жменька

Я, мабуть, пропустила цю сторінку. А чи можете дати їх конт.тел?

17. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Так питалися не про декретний лікарняний, а про простудне захворювання під час вагітності

18. Айрін

Айрін Member

На скільки я знаю, то "простудни" чи ні лікарняний, до того як ви пішли в декретну відпустку, оплачується за звичайною схемою не дивлячись на те вагітні ви чи ні. Тому тут дійсно все залежить від стажу!!!

19. julka

julka Well-Known Member

Всім привіт,
    Вітаю всіх новеньких на форумі, ростіть пузаті і здорові
    З днем закоханих всіх, міцного, щирого взаємного кохання!!!!!!
    Олюська і Мартуська вам ше трошки трошки і ви вже із своїми лялями, тож я вам бажаю легких пологів, злоров”чка для діточок і мамусь татусів, всім всім!!!
    Мартусь послухайся мами, зачекай народжувати поки вона приїде:radist: В мене все добре, правда сказали майже весь час лежати, бо дуже низько розміщення, коли похмуро на дворі то ше терпимо, а як вийде сонечко то так і хочеться десь на вулицю шмигнути, але нельзя....
    Ходжу біля будинку як тюремщик, туди сюди, і назад до квартири, але шо не зробиш заради такої бажаної дитинки:radist:
    На наступний тиждень їду на УЗД, вже не можу дочекатися (32 тижні так по графіку), робили кардіограму дитинки і серцедиття було 150 ударів в хвилину, трохи забагато, а як вони хотіли, я прийшла на голодний шлунок здавати аналізи, ляля їсти хоче, а вони із своїм апаратом пристали, то вона за 10хвилин разів 7 копняка по ньому вгатила, то того всього я погано спала, відповідно лялі так само бракувало повітря, і най тобі не буде тахикардії.
    Поправилася я на 7 кг, і то дуже сильно в бедрах, робила вчора експеримент, думала шо не влізу в свої джинси, та всеж таки нормально влізла, вони не стрейчові, так шо мене це дуже тішить.
    Зорянко як я тебе розумію, мені деколи хочеться відірвати свій ніс, так сухо, трошки більше подуєш зразу кров з носа, мені трошки помагає шипшикова олія закапую через день, бо якщо кожен день, то видно організм звикає, і сухість посилюється.
    А ще мені так жарко, я скоро всіх застуджу, бо де не прийду всюди вікна повідкриваю, і вночі і вдень, так хочеться шоб час біг трошки швидше, шоб вже принаймі березень був.....а там і квітень:radist: :radist: :radist:
    Для киянок,
    Я стою на обліку в поліклініці на Саксаганського, 100 2-й поверх жіноча консультація, Геревич Юліанна Юріївна (230 кабінет), лікар від Бога, до неї можна звернутися щодо планування і вже самого перебігу вагітності, вона також приймає в центр “Апполо” на Старовокзальній 7, маленька приватна клініка, суперовий лікар.

• Подобається Подобається x 9
  20. dream

dream Well-Known Member

приймайте в гості, правда я не мамочка і навіть не вагітна, а, якби це сказати "плануюча" =)

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.