Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Андріана

Андріана Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а ми таку коляску купили
    http://geoby.com.ua/html/index.php?categoryID=3
    модель C703-X, синя з червоним

2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Знаєш, я також планувала, що треба спочатку пройти огляд, підчистити організм... А завагітніла одразу!!! Не скажу, що це було несподіваним, але... І я тобі скажу, що влітку дуже важко вагітною ходити, хоча і взимку невесело, бо з великим пузом того снігу з льодом під ногами не видно ;) Здай аналізи на паразитів в організмі і потім... можете потихеньку вагітніти. Основне гарно і збалансовано харчуватись, а дитинка все їй потрібне собі візьме!!!
    P.S. вумні книжки пишуть, що краще вагітніти на початку осені-кінець літа, бо в організмі ще є купа вітамінів.
    Удачі!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ой а я вчора як з малим гуляла бачила мамусю з такою але перламутрово-фіолетовою.

4. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

А де ви купляли і які ціни на цю марку

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Бачу тепер популярністю знов користуються ті вищі каляски... Гарне забуте старе :)

6. Улік

Улік Well-Known Member

Всім привіт, нарешті добралася до і-нету... Народ, як ви сьогодні почуваєтеся? бо в мене з самого ранку дуже крутиться голова, навіть на роботу не пішла... Мама каже що в неї на роботі теж багато в кого так само, казали що вчора ввечері і сьогодні якісь там страшенні магнітні бурі... Мама каже що я ходячий барометер:)

7. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

В мене теж сьогодні дуже голова крутиться і трохи підтошнює

8. Улік

Улік Well-Known Member

В мене по всяких там табличках і гадалках виходила дівчинка. ну і ми з чоловіком підсвідомо настроїлися що в нас буде доця. Але нашому здивуванню не було меж коли на УЗД сказали, що ніби намічається хлопчик :) Ми звичайно і від синочка би не відмовилися, яле якось було важко звикнутися з цією думкою :) тому я думаю, що краще на таке не дивитися і не настроювати себе, бо всяке ж буває, і люди деякі дуже впечетлітєльні.......:)

• Подобається Подобається x 1
  9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені би певно легше було влітку, ніж зимою, бо я зимою би з дому не виходила, дуже боюся впасти (а ще якщо вагітна, то взагалі), завжди зі страхом дивлюсь на вагітних взимку. В мене ще офіс під високим замком, так що я ітак з роботи завжди кочуся:)

А взагалі дуже дякую всім за підтримку, так файно знати що скоро і ми почнем працювати над моїм положенням:radist: . Хоч то ще трохи треба почекати, але знаю що дуже скоро пройде, рік перед весіллям в нас пролетів. Так що залишається слідкувати за собою і мріяти, і просити Бога щоб нам помагав:)

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

ринок Південний магазин "Все для малят",там є всі моделі візочків,що на сайті, наш візочоккоштує 1357грн.,але я була з подружкою,вона теж там купувала і мала вже дисконтну карточку:) ,то трошки менше вийшло

11. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

я і до дівчинки спокійно віднесусь:) крім того в різних "визначниках статі" в мене різний результат:) так що 50х50:)

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Мені теж подобаються коляски geoby,ще симпатичні тако.Але в нас велика проблема-вузький ліфт (а живемо на 10 поверсі) тому все, що мені подобається відпадає із-за розмірів :sad:

13. Марічка

Марічка Well-Known Member

а в мене не співпало :) в нас точно хлопчик, самі бачили...

14. Соня

Соня Well-Known Member

Аналогыческый случай! :)

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Я щось навіть не цікавилась, які там колеса і за люльку теж не знаю. Але нині ще піду в один Кенгуру (десь на Джерельній, кажуть, є), то там запитаюсь. На рахунок інших видів, то нині теж гляну, бо мені в око впала саме модель Marita, може там були й інші. Ціна - 1650грн., але казали, що то ще стара ціна, вони можуть подорожчати скоро. Що добре, то це те, що коляска заводська і якщо щось зламається, то будь-які запчастини можна буде замовити на заводі. А ще дають гарантію, правда не пам'ятаю, чи то на місяць, чи на два...

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

А ну його!!! Я от так само попробувала визначити. Рівно до того часу, поки один із тих всіх сайтів мені видав результат: "50*50" Я посміялась і кинула той ровер!!!

17. Katrin

Katrin Well-Known Member

Ох той ліфт..:sad: , спочатку ми жили на 12, а тепер на 9, так от приходили на базар з сантиметром і міряли всі візочки, щоб в ліфт війшла. Самі вузенькі-це Donatane i Pierre Cardin вони мають в осях 56-57 см, проти всіх решта 60см (звиняйте, може не так написала, не памятаю як точно марка пишеться ).
    А візочок чоловік купляв в Червонограді ViKI (коштує 700 грн), в комплект входить все: і сумка дитяча, і "переноска-колиска",накидки різні, до того ж вона універсальна, мене цілком задовольняє, саме цікаве, як потім виявилось, вони там значно дешевше, ніж тут. На Південному переважно представлені відомі бренди.
    Я живу в районі Волод.Великого-Наукової, а тут як відомо "постійно шукають метро",говориш їм говориш,що у Львові його немає, нєа, ніяк не доганяють, далі риють і шукають, тобто тут постійно якісь ями і перерито все, то мене врятовують великі дуті колеса-направду дуже хороша штука.

• Подобається Подобається x 5
  18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ото дякую велике!!! Бо я так само в тому ж р-ні живу. А ті каляски важкі? І чи ти не бачила у Львові ніде таких ViKI

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я там живу.....

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Лідочка, скажіть , будь-ласка, а що плануєте робити? бо я вже почала процес підготовки. Я напевно троха дивна, але начиталася про планування і страюся так зробити.
    І от сьогодні перші аналізи ДОБРІ! Сижу рада, яка слон!. Тепер ще хочу все таки здати кров на ТОРЧІ. Ну не знаю і чого я така вредна.?!
    Може хтось цього і не робить...
    Видно в мене така голова. Моя мама все каже, що я надто УСІМ переймаюся ( бо я вічно страюся все їй пояснити з т.з. своєї економічної освіти - чому така ціна, чому вигідно и ні і т.д.)

І взагалі, дякую цьому форуму! Маю надію, як Бог дасть, теж буду пузатіком.

Статус теми:
Закрита.