Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Привіт! Ми теж вам раді!

Додано через 3 хвилини
    І я теж нікому не дам!!! В мене тут вже няньок назбиралось, кожна каже що буде приходити і гуляти з моєю ляльою, але я ні на хвилинку на дам! Я така ЖАДІНА буду!

• Подобається Подобається x 7
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Бурулько, а це ти на аватарі?

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, мене направили на КТГ на Руську. Ніхто не знає, де то?

4. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Це коло площі ринок на зупинці трамваю 2

• Подобається Подобається x 1
  5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

на жаль, ні - в мене пузяка ще не така велика. Але скоро зроблю фото, коли карапузик підросте, на такому ж фоні.. Мені просто це фото сподобалося :)

6. bonny

bonny Member

ми планували народжувати на батальній....хоч досі сумнівались....остаточних домовленостей з лікарями поки не було....але були імена на яких орієнтувались...Нам в червні народжувати....тому як щось.....конкретне дізнаюсь одразу напишу))))

Додано через 2 хвилини
    Дуже добре знаю.....)) то є навпроти 5 корпусу політехую))) невеличка вуличка перпендикулярно до Бандерию)))я туди на консультації ходжуюю)))) там є супер лікар Склярова....

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, а я щось почала худнути, за останній тиждень пропав кілограм! Але я їм нормально(сніданок, обід і вечеря), правда хліба білого не їм і багато яблук гризу! Я десь чула що яблука жири спалюють, то може від них? Я не дуже переживаю, бо читала що деякі жінки на девятому місяці можуть і втрачати вагу!

8. Katrin

Katrin Well-Known Member

Боже, знову товчемо воду в ступі.
    Я так зрозуміла, що Ви Богу дякувати нормально виносили і вродили дитину, я так само маю маленьке ціплятко, але ж в першу чергу цю сторінку читають і майбутні мамочки, ні я ні Ви не можемо реально дати поради тій чи іншій дівчині стосовно того пити чи не пити,це цілком рішення певної людини, адже тільки ця людина знає свій стан здоров'я і з яких причин їй призначили цей прогестерон (зрештою, якщо вона буде довіряти лікареві і якщо не дай Боже в неї буде реальне показання до застосування цього препарату, вона буде його приймати , і якщо в неї вже був викидень-вона так само буде приймати препарат)
    Тепер щодо годування фармацевтів- якщо лікар вперто направляє Вас у одну і ту саму аптеку і каже йди тіко туди і ніде інше, а там так лагідно питають , а хто направив і пишуть щось в зошит- ну то вже зрозуміло, що лікар сидить на відкаті. Зрештою нічого не заважає почитати інформацію про цей препарат в неті, або піти до іншого лікаря, або трохи подумати і вирішити для себе доцільність прийому препарату.
    Можна і так, але робити аналізи досить коштовно.
    Не рівняє Америку і Україну,ні нашу екологію, ні систему харчування, ні відношення до себе.
    А як тоді коли 3 викидиши підряд і на 8-9 тижні?Тоже нічого не робити ???Бо так каже гамериканський журнал????

• Подобається Подобається x 2
  9. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я також боялася, що не візьму на руки, бо випаде, бо не знаю як правильно тримати, боялася, що не буду вміти передіти, боялася всього, що пов"язане з малечею! Навіть переживала, що не впізнаю свою дитину, коли від мене заберуть:). Але, як співається в пісні - "все сталося само собою". Я все зуміла зробити! І зовсім-зовсім не боялася! А свою дитину розпізнала б серед тисячі малят:) Коли жінка народжує, в неї відразу, невідомо звідки, появляються навики! Зрозумієте відразу, коли народите:)
    Без вагань погоджуйтеся на спільне перебування з дитиною! Буде легше і спокійніше на душі. Бо потім будете бігати просити, щоб дали вам дитину побавитися, а вам скажуть чекати тої години, коли по графіку приносять!

Додано через 2 хвилини
    Це я відписувала Loyal

Додано через 4 хвилини
    Туди, де ви ходите, це Русових, а Руська в центрі, біля площі Ринок.

Додано через 5 хвилин
    Вага втрачається перед родами! То вже скоро?

• Подобається Подобається x 6
  10. Katrin

Katrin Well-Known Member

НЕ плутайте РУСОВИХ і РУСЬКУ
    Руська -це район Підвальної, зупинка трамваю на повороті,недалеко біля памятника Федорову, в напрямку до площі Ринок
    Русових- Ви правду кажете недалеко від 5 або іноземного корпусу політеха, або на початку вулиці Чупринки,або біля шкірвендиспансеру, або недалеко від вулиці Київської-кому як зручніше орієнтуватись.
    А СКЛЯРОВА -лікар від БОГА!!! ВАм дуже пощастило, що Ви до неї попали!

11. Андріана

Андріана Well-Known Member

Саме так Мартусю, не переймайся. на останньму місяці мама вже може не набирати вагу,а то і втратити 1-1,5кг, тільки мале росте,причому на останньоиу місяці 224г в тиждень

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Скоро поповнення:), таке перед родами переважно буває!!!

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А знаєте чого я боюсь? Я боюсь того що моє малятко може вискользнути з рук моїх, коли покладуть на живіт після народження! І ще переживаю щоб лікарям воно не впало під час пологів, саме більше ці два питання мене тривожать!

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

За прогестероном можна слідкувати, щоденно вимірюючи базальну температуру тіла. Безкоштовно :)

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Катрін, тут основна ідея - що не можна сліпо вірити лікарям, і вживати все що припишуть. Що нового може знати, наприклад, моя лікарка, яка вже пенсійного віку, яка не має інтернету і не проходить ніяких курсів... В ЖК методи не змінились за останні 30 років певно... Крім того, та ж лікарка мені проговорилась, що їх діло - перестрахуватися, щоб не вийти винними. В разі чого - а я все по інструкції приписала. Щодо інструкцій. Половину вагітності вона мені розказувала, як важливо пити вітаміни. А одного разу сказала, що прийшла нова інформація і що вітаміни в ЖОДНОМУ РАЗІ пити не можна.
    Словом, все треба перевірити. Чи прокунсультуватися з іншими лікарями, чи в інтернеті... Бо дуже би не хотіла, щоб мене обкололи чимось тільки для того, щоб моя лікарка спала спокійно...

• Подобається Подобається x 3
  17. Андріана

Андріана Well-Known Member

гиги повір тобі точно не випаде,в цей момент стільки сил появляється як бачиш мацьопу, воно ше таке липке скручене кричит, але тримаєш.
    а от лікарі це вже інше, але не пережмвай все буде ок

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Боже мій!!! Я напевне скоро з розуму зійду! Чим ближче до народження дитини, тим більше всяких питань і страхів виникає! А на рахунок тих прививок діткам, в нас був випадок в Жидачеві що робили укаольчики новонародженим і одній дитині ножки відказали а друга померла(це сталось в наших знайомих), тих діток в один день кололи! Вибачайте що таке пишу, але як бути в такому випадку, я так переживаю і не знаю що мені робити!:sad:

19. Natalina

Natalina Active Member

Як же то воно робиться? підкажіть. Спробую так зробити. А то щось до дільничої своєї у мене довіри немає. Приписала мені той Дуфастон без результату аналізів, так щоб приписати. Це при тому, що УЗД показало, що на даний термін 9тижн. все в порядку. Я ще в того УЗД-ста ну десь 3-4 раза одне і те саме перепитувала чи все добре чого остерігатися? То він сказав: "Шо ж ви такі кіпішливі? Поки що неперевтомлюйтесь і ненервуйтеся, заспокойтеся, на даний термін все внормі". Таке-то. Так що якщо є можливість перевірити норму прогестерону в домашніх умовах обовязвоко тре скористатися тою порадою.:)

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Лікарі також живі люди!!! І їх хтось вчив, щось показували, десь набирався досвід. Треба і самому бути по-трошки спеціалістом у всьому, з чим стикаєшся. Так званий зовнішній інтелект.
    Щодо нашого стану, то тут помилки можуть бути і дуже жорстокими і до того треба бути готовими, бо після народження нас те саме чекає при огляді дитинки, її розвитку і т.д.
    Лікар діє в своєму світі. І якщо цей лікар дійсно хороший спеціаліст, то треба, напевно, слухатись, бо вони на свому довсіді перевіряють правильність тієї чи іншої гіпотези (хоч це і на нас і відбувається).
    Я, наприклад, вітаміни п"ю, бо зараз зима і в них і так нехватка. Але п"ю не кожен день, а через... Спортом кажете не займатись - не займаюсь (хоч мені то дуже важко), але по сходах піти, а не ліфтом - запросто. Про аналізи зайві не нагадую ніколи і про всякі новомодні тести також. Лікарка навіть на кров зайвий раз не посилає - не муч себе. Сечу треба, значить треба - здаю. Правда з нирками трохи проблеми мала, то попила якісь таблеточки, але і "раком" постояла (щоб сеча відфільтровувалась) за тими ж вказівками лікарки.
    А загалом, все залежить від конкретного випадку. Як все добре, то і проблем і пересторог немає. І, відповідно, претензій до лікаря.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.