Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Zoryanazirka, скажіть будь-ласка, ви стояли на обілку в Інтерсоно одразу як взнали, що вагітні? Чи спершу здали якість аналізи, а потім заплатили за облік?
    А до того теж ходили на профілактичні огляди в Інтерсоно? Чи планували вагітність ?
    І якщо не секрет в якого лікаря стояли на огляді?

2. Loyal

Loyal Well-Known Member

От чим-чим, а тим я ще не особливо переймалась. Лікарка, що мене веде, то радить Джамбула і лікаря Данкова. Про нього я чула масу хорошого... Але не впевнена в самому пологовому... Я б напевно не хотіла там бути в повній ізоляції... Хоч би чоловік зайшов подивився на мацьопу (не кажу вже про присутність на пологах). А от лікарів на Батальній я не знаю зовсім...

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вагітність не планувала - Бог запланував все без нас. На обілку стояла в Прокопів Ліди, вона ж в мене приймала пологи на Батальній. Зараз вона сама в декреті.

4. Natalya

Natalya Well-Known Member

а мені написали 29 :)

5. Katrin

Katrin Well-Known Member

Таке враження, що Вас хтось задів з цим прогестероном в житті. Немає 2 однакових людей і 2 однакових вагітностей, не можна так говорити, що не дає толку чи ще щось просто одному допомагає, а іншому ні. Я погоджуюсь з Вами, що мати досить толкового лікаря-гінеколога-це велике щастя, який би назначав пити чи не пити дійсно при потребі,а не перестрахувавшись.
    Давайте вже розберемось до кінця, що теке прогестерон- перепрошую мовою оригіналу"Прогестерон вызывает переход слизистой оболочки матки из фазы пролиферации, вызванной фолликулярным гормоном, в секреторную фазу, а после оплодотворения способствует ее переходу в состояние, необходимое для развития оплодотворенного яйца. Уменьшает также возбудимость и сократимость мускулатуры матки и труб, стимулирует развитие концевых элементов молочной железы.

Показания к применению.
    - Аменорея
    - Ановуляторные маточные кровотечения
    - Бесплодие
    - Недонашивание беременности
    - Альгоменорея на почве гипогенитализма.

Способ применения и дозы.
    - Вводят внутримышечно или подкожно.
    - При кровотечениях, связанных с дисфункцией яичников - 5-15 мг ежедневно на протяжении 6-8 дней.
    - При гипогенитализации и аменорее (после применения эстрогенных препаратов) по 5 мг ежедневно или по 10 мг через день на протяжении 6-8 дней.
    - Для профилактики и лечения угрожающего и начинающегося выкидыша по 10-25 мг ежедневно или через день до полного исчезновения симптомов возможного выкидыша.
    - При привычном выкидыше препарат вводят до 4 месяцев беременности.
    - При альгоменорее (дисменорее) лечение начинают за 6-8 дней до менструации по 5-10 мг на протяжении 6-8 дней. Курс лечения можно повторить несколько раз.
    Противопоказание.
    - Нарушение функции печени
    - Гепатит
    - Рак молочной железы и половых органов
    - Склонности к тромбозам"
    А назначають толкові лікарі переважно після УЗД обстеження, на основі того чи достатній в мм ендометрій.
    А на рахунок:
    Ви напевно ніколи не спілкувались з людиною, яка втратила дитину і з людиною, яка ладна все робити (і невідомо що стерпіти) аби зберегти вагітність. Якщо так говорити, то навіщо тоді лягають на збереження і таки потім народжують нормальних діточок, чи по-вашому краще най буде викидень і все-бо та ненароджена дитина якась дефективна? Ось коли є показання до аборту(де дійсно дитина чи з вадами чи ще щось)- це інша справа і зовсім інша тема для розмови.

• Подобається Подобається x 6
  6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Моя мама як була мною вагітна то пролежала, можна сказати, всі 9 місяців на збереженні, а так би точно мене не було. І я дякувати Богу не дефектна. Так що тут мені здається Ви не праві. Те що вагітним не треба пити все що назначають, може й так. Але коли є реальна загроза викидня, то будь-яка жінка піде на все, особливо коли викидень не перший!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Та ні, на збереження можете лягати, просто якщо є виражений дефект, то природе всеодно візьме своє. І швидше за все дитинка не народиться. Про це важко говорити, я пережила це сама, але дякувати Богові, маю двох чудових карапузів, без жодного "збереження". Всеодно буде так як Бог дасть.

• Подобається Подобається x 3
  8. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я тьху-тьху-тьху якось нічо ніби сплю. Весь час коли лягаємо, то не хочеться спати, але чоловік каже, що я вже за дві хвилини храплю:)

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Природній відбір відбувається ще до того як жінка взнає, що вагітна. Протягом першого місяця.

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ви керуєтеся емоціями, і виглядає що ніколи не читали професійних європейських чи американських статтей. Організм це саморегулююча система і проти природи і Бога ніякі гормони не допоможуть. І в нас їх призначають кожній другій, так ніби в Україні в кожної другої небезпека невиношування. Насправді ж просто за окрему плату приносять прибутки фармацептичним компаніям.
    Щодо дефектних плодів - організм їх сам позбувається на ранніх термінах без шкоди матері, а в нас їх зберігабть-зберігають, потім чистка і все що з того випливає. А природа бере своє. Читайте хоч час від часу www.likar.info там багато цікавого в консультаціях можна дізнатися

• Подобається Подобається x 5
  11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мене чомусь так само всі відмовляють там народжувати, женуть на Батальну. А ще й подруга сказала,що її сусідка родила там 30 грудня, то в палаті 9 чоловік і дитинку забирають....

12. bonny

bonny Member

Привіт...привіт....усім)))...я тут новенька...хоч частенько переглядала форум...:)))...Бачу всі порядні мамусі вже сплять...хе хеюю))))але нам з малим щось не спиться...)))..окі)):) буду рада поспілкуватись

• Подобається Подобається x 8
  13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Привіт-привіт))):)

14. bonny

bonny Member

а нам 22 народжувати)))хоча мій таких розбишака...)),що може і сам собі дату обере)))

• Подобається Подобається x 1
  15. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Буде Близнюк (по гороскопу), так як я :) .Файний знак.

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ой! Хоч від когось щось приємне про близнюків почула... Бо в мене і самої з ними не дуже складається... Хоча в мене подружка ще шкільна близнюк є, то я з нею в чудових відносинах... То все байки!
    В мене ПДР 24 травня, то я можу потрапити і на тільця. Все залежить як швидко моїй мацьопі захочеться світ своїми воченятами побачити.
    Ой, треба вже визначити хто ж то в мене буде, а то я то до хлопчика, то до дівчинки звертаюсь...

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

Так, справді немає. І чому тоді усім підряд призначають прогестерон для профіактики - мені незрозуміло. Чи перед призначенням лікар робить вагітній тест на виявлення рівня прогестерону ? Щось ніхто не написав про таке.
    Взагалі, якщо рівень прогестерону недостатній- тоді не вдається завагітніти. А якщо вже завагітніла, то з прогестероном все гаразд. Але, якщо є якісь сумніви - можна слідкувати за його рівнем у 1-му триместрі, а не пити гормони для профілактики. Але ж лікарю - легше призначити таблеточку. Чомусь.

• Подобається Подобається x 2
  18. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я там родила 22 грудня. Там є крило, де мами лежать з дітьми, а є крило, де без дітей. Відразу після народження кожен лікар питає в якому крилі жінка хоче лежати:з дитиною чи без. Я була з дитиною, хоча мене всі в дома переконували, щоб не погоджувалася на спільне перебування з дитиною. Не розомію чому - я після народження почувалася чудово, повна сил, енергії, відчуття щастя переповнювало мої емоції, а дитинка була спокійна і тихенько спала. Все було під моїм контролем - кожен дотик педіатра, кожен укол, взяття аналізів і т.д.

• Подобається Подобається x 6
  19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Вчора дзвонила на Батальну запитатися, коли в них миття. В приймальній сказали, що літом, а точніше в червні, а от ще точніше не сказали. Та й про червень так трохи невпевнено казали... навіть не знаю, шо тут думати. Мабуть, персонал ще сам конкретно не знає, або ж я потрапила на людину, яка не знає нічого. Подзвоню ще пізніше, через пару тижнів, можливо тоді буде щось більше відомо...
    Мамусі, які зібралися народжувати на Батальній і вже спілкуються зі своїми лікарями, запитайтеся в них, будь ласка, про миття... Лікарі, все ж, більше знають

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

І всі памперси, з якими ще ніколи справи не мала :scare: І всі плачі, коли не знаєш як дитинку на руки взяти, бо страшно - воно ж таке маленьке, делікатне...:scare:
    Але я свою мацьопу, певно, нікому не віддам! Вона ж так довго в мені була! Як же її потім від свого тепла так далеко забрати? :no:
    Галинко, ви як в перші дня справувались?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.