Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Для майбутніх мам

Ну та так... як воно таке що і в руці не втримаєш та щей викрутиться і вмивальку розіб*є то навіть нема про що говорити.

Он наприклад, як в мене нині зранку, дві хвилини до виходу з хати аби встигнути на автобус а дітя навалило купку в памперс. Де там є час на миття? Хвать салфетки в руки повитирала, повитирала і лишила чоловіку аби в садочок завіз, а сама навіть руки не встигла помити побігла на роботу. Потім в автобусі їду а руки ґоґом пахнуть.[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  2. Гелена

Гелена Well-Known Member

може в вас тонус матки, в мене так було на 15-16 тижні, трохи навіть відчувалися болі
    я попила Магне-В6 і мені вкололи кілька разів папаверин, а головне - я лежала тиждень по півдня в ліжку
    а лікарка сказала, що то гіпертонус матки і матка відкрита на дві третини, тому буде викидень швидше за все і треба лягати терміново в лікарню
    я її не послухала, попила таблетки і полежала вдома
    днів за 10 все як рукою зняло і більше проблем не було. мені просто треба було відпочити, бо я перенапружувалась на роботі
    уявляю яких проблем я собі могла в лікарні заробити, добре, що не лягала
    а но-шпу пити не рекомендують, не пам’ятаю чому, але перш ніж пити пошукайте про це інформацію
    так що бачите не варто відразу хвилюватися :)

Додано через 4 хвилини
    я теж додумалася так робити, бо ті салфетки мене не влаштовують, а так помила теплою водою і все добре
    то нічого, що дитині тільки два тижні, а я на руку і під кран?
    я ще така недосвідчена мама, що маю щодо всього сумніви :)

3. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Мені в ЖК казали, що він дорогий лікар, але в нього народжувала моя братова і її коліжанки, то були задоволені

Додано через 20 хвилин
    Ще є на Сихові, за Іскрою, в супермаркеті "НАШ"

Додано через 23 хвилини
    І мене мучило безсоння, майже всю вагітність, але мені допомагало тепеле молоко з медом, але згодом організм звик. то вже просто лежала і мріялі про доцю :)

Додано через 33 хвилини
    Свою каляску купляли на Південному, попередньо порівнювали ціни, в дитячих супермаркетах дорого, а на Південному треба полазити, бо на туж каляску в різних магазинах різниця в ціні доходила до 500 грн.

Додано через 36 хвилин
    А ми робило все навпаки, спочатку я користувалася серветками, а тепер перейшла на теплу водичку і ватку, серветками лише відшкрябуємо какульки:)

Додано через 38 хвилин
    Перший станик купляла вже в ПБ за 20 грн., потім на Шуварі теж за 20 грн.

Додано через 50 хвилин
    Нагадали мені випадок як я на 6 місяці їхала в маршрутці від лікарки. На С.Бандери зайшла в маршрутку, де крім мене стояло ще 3 людей, ніхто мені не запропонував місця :ireful1: , хоча я була вже колобком, щей в обтяжку футболка (це було літом).Біля Політеху напхалося людей, то одна студенточка побачила, що я пузата, сказала знайомим хлопцям, щоб ті мені місце дали, то вони почали щей фиркати, аж тоді мені дала місце якась жіночка, як та студенточка шум підняла.Так що треба бути наглим і як заходити в маршрутку треба кричати ХТО ПЕРШИЙ МЕНІ МІСЦЕ ДАСТЬ :clapping: , бо я спочатку соромилася :o , а потім почала нагліти.ВАГІТНІ НЕ ДАВАЙТЕ СЕБЕ В ОБІДУ.

• Подобається Подобається x 11
  4. Масік

Масік Well-Known Member

Щойно поверталася з чоловіком зі стоянки, а ми машину ставимо в пологовому на Джамбула, так якраз Богдан приїхав, мабуть вагітну привезли, так мене якась така радість переповнила, що сьогодні зявиться ще одне маленьке чудо на світ, і промайнула думка , а може це ЛедіХ привезли :), хто б це не був успіху вам і здоров"ячка!

• Подобається Подобається x 6
  5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Або просто тупо голову у вікно повернуть чи у мобілку ніс засунуть. Так само "молодеж золота" - я вже пузо майже на ніс кладу їй, бо повна маршрутка,а вона робить вигляд ніби нічо не бачить. Одного разу їхала у трамваї на пари, то тримала кульок на колінах, а подруга поруч стояла, і заходить мужик років 60 і на мене..мол тебе у школі культури вчили, що старшим місце уступати тре, я мелко офігела от тої наглості, а подруга йому, вона мол вагітна....а він нагло...то чого не каже......слів нема...
    а ззаді хтось йому місце уступив, то він там ще хвилин 10 морочив..мол як вона дитину виховувати буде, якщо сама місце не уступає....наглость капец

• Подобається Подобається x 5
  6. Росинка

Росинка Well-Known Member

І мені раз дідок попався ,коли я на 7-му місяці була.То йому місце ззаду мене вступили і він зудів усю дорогу. А люди ,що попереду стоять бачуть,що я вагітна,то посміхаються з діда.То він так зудів, поки я не встала виходити. То він коли попачив моє пузіко, то чуть слиною не захлинувся. Він же думав,що я просто собі молода і нагла панянка:) То так було смішно,що я навіть не ображалася на нього:D

• Подобається Подобається x 5
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мене теж пробували підняти, але я сказала, що на 8 місяці, то навіть вибачились:) Люди різні бувають. І мушу сказати, що останнім часом завжди роблять місце:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Lysenyatko

Lysenyatko Well-Known Member

Та й не обов'язково в своїй поліклініці.
    От я б мала на Левандівці стояти, а мені краще на Степанівни
    згідно чинного законодавства можна будь-де, зобов'язані ставити на облік
    тільки треба заяву на ім'я головного лікаря написати

Аналогічно, УЗД на 19 тижні показало гіпертонус передньої стінки, якраз перед Новим роком, я заявила, що нікуди на свята не буду лягати, відлежала дома 2 тижні і все пройшло само по собі

9. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

А я вчора не втрималась і купила 2 шапочки і 2 бодіка- такі класні, що взагалі. Наш татусь як побачив то ледве не розплакався, але трохи на нас насварив (по доброму), щоб ми ще трошки зачекали і наперід дуже не скуплялися. Зате як ми купували! Прийшли і кажемо нам на новонародженого. Продавець явно не бачачи мого пузіка: вам на хлопчика чи на дівчинку?-ще точно не знаю. У відповідь я почула -да:) аа!

• Подобається Подобається x 10
  10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А ми ще малечі нічого не купуємо. В нас є маленька плимінниця, тому нам вже попакували і віддали її речі, з яких вона виросла. Але найцікавіше полягає в тому, що та дитинка народилася на початку весни, а ми народимося влітку, тому всі ті симпатичні комбінезончики, сорочечки і т.д. будуть вже малими, коли вони будуть відповідати погоді. Я спочатку так тішилася, шо карапузик буде мати стільки одягу, а коли усвідомила, що він їх може і взагалі не одягнути, то так прикро стало... мамусі, не повторюйте моїх помилок, бо весь той одяг, навіть якшо ваша дитина його вдягати не буде, всеодно кудись треба буде складати.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А можна докладніше де той Трикотаж?

12. Natalina

Natalina Active Member

Привіт дівчатка. Була я вчора в поліклініці- ставала на облік. . Приписали мені Дюфастон. Лікарка питала чи мене болить низ живота. Я казала, що інколи болить-інколи нє. І таке в мене до Вас питання,: Пити його чи нє? Щось в неті пише що то синтетичні гормони- сташнувато:sad: .Може хто пив поділіться інформацією.

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Великий вибір колясок на Південному,але на Краківському дешевше.Ще на кільці Кульпарківська-В.Великого (трохи далі за Південним) є дитячий супермаркет.В них коляски тільки однієї фірми Geoby,але великий вибір і дешевше,ніж на базарі.Великий вибір ліжечок на Південному (за магазинчиками бідматеріалів) довгий магазин,здається Все для малят називається

Додано через 3 хвилини
    Я брала на Краківському за 18 грн,а вже на виході з базару зайшла в магазин Трикотаж- там такий ж самий купила за 10 грн.Ще й нічну сорочку для годування (з спеціальними розрізами) за 40 грн,в той час як на базарі дешевше 50-60 не знайшла

• Подобається Подобається x 2
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тримайся!!! Гарних пологів!

• Подобається Подобається x 1
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я від сьогодні офіційно в декреті:)

Сиджу дома і святкую - їм згущене молоко:)

• Подобається Подобається x 3
  16. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

О, Зорянко то ми вас вітаємо! Мені ще місяць ходити на роботу

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

А від коли в декрет ідуть? З 30-го тижня? Бо я щось і не хочу іти... Як тобі вдома?

18. Галинка

Галинка Well-Known Member

В мене було. Я вже сто разів тут писала, що мене живіт нив до 6 міс.Від папаверину в мене ціла задниця була сколена, шрами до тепер і напевно вже не зійдуть. Ніхто не знав причини.
    А на рахунок гінеколога, то йди не до дільничого, а до того, хто тобі більше подобається - тобі з ним до 8міс.спілкуватися!

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

А де саме є той магазин (на якому виході)?

20. Галинка

Галинка Well-Known Member

А ми свому синочку все придане купили на Шуварі в "Карапузі" або в "Малятку" (точно не пам"ятаю), там ще й знижку 5%дали!

Додано через 6 хвилин
    На розі вулиць Федьковича/Сар"яна. Якщо з Тургенєва, то переходите площу Липневу і повертаєте вліво. На куті будинку велика вивіска "Трикотаж".

Додано через 7 хвилин
    Я поділюся!Пила я його до 22 тижня!Все Ок!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.