Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А Маркевич в якому ПБ працює?

2. Мія

Мія Well-Known Member

Теж Батальна

3. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

А я чомусь була впевнена, що вона всіх на Джамбула направляє

4. Мія

Мія Well-Known Member

вона навпаки помоєму не любить цього ПБ

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Таку суміш (тільки без чорносливу) призначали моїй бабці, бо в неї були проблеми з серцем! Приймати натще і запивати великою к-стю води

6. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Я вчора зробила таку суміш-досить нічого, смачно. Тільки я дала більше лимону бо дуже солодке

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дівчатка допоможіть!
    В мене 13 тиждень, а я досі не визначилась де мені ставати на облік ;(
    Живу на Тургенєва, Поряд Інтерсоно, куди хтіла ставати, а батьки чоловіка - медики, кажуть що не треба тієї уієї купи аналізів. В моїй п*ятій поліклінніці я колись давно буа у гінеколога (там і дівчатка з пузіками сиділи), та щось на мене та лікарка ніякого позитивного враження не справила. Казала моя знайома, що в захваті від консультації, яка в якійсь бічній вуличці від Антоновича знаходиться, у старому, гарному особняку... та я вже не маю контакту з тою коліжанкою.
    Може щось путнє підкажете?!!

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Якщо в Вас досі все добре, то я би не тратила купу грошей на то Інтерсоно - краще фруктів хороших накупляти, поїхати кудись... А в поліклініці можна і до іншої лікарки піти. Попробуйте пошукати ще ту консультацію, може там краще.
    Може тут знайдете. Підозрюю, що то про Астар...

9. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

В тому і справа, що там ту консультацію шукати, як голку в сіні. Та нічого.
    Я ось що ще хтіла спитатись. Пару днів тому прочитала, що на 11-14 тижно обов*язкове УЗД, то зібралась і поїхала до знайомого лікаря (бог милував, хоч з цим пощастило). Він як почув, що я на огляд до нього прийшла у нього волосся дибки стало. Так мене відмовляв, що я себе аж незручно почувати стала, мовляв ми (а він досить хороший спеціаліст УЗД) не радимо на такому терміні оглядатись, що ви там хочете побачити, там дитинка малюсінька, крутиться як дзига, а закладка органів ще проходить... не варто на такому терміні, я звичайно можу тебе оглянути, але без такого попередження я не міг... Забралися ми з чоловіком звідти. Але я все-ще розгублена.

Додано через 7 хвилин
    дуже дякую, обов*язково туди зайду.:)
    А якщо все нормально, на якому тижні вже дійсно варто стати на облік?
    Просто багато знайомих плюються, шо тільки раз в місяць аналізи здавали, а взимку в поліклінніці грип і віруси різні, краще дома сидіти.

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я була в Корінця на Батальній. Дуже милий лікар, але до нього весь час величезні черги. Проте виділив кілька хвилин, щоб розвернути монітор і показати мені карапузика. А ще зробив фото.

Розкажіть, будь ласка, потім свої враження і до якої лікарки ви потрапили.

11. Natalya

Natalya Well-Known Member

Розкажу. А записалась до тієї лікарки, до якої скерували в ЖК - тобто до Лотоцької. Правда, по телефону ніяк не могли розібрати моє прізвище, тож трохи переживаю, щоб там із записом все ок було.

...Здається, мій малюк починає давати про себе знати. Ще вчора почав час від часу так легесенько штовхатись.:)

• Подобається Подобається x 2
  12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Переважно вона направляє до Маркевича на Батальну (якщо ПБ не на санації), в них вже давно тандем-співпраці. Дві мої коліжанки народжували в нього, одна мала кесарево, то коли родила другого, то навіть питання не стояло до кого йти. А інша позавчора родила природньо в нього, то тоже ніби наразі задоволена, тобто він спеціаліст, що в тій , що в тій області.
    Єдиний його недолік або відмінна риса-фєфєкти фікції, але всі вагітні його розуміють з полуслова, а ось родичі не дуже, але це не головне,головне, що як лікар ніби непоганий

• Подобається Подобається x 1
  13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

я вже колись казала. Якщо Ви не допускаєте аборту у зв'язку з вадами плоду, цілком достатньо один ультразвук перед пологами. Є вже багато досліджень про шкідливість цієї процедури, особливо на ранніх термінах

14. Lady X

Lady X Well-Known Member

І в мене таке останній місяць Все думаю що це може бути Але щось незнаю Але так смішно що ж та малеча таке робить

15. Natalina

Natalina Active Member

Abraira, хочу Вас розчарувати, я ходила в той Астар здавала там аналізи на ТОрч-інфекції (то було осінью) і хотіла ставати там на облік. А вони сказали, що то неїхнє. І вони не практикують. В мене зараз 10 тижнів вагітності. Ходила ставати на облік в свою поліклініку на Симоненка:sad: , тіко я хотіла не до своєї дільничої, а до іншої лікарки. Так та лікарка вигнала мене з кабінету, сказала, що вона мною займатися небуде і щоб я не видумувала і йшла до своєї дільничої. Вийшла я звідти зі сльзами на очах і ото незнаю. Чи ставати на той облік чи що? Про Інтерсоно теж думала але чи вартує воно того? А на УЗД мене таки змусили йти на 7-8 тижнях, налякали нематкою вагітністью( мене живіт поболював) прийшлося йти. Пишіть куди ви надумали ставати може я теж вирішу

16. Katrin

Katrin Well-Known Member

Ех були ми там... були, якраз Лотоцька виставлялась за весілля доньки, чекали майже 3 години доки вся поліклініка не набухається, потім зло взяло всі почали сваритися, то десь за півгодини прийом розпочався.:cowboy: Мені то загалом не так страшно було я на 21 тижні тоді була , а от дівчатам,в яких вже було майже останнє УЗД- не позаздриш.
    Дивилась мене п. Лотоцька з канапкою на пару, розказуючи медсестрам про весілля дочки і одночасно про параметри моєї дитини. Чоловікові нічого не розказувала і не показувала. Сказала все добре, йдіть. Записали нам фотки на диск, там чи 3 чи 4, але фотки не дуже, там були й кращі зображення:sad: . Нічого не роздруковувала, бо скінчився катрідж.:beee:
    Єдине приємне з того всього- лежиш і насолоджуєшся своєю дитиною, оскільки телевізор є для мами спеціально. Правда єдина хто мені за всю вагітність сказала, що в нас дівчинка- і таки дівчинка:) (глаз-алмаз, кажуть вона рідко помиляється).
    А загалом- всі намагаються туди потрапити, може то просто мені так пощастило.
    Але до того, що доведеться чекати- треба бути готовим, вони записують через кожні 5 хвилин людей, тобто автоматично, коли Ви звідти виходите Вам вже призначено на наступний раз, але не факт, що Ви прийдете , тоді іншу людину записують через 5 хвилин після Вас, ну огляд то явно не 5 хвилин триває+ бувають екстренні випадки, таких беруть без черги. Деякі чекають півгодини,а хтось може і трохи більше

17. Мія

Мія Well-Known Member

а я то думаю, чого він такий не багатослівний:haha:)

18. Соня

Соня Well-Known Member

Я би не сказала, що там їх багато за 6 місяців всього 2р. сечу здавала і 2р. кров (і то 2-й раз був не обов"язковий, сама напросилась), то хіба багато? А от УЗД по плану, якщо все добре і огляди там часті, але це ж для Вас і краще, спокійніше спите (не переживаєте), та і лишній раз почути серцебиття дітуськи, то по-поему не напряг, а щастя! :)

19. Katrin

Katrin Well-Known Member

Не люблять вони займатись вагітними, це для них тільки одна писанина. Я стояла на Симоненка на обліку у Орлової Г.І-нічого така жіночка, не нагружала особливо, там всі намагаються потрапити до завідуючої ЖК Петренко чи Третякова (хто як її називає)- вона дуже любить вагітних і нікому не відмовляє, але там чергииииииииии, з 8 займаєш, то добре як до обіду попадеш.
    З роботи дівчина стояла в поліклініці DS(приватна) десь на Дорошенка, була задоволена. Зрештою, як маєте нормаотного гінеолога, токонсультуватись можна і в нього, а дільничну можна і потерпіти раз на 2 тижні

20. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Корінець також робить УЗД в поліклініці на Медової Печери, там явно менші черги ніж на Батальній.
    Так я вам не заздрю! А ви коли підходили до іншої лікарки намікали шось про гроші? Думаю шо за такої умови вона б погодилась.
    P.S.Але ті лікарі нечемні, ну як так можна з майбутньою мамочкою?

Статус теми:
Закрита.