Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Привіт дівчатоньки!
    Хочу приєднатися до Вас! Недавно дізналася, що я вагітна 12-13 тижнів:) Вирішили дитинку народжувати. У мене це вже буде друга дитинка, недивлячись на мій вік (24 буде:)). Синочку Святославчику 4 рочки і 4 місяці.
    Приймайте у свою компанію!!!:)

• Подобається Подобається x 6
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вітаємо на форумі і бажаю приємного спілкування!!!!

Додано через 5 хвилин
    і я теж так хлепчу воду, стараюсь себе якось стримати, щоб потім не дай боже не спухнути, але ніяк не можу!:sad:

3. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Хочу ще запитати, ви не помічали у себе задишки після доволі коротких прогулянок??, а ще вже другий день мені не дає спокою печія, хоч ні жирного ні копченого не їм, може це через те, що малеча доволі високо і підпирає шлунок??? а ще мені дуже хочеться пити (звичайної води), можу вночі встати, щоб напитися

як думаєте зі мною все гаразд:scare:[/QUOTE]

У мене була така задишка на 9 місяці і пити я бігала по кілька разів на день, тільки не зловживайте водою, бо можуть бути сильні отьоки, я ходили розпухша як жаба, досих піп не можу взути своє взуття, хоча пройшло 4 місяці

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені пішло на спецодяг до 400грн, на вітаміни до 100(вони лежать, я їх майже не їла), на аналізи - 30 грн, на УЗД 50 в Прокопчук + 2 по 130 в Інтерсоно(тут можна і зекономити. Єдина відмінність - без черги і записали відео). Здається, все.

Про печію - не їжте 3-4 години перед сном і часто пийте воду чи молоко.
    Я хочу на Батальну. В Лехновської, Ковальчука або Леха. Ще не знаю...

5. Lady X

Lady X Well-Known Member

В нас в місті один пологовий Нема з чого вибирати Хіба що лікаря Але й то нада заяву головному писати гроші платити

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

це прізвище вже певне всі форумчанки запамятали :) а самий яскравий приклад показала автор цього посту ;)

з ліків пила вітамін Е і Магне (певне не більше 50 грн за 9 місяців)
    вітамінів не вживала
    аналіз платним був лише на визначення вагітності в біокурсі
    ну і три УЗД десь по 50 грн
    в ЖК я ні за що не платила (хіба копію зробила своєї справи)

більше не можу пригадати видатків на свою вагітність, ну хіба пара штанів для вагітних і купа харчів, які я поглинала без перерви ;)

одним словом якщо вагітність без проблем тоді вона і без видатків ;)

• Подобається Подобається x 7
  7. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене була перша вагітність, я робила всі аналізи, як книжка пише: загальні, біохімічні, на торч, альфафетопротеїн, посіви (звідусіль), УЗД (по 150 грн.), і т.д. + вітаміни і ліки. Загалом десь до 3 тисяч.
    Це правда. Я шкодую, що туди не стала, хоч і дорого: я просто не знала. Шкода, що у них пологів не має.
    У ЖК мені більше нервів зїли, налякали і я там завжди відмови писала.
    Надіюсь, коли наважуся на другу дитину, пологи в Інтерсоно будуть :)

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

всім привіт. А я не тільки воду хлепчу, а ще й молоко можу півтора літра за день випити, крім нього ще й воду, мюслі з молоком.....а потім думаю, ото мій малий молока в житті любити не буде. Лікарю навіть нічо не кажу,що так багато молока пю, чи можна чи ні. Добре хоч ноги не опухають

9. Olenka

Olenka Well-Known Member

Знайшла тут цікаву статтю про вибір матраца для немовлят

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Дякую за відповідь , я чомусь теж думаю що 1000 грн. не обійтися. Теж думаю що виберу Інтерсоно.

11. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Привіт всім я вже нарешті є. Трохи простудилась і тиждень лежала вдома, а інтернету внас поки що нема. Але все нібито гаразд і тепер я з вами буду переживати наш надпрекрасний стан і буду ділитися своїми враженнями і знаннями

• Подобається Подобається x 6
  12. Зорянівонька

Бачу Льолік ще тут:) Не заставляють лягати в лікарню?

Ще про витрати - думаю, що якщо все нормально, то крім штанів і хорошого харчування все решта не обовязкове.

Ще помітила, що молозиво виділяється більше після ванни. Чи це тільки в мене так?

Була вчора на Краківському, то там дитячі речі певно найдешевші, але вибір не дуже. Купила собі станик для годування за 10!!! грн. Але такий простенький і мягенький!!!

• Подобається Подобається x 3
  13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так я поки що і не потикаюсь в лікарню :), можливо завтра буду до лікарки дзвонити, а може і з понеділка, як малу в садок відправлю.

Угу, якщо немає загрози, і проблем з здоров"ям, то витрати пов"язані в основному з одягом і нормальним харчуванням.

І молоко потім після вани посилено тече.

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Навіть якщо все нормально, то не завадить зробити ще деякі аналізи, частина з яких платні, для заспокоєння нервів майбутньої мамусі.

Ще до витрат додається пара книжечок (одна з яких має бути написана на більш простій мові - ми таку купили для татка) і доступ до інтернету, щоб можна було шукати відповіді на свої запитання і спілкуватися на форумі з мамусями :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Зорянівонька

Купила пеленки. 3 байкові (на Краківському 8 грн, досить хороші). А от звичайними не задоволена. Куплю тканину і поріжу сама, щоб були мягенькі:)

Додано через 11 хвилин
    Сьогдні на 3год в Інтерсоно курси про грудне годування. Приходьте! 8 грн, потрібно подзвонити домовитись(2376992)

16. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Зорянко, а в якому місці на краківському ти купувала станник?

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Кажуть що коли печія то в дитинки багато волоссячка, в моєї сестри так і було, печія постійно була, не залежно від того що їла, і вона сама казала що то певно мала волосатенька буде

18. Мія

Мія Well-Known Member

В мене така печія моментами була, що думала здурію. Зато моя жабка такі коси має ого-го..:)

• Подобається Подобається x 2
  19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

В мене з Лідою сильна печія була. Але вона така сама лисенька, як і старші :)

20. Зорянівонька

В мене печія прямо залежить від того, що і скільки я їм. Не їм 3 години до сну. І соки пю тільки до обіду.

Статус теми:
Закрита.