Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Росинка

Росинка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

При присутності чоловіка я повністю розслабилася і займалася пологами, бо знала,що всі проблеми ,що можуть виникнути він вирішить сам.Тобто в мене не боліла голова хто понесе і куди мої клунки(а їх досить багатцько!), як і коли розраховуватися з лікарем,хто побіжить у магазин,якщо треба щось докупити і т.д. Я вже не кажу як то класно, коли поряд близька людина в моменти болю. Бо яка б золота не була б акушерка або лікар, вони все одно не знають тебе так добре , як твій чоловік.Не скажуть тих слів,які скаже він. Ну і до того ж то таке щастя - народження дитини!!Чому б їм не поділитися з коханим, який до тої дитини має пряме відношення.
    І медперсонал при ньому такий вічливий був:)

• Подобається Подобається x 9
  2. Мія

Мія Well-Known Member

В Маркевича :) Як лікар мені сподобався тим що був конкретним, швидким ну і з почуттям гумору, одним словос файний дядько.

Можна. але не варто. Пологи то такий процес до якого організм готується поступово і при пришвидшенні ви руйнуєте природній хід подій... а потім розриви, ускладнення... Бог там все бачить і знає коли все має початися :)

про такі речі я взагалі не думала... санітарка прийшла на початку сказала що треба 80грн на медикаменти... я дала вона принесла і поставила на столик. клунки їздили за мною в руках санітарки і мобільний вона навідь біля моєї голови на подушку клала, а би я могла подзвонити як схочу. здачу приносили... медперсонал теж був ввічливий... це не залежить від присутності чоловіка, а від долі напевно, бо можна за все домовитися а з кимось може не повезти...

• Подобається Подобається x 3
  3. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Привіт усім! я новенька, маю що розповісти, бо уже 4 місяці, як ми це пережили. Хто цікавився Батальною, то скажу, що я там народжувала і дуже задоволена, хоча спочатку була проти Батальної і уже познайомилася з лікарем на Джамбула, але не встигла там народити, бо лікарню закрили на ремонт, Мечнікова ще доремонтовували, а Медінститут обговоренню навіть не підлягав.Лікар з ЖК порекомендувала мені Леха на Батальній, я дуже їй вдячна і особливо йому, як би не Лех не знати чи чула би я щебіт свого Горобчика.Наскільки це чуйний, уважний і врівноважений лікар!!!Низькій йому уклін.

Додано через 5 хвилин
    Моя знайома народжувала паралельно зі мною на Батальній у Ціснецького, так завдяки йому вони з чоловіком уже 4 місяць борються за здоровя свого синочка. Він вчасно не втрутився у хід родів і у дитинки було кисневе голодування (гіпоксія) в результаті чого відмовили нирки, легені і головний мозок,після чого виправдовувався що він зробив все що міг, хоча у мене могло статися щось подібне, але мій лікар мене вчасно прооперував.

• Подобається Подобається x 5
  4. Мія

Мія Well-Known Member

Лех дійсно такий інтелігентний дядько. Сусідка по палаті в нього народжувала, то все хвалила і хвалила... в неї важкі пологи були, бо тиск і мусіли стимулювати, і складно все там було але закінчилося все успішно! Як лікар він більш м"який і серйозний, не має того "лікарського" почуття гумору, за що жінки його дуже люблять.

5. Горобчик

Ще відносно лікаря Ковальчука на тій же Батальній, майте на увазі, хто збирається у нього народжувати, він може не прийти на роди.Мене попереджала моя лікарка з ЖК і це підтвердилося коли я лежала перед пологами в лікарні, розповідали жінки які в нього "народжували".

6. Росинка

Росинка Well-Known Member

Miya, я в ніякому разі не вважаю,що той тато поганий, якій не був присутній на пологах. І не вірю,що лише присутність на пологах на пологах гарантує любов то увагу до дитини у майбутньому. Кожна пара це має вирішувати особисто для себе. Для нас з чоловіком навіть не виникало такого питання. Звісно що разом будемо! А то кому як.Бо наслухалися ми за всю мою вагітність від родичів та знайомих на ту тему. І любити мене перестане, і заважати мені буде і свідомість втратить і т.д..:)
    Після нас ще одна пара пішла разом на пологи,а до нашого досвіду вони були категорично проти такого. То татко з тої пари ледь не плакав від щастя,як розказував про перший крик свого сина.:sad: :)

7. Горобчик

В мене теж тиск піднявся і коли почалося він мене стимулював, і не відходив від мене ні на крок, і ісля пологів по 2 раза на день заходив читав нам лекції по догляду за дітьми, так від нього я дізналася більше ніж від педіатра

Додано через 2 хвилини
    До речі ми народжували з чоловіком хоча спочатку він був проти і на курси я відходила сама.А потім ми домовилися, що він буде до потуг.Це на багато легше, він просто мене гладив і між схватками я навіть засинала. Він ще допомагав тим що просто давав мені пити, бо я вже була не встані сама пити

• Подобається Подобається x 1
  8. Соня

Соня Well-Known Member

Старший дядько? Я найбільше переживаю за уважність, щоб чогось не пропустили, не "забили" так би мовити :).

9. Мія

Мія Well-Known Member

Старший, з сивиною. Якщо Ви з ним домовитеся то не "заб"є".

10. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Те саме говорять і про Ошуркевича. Так шо як повезе.

Додано через 3 хвилини
    А мені казали що Лех мясник. Хоча лікар він справді знаменитий. Багато залежить від Бога, тому насамперед слід дякувати йому.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой... Нарешті почалася в мене лихоманка:)
    Тепер ні дня не можу щоб не купити щось малечі. Сьогодні шкарпеточок накуплала. Ну такі гарнюні!!! (Добре що не дуже дорогі ті речі, то можна собі дозволити трохи слабість:))

• Подобається Подобається x 6
  12. Соня

Соня Well-Known Member

Зоряно, а Ви вже вибрали лікаря, Ви по-моєму теж на Батальній плануєте? Так мало інфи про Пологові у Львові, може хто що нарив, то підкажіть де шукати.

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я завтра планую ще один вихід по магазинам, хочу ще якісь ропашонки і повзунки вибрати, мені ще шапочки грубої треба а в нас на малюсіньких діток важко знайти щось гарне!

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

Дорогі мамусі!
    Маю питання таке , хоча ще не мамуся але маю надію що колись буду, скільки загалом вам обійшлися усі всякі аналізи, ліки, вітаміни , без пологів. Хоч приблизно? Чи хтось знає якусь умовну цифру?

чи варто ставати на облік в Інтерсоно за 5000 грн з комплексним обслуговуванням?
    Вибачте, що протаке земне питаю, але мушу хоч зорієнтуватися.

ДЯКУЮ УСІМ!!!

15. Соня

Соня Well-Known Member

Якщо є можливість, то є, не пошкодуєте. Не знатимете що таке черги, баночки з аналізами, хворі в коридорах, залякування...Ще там дуже хороше УЗД (окремо теж дорого) з фільмом і знимкою. Підтримка вагітності входить в комплекс, що не маловажно при потребі (додаткові-непланові УЗД теж). "Справжні" огляди окуліста, терапевта. Школа для батьків + аналізи для чоловіка. Крім того, якщо добре почуваєте себе від початку вагітності (без загроз), то краще ставати з 2-го триместру, зекономите 1000 грн.! Крім того оплата розбита на терміни, не все відразу. Одним словом, не знаю скільки б обійшовся облік у ЖК, але за той комфорт, відношення і економію часу я згідна платити, тим більше, що лікарі там хороші спеціалісти . Якщо порівнювати, то це приблизно так як лікувати зуби в поліклініці і в приватного стоматолога.

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

В мене ніби все ок:) Ще майже не готуюся (хіба що хату перевертаю, хочу навести порядки і підготувати шафу для речей малечі:)), але вже, напевно, треба щось потрошки скуповувати. Якось то часу нема, то свята, то ще щось...
    Мені тепер так їсти хочеться (навіть не стільки їсти, скільки щось весь час класти в рот), а вже не мож:sad: Мама зі мною свариться, що я забагато їм...

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Я десь так і думала. Дякую дуже за відповідь.

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вітаю на форумі:) А ви можете написати якісь контактні телефони того лікаря(можна в ПП), бо ми плануєм поки що в Медінституті, але то таке, його можуть закрити, мало чого.

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Бо в неї чоловік (наскільки я зрозуміла) пологи приймав!
    А навіть якщо і не приймав, то ми не побачили ані стимулювання, ані епізіотомії, ані процесу зашивання...Якби у мене були такі пологи - я була б щаслива! А з капельницею у руці вона б так не кайфувала, повірте...

• Подобається Подобається x 1
  20. Злата

Злата Well-Known Member

Олюська
    у мене щось дуже схоже, постійно хочеться щось пожувати:ireful1: намагаюся себе стримувати, але деколи здається, що малечі не подобається дієта і вона починає розминати мені животик, а оскільки ми вже не зовсім маленькі, той ударчики виходять ще ті:agree:

Хочу ще запитати, ви не помічали у себе задишки після доволі коротких прогулянок??, а ще вже другий день мені не дає спокою печія, хоч ні жирного ні копченого не їм, може це через те, що малеча доволі високо і підпирає шлунок??? а ще мені дуже хочеться пити (звичайної води), можу вночі встати, щоб напитися

як думаєте зі мною все гаразд:scare:

Статус теми:
Закрита.