Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Нема за що, головне перестаньте хвилюватися і все буде добре. На все воля бога!

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну що хош придумають аби з людини гроші витягти...

Я думаю що єдина проблема яка ймовірна то передчасне відшарування плаценти, але і то це може бути вилами по-воді писане. Мія добре сказала: не брати дурного до голови а тяжкого до рук. По більше відпочивати і гуляти на свіжому повітрі і саме основне не перевтомлюватись.

Все буде добре!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Не було колись УЗД меньше ліками вагітних напихали, а тепер навіть якщо і не потрібно то лікарі призначають "на всякий випадок" щоб перестрахуватися.

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мені казала лікарка, що якщо живіт твердне (матка тонусує) до 10 разів на день, то це нормально

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так вона готується до родів. ;)

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ото готується вона конкретно))))як затвердне, то аж через шубу відчутно.

7. Росинка

Росинка Well-Known Member

В мене так було з 5 місяця і до самих родів. Перед родами десь тижні за 2 воно ще й поболювати стало потроху. Я все переживала ,що в мене тонус,а моя лікарка була спокійна,як слон, то ж і я розслабилася і не переживала. Один раз прописали мені "Магній-В6",я пропила .Трохи було полегшення,але потім знов стало хапати.

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В мене теж десь з 5 місяця. А щодо Магне В6 то мені лікар його рекомендує від усього)))))Кажу йому,щось поколює, чи то поболює, чи нерв защемляє, чи то сьо-у нього одне лікарство - це Магне В6. Аж смішно стає,коли знов повторює))))
    То якщо друга вагітність буде, то мона вже й не йти до лікаря-випила Магне і усьо!))))

• Подобається Подобається x 4
  9. Мія

Мія Well-Known Member

Йдем ми на останній, мабуть, огляд в ЖК і до лікарки з пологового за одно...
    пооглядають нас зі всіх сторін...

10. Lady X

Lady X Well-Known Member

Дівчата, в мене вже майже 39 неділь Ось вже кілька днів живіт по пів дня боліти може,хапає наче переймами То внизу ниє Чекаю недочекаюсь коли вже справжні перейми будуть

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вітаємо! Шкода, що раніше не писали... Всього найкращого! А де родити будете? В кого? Хлопчик чи дівчинка?

12. Lady X

Lady X Well-Known Member

Дівчата, хтось ще страждає від такої проблеми як набряки?????? що порадите робити? що самі робите може щось приймаєте?? Те що менше вживати рідини і солі знаю

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Умо!
    А Ви не хочете зробити "путівник" для нових мам?
    Ну щоб хоч не кожна новачка перепитувала "про набряки", " про аналізи", "про курси", а тільки найлінивіші (або ті, в кого вже почалися перейми)..? :)
    Чи то требе Мартіні просити знайти хак "Не вичитав тему - не можеш постити"? :)

14. Зорянівонька

От про рідину вже тут писали. Є теорія що навпаки, від недостачі води організм її відкладає і появляються набряки. Ще ногами догори лежати...

15. Lady X

Lady X Well-Known Member

Дякую!! Я з Ковеля і народжуватиму у міському пологовому В нас лише один пологовий в місті Чекаємо хлопчика А у вас який термін???
    Кого чекаєте??

16. Зорянівонька

Нє, так не вийде, бо я форум хоч і читала (вже не раз), то всеодно увагу важко звернути на щось, що в даний момент не цікавить...

І я хлопчика, почався 30...

17. Lady X

Lady X Well-Known Member

Знаєте, пане, не легко серед 473 сторінок знайти те що тебе цікавить Це потрібно попочитати

18. Зорянівонька

Тут є пошук, якщо навчитися ним користуватися, то допомагає...

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви помиляєтеся:
    1. За 9 місяців можна "до китайського кордону добігти"
    2. На ЛФ - чудово працює пошук.
    3. Читати, полюбе, доведеться...
    :)

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я розумію, що Вас дістали запитання, які періодично повторюються, але, на скільки я бачу, люди, які спілкуються тут, періодично змінюються, тому "про набряки", " про аналізи", "про курси" за час вагітності а відповідно і за час спілкування тут можна почитати лише по кілька разів :)Як на мене, то почути думку про питання, яке цікавить, краще в діалозі, запитати про наслідки прийому тих чи інших препаратів, а не просто прочитати дописи тих, хто тут вже не появляється, або появляється в іншій гілці. Тому не зліться на новачків, ми не ліниві, просто серед всіх сторіночок важко знайти потрібну інформацію :o Путівникчок - це звичайно добре, але це не є 100% гарантією, що через 10 сторінок Ви не прочитаєте питання про курси :)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.