Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Хочу привітати всіх з святами шо накінець то до нас пришли:radist:

Хай Різдво з тим завітає,
    чого серце побажає,
    хай несе у Вашу хату
    щастя й радощів багато,
    хай смачна кутя удасться,
    хай в сімї панує щастя !
    Христос рождається!
    Веселих свят!

• Подобається Подобається x 7
  2. julka

julka Well-Known Member

Христос Рождається!!!!
    Всім веселих свят, смачної куті, всіх Марій вітаю, міцного здоров"ячка, шоб Матінка Божа завжди оберігала від всього злого!!!!
    Всіх нас із святами!!!
    Сьогодні вже вийшла на роботу, свята продожуються, а я вже переїла пострашному:shutup: Все таке смачненьке,багато на коляду приходило(хоча в Києві справжнє Різдво дуже важко відчути, але земляків багато, то тримаємось купи:)) так не хотілося виходити на роботу, але треба, дякувати Богу, вже 14 січня іду у відпустку на 3 тижні, бо з 1.02 вже в дикрет.
    На рахунок роботи, то я не проти працювати, бо нормально себе почуваю, але коли на тебе починають звішувати роботу трьох, то тоді сорі,краще я буду вдома сидіти.
    може придумаю собі шось, так буде веселіше вдома.
    Всім гарного продовження свят, міцного здоров"ячка всім всім!!!!

• Подобається Подобається x 10
  3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Христос Рождається!!!
    Вітаю всіх із святами, яких нарешті дочекалися.
    Також вітаю всіх, хто за час нашої відсутності народив чудових маляток. Здоровячка діткам та матусям :)
    А ми перед нович роком ходили на УЗД. Нам тоді було 13 тижнів, а тепер вже 15. Ростемо по годинах, а то й по хвилинах :) Але на УЗД була трохи здивована, бо коли йшла, то згідно попередньої УЗД, яку ми робили в 6 тиднів, нам би мало бути 12 тижнів, а виявилося, що 13. Таке часто трапляється?
    Зате нам зробили наше перше фото. Ми там такі мацьопі і пузаті :D А ще показали на екранчику дитинку. Як вона там товчеться :8: таке враження, що підстрибує всім тілом, лежачи на спинці. Але враження від побаченого словами точно не передати. Чоловік казав, що я сяяла від щастя, коли розказувала про малятко. Це справді щастя :)

• Подобається Подобається x 9
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Христос Рождається!!!
    Веселих свят! І вітаю Марій!
    Дуже чекала свят, вже частково свята минули, але ще багато і попереду... Теж на Святу вечерю переїла, то не могла спати, на Різдво їздили до чоловікових батьків за місто, тепер вдома відпочиваю і поїдаю смачненьке:)
    Почуваюсь ніби добре, але трохи покашлюю, а животик аж підскакує...

ой, я коли на перше йшла, то думала, що нам 11 тижнів, а виявилося - 14:)
    Юля, вдома завжди можна знайти чим занятися, а робота - це таки навантаження і небезпека.

• Подобається Подобається x 1
  5. julka

julka Well-Known Member

Славимо Його!!!!
    Я так само думаю, краще, я буду вдома

Я так само не можу нормально спати чи то від переїдання, чи то просто такий період, незнаю,
    ходила 6-го числа на Пастирку до церкви, то трошки важко, а вже 7-го не ходила, моїх всіх бачила по телевізору, Гузар правив Службу Божу, то вже надивиласьтак гарно було, ех як я люблю Різдво!!!!
    Кутю собі заничкувала, і паппушки такі файні, але шосьв мене печія пекла, і то так дуже, то випила соди з оцтом трошки і зразу пройшло.

Бурулька, рада за вас, шо у вас все добре!!!

6. Зорянівонька

і в мене печія... Ну нічого, заради таких смакот потерпимо...

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я до того часу не можу вияснити коли те УЗД правду скаже! Мені як сказали там термін, то мені в голові не вкладалося як то так може бути - сказали дату початку циклу! Таке можливо? - аж ніяк!!!
    Я собі рахую сама і маю їх в носі! Щоб потім не переживати, що вже минуло ПДР, а мені "ні в одному оці" :scare:

8. Зорянівонька

В мене теж не дуже сходиться, але я і дату початку циклу не точно памятаю... То я теж не переймаюся:)
    Тепер про виділення з грудей. Почало в мене текти досить сильно. Але рідина не подібна на молоко - прозора і липкувата. Як має бути?

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О нарешті добралась! А то стільки гостей мала, моя сестра з Києва приїхала і подружка зі Львова, о то вже тішусь!!!!

І в мене теж така, я б навіть сказала жирнувата!

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це молозиво, в основному прозоре, а місцями таке жовтувате....В мене теж нарешті молозиво з"явилось, може вже скоро народжу нарешті....:crazy: дочекатись не можу

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я щойно видалила свій допис, де питалась за вас! (Ljolik) Щось не бачила вас на форумі, чи то просто я не уважна!

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тутка я ще....:) живіт періодично тягне, поболює....а прогресу ніякого. Завтра іду в ПБ і на УЗО. Цікаво що лікарка скаже.

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тримаєм кулаки! Якщо вже заберуть вас родити, то бажаю легких пологів і здоровенького малятка! Бажаю наперед, а вдрух не встигну!

14. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Тоді, або родити вдома, або брати платну палату на сім*ю.

Перше краще. :)

15. levandivka

levandivka З яйцями...

А навіщо терпіти..?
    Купіть троха мигдалю... :)

16. Мія

Мія Well-Known Member

Соки з мякоттю викликають печію.
    А от морква сира дуже добре з нею справляється:)

17. Оксана

Оксана Well-Known Member

Привіт всім мамочкам!
    На жаль не мала інтернету на свята, але приєднуюсь до всіх різдвяних та новорічних привітань! Бажаю всім гарного настрою, легких пологів та здорових малюків!
    Ось тільки вчора дізналася, що у колєги мого чоловіка народилася донечка напередодні Різдва!:)

• Подобається Подобається x 4
  18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Свята - штука хороша, але треба то якось по-трошки! Бо я вже скоро буду, як колобок! Я вже і так кажу, що не ходжу, а кочусь :8:
    Ще й вдома як після погрому! А тут чоловік каже, що ще й сьогодні на іменини ідемо :ninja: То капець якийсь!
    Дівчата, в мене на грудях такі розтяжки з"явились! аж сині прожилки!
    То здуріти можна!!! Кажуть, вони зійдуть, а як ні...

• Подобається Подобається x 2
  19. Галинка

Галинка Well-Known Member

То не правда! Якщо місця в корпусі є, то питаються, чи хочеш бути з дитиною в палаті. Не важно який лікар! Я би всім радила бути з дитиною разом. Згодом напишу цілу розповідь чому. А якщо комусь цікаво зараз, то можу подати свій тел. в ПП і по телефону розказати. Бо не маю зараз часу все описувати.

Додано через 7 хвилин
    Особисто я рекомендую Джамбула! Дешево і сердито! Всі лікарі - спеціалісти! Не спішать різати. За моє перебування в лікарні (6 днів) - ніяких випадків. І взагалі не чула, щоб хтось розказував якісь жахливі історії про роди, на відміну від Батальної.Тільки потрібно багато начитатися про догляд за дитиною і не забути прихопити зо 2 книжки про грудне вигодовування!!!

• Подобається Подобається x 3
  20. Соня

Соня Well-Known Member

А що в нас у Львові десь таке практикують?

Статус теми:
Закрита.