Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

вітаємо на форумі :)
    про те як там пологи читайте краще тут

450 сторінок для вагітних то багато, але про Ковальчука і особливо про Батальну там є ДУУЖЕ багато написано. Якщо немає чогось то запитуйте ;)

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вітаємо, бажаю приємного спілкування!:)

БРРРРР в нас так холодно, що аж соплі в носі замерзають!:8:

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто ж винен, що Мам-форум навіть вітання сюди постить..?
    Не варто ТАК від навколишнього світу ізолюватися. :)

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

5. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

А в нас як на зло сьогодні ремонтують систему опалення, знали коли, коли на вулиці мінус 14 градусів. Аж настрій падає від того дубаку

6. ckorpionsha

А я от пообідала так смачно, пузо роспирає) Мало що само величеньке і кругленьке, то ще додала))))
    Зараз би поспати, спина ниє від сидіння ужассс:sad:

7. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

І я з задоволенням поспала би зараз

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

І я страшенно хочу спати :suicide:, але малу вкласти спати не реально.....до вечора б протриматись :shutup:

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я тоже би поспала маю таку нагоду бо дома,але не буду спати бо ніченькою буду кукати, раз дньом поспала то потім пів ночі не могла заснути і тепер стараюсь дньом не спати:)

10. julka

julka Well-Known Member

Всім привіт,
    Вітаю всіх з Новим Роком!!!Мітцного здоров"ячка всім всім, шоб цей рік був кращий ніж попередній, щоб все погане лишалося в минулому, а добро тільки додавалося!!!
    Вітаю всіх хто приєднався до нас:radist: ,
    Вітаю тих хто відсвяткував день народення, коротче всіх всіх вас вітаю:radist:
    Я відсвяткувала Новий Рік вдома, посиділи так до 2 годинки, бо більше я не витримала, мої ще сиділи, а я заснула.
    Забрала вже свої аналізи, все пучком:) , лікарств по мінімуму вживаю, багато сплю,їм ше більше, готуюсь до Різдва.
    На роботу аж 8 січня, то до того часу висплюсь і відпочину, наразі, поки маю час трошки зайшла в інтернет, щоб дати про себе чути.
    Завтра планую почати шось пекти, якийсь пляцок, тому зайду на форум не швидше 5 го числа.
    Всім гарного дня!!!!

• Подобається Подобається x 5
  11. Loyal

Loyal Well-Known Member

Що правда, то правда - замерзають!!!
    Я ще так швидко додому з роботи не доходила!!! Бігла, як підпалена - дубак!
    Чую, що знов вже закладає. Та правильно - всі навколо пчихають :sad:
    Але будем грітись.
    І я от думаю чого б то напекти на свята.

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І мені теж хочеться щось спекти, але вже фізично не можу довго стояти біля плити, дуже спина і ноги болять!:sad: На новий рік і то чоловік стіл накривав, заставив мене лежати!

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я буду сирник пекти, бо мучне мені не мождна, а від сиру може користь буде...
    Цілу ніч не спала, певно починаються безсонні ночі...
    А ще страшенно змерзла на дворі, то лежу відігріваюся.

Ще раз всіх вітаю!

14. ckorpionsha

привіт всім,хто не спить і тим, хто спить. Прийшла з роботи і зразу лежати, бо спина боліла страшенно від сидіння на роботі. Не можу вже довго сидіти і чомусь болить тільки правий бік,як ззаді так і спереді, мабуть дитинка там лежить.Пробувала бандаж - не допомагає. Скоро в декрет, буду відлежуватись

15. Злата

Злата Well-Known Member

А я з Нового року в декреті, але продовжую ходити на роботу, не знаю як це бути вдома цілими днями самій, та й малеча, коли ми на роботі активніша, ніж вдома на вихідних, кожного ранку будить щоб вставала і збиралася. В нас на роботі дууже хороший колектив, жаль йти, завжди можна пореготати або ж похіхікати

16. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК спина і буде боліти (від сидіння). Спиною працювати треба, а не сидіти... гімнастику робити регулярно!

Може зразу на каталку?..
    На курси! І працювати, працювати, працювати! :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Мія

Мія Well-Known Member

Привіт всім! А також прийміть вітання з Новим Роком та Різдвом!
    Ми вже виросли 38 тиждень сьогодні, ремонти доробили, все поприбирали, одним словом бігаєм:) деколи важко і ноги гудуть але в цілому все гаразд.
    тепер можна розслабитися і насолоджуватися святами:) Сумку майже спакували, тільки дитячі лашки треба попрати і попрасувати:)

Додано через 6 хвилин
    Ага, ще забула сказати:) Нам подарували слінг, але такий торбою, що має жорстке дно, чоловік вже ходить приміряє і люляє:))

• Подобається Подобається x 10
  18. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Miya, раді за вас, що ви вже майже на поготові до такого великого дійства як народження дитинки. Успіху вам та легких пологів. Ви будете народжувати в Куль Н. С., наскільки я памятаю, на Джамбула? бо я теж до неї думаю йти (наразі так собі думаю)

19. ckorpionsha

Ну я не кажу, що тільки лежати й лежати буду. А гімнастику-то це ми робимо, маленький у пузі, а я вдома і на роботі. Курси теж в планах-от 14 в декрет і на курси. Планую піти в розвєдку на Городоцькій і в Інтерсоно. І працюємо ми теж інтенсивно, вдень на роботі, а ввечері вдома, то прибрати то зготувати, то ще всяка робота то різні відрядження, а ви кажете на каталку-не вийде)

Додано через 2 хвилини
    Я теж планую ходити далі на роботу, як оформлять декрет. На початку березня родити маю, то десь до середини лютого можна попрацювати

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж подумала в Інтерсоно сходити. Раніше не могла через роботу, а зараз можу, то чому б не подивитися. Навіть якщо там і буде багато реклами, то вона не зашкодить, може хоч трошки орієнтуватимусь, що буває. Бо який я хочу візочок - навіть не уявляю ще...

І я спочатку хотіла. На роботі мені подобалося. Але в нас ще нема машини і ДУЖЕ тяжко добиратися. То я вирішила не піддавати себе додатковому ризику - всіх грошей не зароблю... Та і чоловік наполягав, щоб я не перевтомлювалась. Словом, я вже в декреті. Поки не сумую - готуюсь до свят. Якраз варю грибочки і капусту:) Чомусь дуже цього разу свят хочеться...

Додано через 49 секунд
    Скоро чужі діти ростуть:)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.