Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вітаю всіх з наступаючим 2008 роком!!! А особливо майбутніх мамусь тому що цей рік принесе нам найбільшу радість та подію довгоочікуване народження наших малясіків!!! Здоровя, наснаги та побільше позитивних емоцій!!!

Переглянути вкладення 1001

• Подобається Подобається x 7
  2. syavych

syavych Well-Known Member

• Подобається Подобається x 13
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ходили сьогодні вибирати ялинку і не вибрали:sad: Якісь всі або дуже жовті або дуже високі. А ціни!.. А ще ходили в Сільпо, набрали купу продуктів - і вибило світло:sad:, то не могли заплатити. Отака невезуха сьогодні. Нічого, зараз буде друга спроба:)

А вам - всього найкращого!!!

4. Відповідь: Для майбутніх мам

Дуже дякую за поради. Температура вже спала до 37,5, а таке враження, що крила виросли! Я їх, правда, заховала під одіяло і вилежуююсь далі. Тепер лише чаї п'ю (дитина робить - кричить кожного разу з кухні:"Мама, тобі скільки?"), закапую ніс і тішуся, що Новий рік і не треба йти на роботу...
    Вітаю усіх матусь і пузатиків з Новим роком! Нехай усі малята будуть найбільшим щастям для матусь і татусів! А матусям і татуся - кохання!

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дорогі майбутні мамус (і мамусі і татусі)і!!! Вітаю вас в Новому Році!!!
    Цього року нас чекає найбільша радість, тому основне побажання народити здоровеньких діточок!!! Будьте щасливі, здорові і кохані в новому році!!!

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчонкі, як відсвяткували Новий рік? Я, супереово! 20хв по 12 год вже солодко спала в чоловіка на колінах, а гості собі святкували!:) Сьогодні ходили гуляти, а зараз сідаєм ще трохи за стіл, я буду доганяти все що проспала!:)

• Подобається Подобається x 3
  7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Всіх мамочок вітаю з Новим Роком!!!
    Всім легких і непроблемних родів! Чемних невередливих діток. Міцного здоров"ячка, успіхів і нехай та така примхлива пані - "Фортуна" буде зажди усміхнена для Вас, нехай все вдається з мінімальними зусиллями і навколо буде лише радість, любов, втіха, тепло та опіка!!!

Додано через 9 хвилин
    Ми були в Еліті на Городоцькій. Весело получилось, бо в нас там виявилось півзалу знайомих. Я на диво була досить довго. Додому приїхали десь аж в 5 год. Я правда вже перед тим там на диванчиках подрімала трошки :p Натанцювалась! Зате сьогодні спали до пів 4 год - здавали з чоловіком на пожежників :cool: І то він ше встигав між сном по телефоні говорити, а я "без задніх ніг". Ще би спала але як побачила котра година :eek: Загалом гарно відсвяткували. Тільки згадували, що наступного року нас буде вже 3-оє!!!

• Подобається Подобається x 6
  8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Як животик? Все прошло чи все тільки починається?:)

Додано через 2 хвилини
    О я трохи краще мене хватило на 2 години я трималась до 2 ночі, думала шо тоже засну зразу після 12 , але трохи протрималась:radist:

9. Марічка

Марічка Well-Known Member

Вітаю з Новим роком!!! Бажаю всім здоров'я, кохання, достатку, лише добрих подій і приємних клопотів, а особливо легких пологів, здорових і чемних діток!

Зранку 31.12 були на невеличкій корпоративці, потім робили закупи, домивали хату після ремонту, прасували і вішали штори. Без екстріму не обійшлося - сіли за стіл о 23-55, швидко провели старий і зустріли Новий рік, постріляли з балкона хлопавки, попалили бенгальські вогні, зателефонували до двох пар батьків і кількох друзів і всі "троє" відрубалися... Виспалися!!! :crazy:

10. Масік

Масік Well-Known Member

УСІХ ВІТАЮ З НОВИМ РОКОМ!!!!!
    Хай свята новорічні стануть дивом ,
    у ніч святкову здійсняться мрії,
    хай в серці запанує справжня казка
    і все в житті складається прекрасно!!!!

Додано через 4 хвилини
    Ви молодці а я от забоялася кудись йти , тому просиділа вдома правда до 2 протрималася і відключилася , сама себе не впізнаю завжди була заводилою а тут от так тихо і в люлю...

Додано через 10 хвилин
    А я от майже в новорічну ніч 2 січня зранку народилася мама казала що до того часу ще не всі лікарі протрверезіли:)

• Подобається Подобається x 6
  11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну от ми і в Новому році , з чим всіх і вітаю :):clapping:.

Випила но-шпу, наразі все спокійно .

Вітаю з днем народження :dance::dance: :clapping:

• Подобається Подобається x 2
  12. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Вітаємо з Днем народження. Щастя, здоровя і успіху!

13. Loyal

Loyal Well-Known Member

Вітаю з днем нардження!!!
    Міцненького здоров"ячка (це дуже необхідне для вас 2-ох), удачі, успіху у всьому, за що б не бралася. Кохання і ніжності від чоловіка, любові і турботи від всіх оточуючих. Легких пологів і чемненьку здоровеньку мацьопу!!!

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О, то ми вас вітаємо!!! Приєднуюсь до усіх побажань!

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Вимер весь форум! Скучно мені на роботі :ninja:

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Але я тобі співчуваю, свята а ти бідненька на роботі мурдуєшся!

17. Natalya

Natalya Well-Known Member

Я теж на роботі. І не жалію. Сьогодні не свято, а суботи зате вихідними будуть :)

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

З Різдвом і Новим Роком вітаю!
    Хай 2008 рік принесе здоровеньких синочків та донечок нашим форумчанкам!
    Легких всім пологів!

• Подобається Подобається x 12
  19. Loyal

Loyal Well-Known Member

Не так щоб мордуюсь - по неті лажу. Так сиджу аби була. Більше свої справи роблю. Та й вдома вже набридло сидіти!!!

Додано через 6 хвилин
    І я так кажу!!! А малечі корисно прогулятись по повітрі. Та й вдома в мене народ весь пчихає. Краще вже на роботі в спокої посидіти поки ніхто не шарпає, бо завтра певно вже бойовий день буде.
    А я вже куті хочу!!!

• Подобається Подобається x 1
  20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Всім з Новим Роком і доброї ночі тим, хто не спить. Випадково натрапила на цей форум і так приємно!!!!!!Хочу приєднатись до всіх вас, приймаєте. А потрапила сюди випадково, шукала якусь інфошку про пологи на Батальній - от так я і тут. У мене термін 30 тижнів завтра буде, думаю вже підшукати місце, де я зустрінусь з своїм маленьким. Може хтось знає як там проходять пологи і про лікарів їхніх? Мені рекомендували лікаря Ковальчука

Статус теми:
Закрита.