Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

З хлопчиками живіт буває випуклий вперід, а з дівчатками поколу. В мене дійсно тільки збоку видно, а ззаду і спереду - нічого не видно...

2. julka

julka Well-Known Member

Головне шоб дитинка була здорова!!!!
    В мене живіт піднявся трохи, але всі рухи чую дуже низько, таке враження шо дитинка лежить в поперек, і так деколи крутиться, шо ніби живіт викручують на виворіть:)

Додано через 6 хвилин
    В мене ззаді так само нічого не видно, і випуклий, але так було і першого разу, а були дівчатка, отаке буває...
    І зараз в мене такий самий живіт, поживем побачим:), хто в пузі живе

3. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

а мене моя малеча вчора так лоскотала, що я не знала, що маю з тим пузіком робити. Я ледве його не розцарапала так було лоскотно:radist:

• Подобається Подобається x 1
  4. Зорянівонька

А ми на роботі вже починаємо святкувати! І після свят я на роботу не виходжу вже!!! Свята почалися!!!

Гарної всім забави!!!

• Подобається Подобається x 8
  5. Natalya

Natalya Well-Known Member

А у нас сьогодні новорічний корпоратив :)). Але завтра ще ніби робочий день.

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ходила сьогодні трохи дитячих речей підкупити на гуртовню поруч. Таке все маленьке, аж не віриться що Соля не так давно теж така була.
    До речі, бачила в них слінги, скільки коштують не додумалась поспитати , здається виробник "Макошь". Не сильно розглядала бо дорвалась до лоль та повзунків :)

7. Зорянівонька

А де така гуртовня є?

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

На Замарстинівській, на відрізку між кінцевою трамв.№4 і церквою Йосафата, називається Piccola, але речі різних фірм. Повзунки я брала вітчизняного в-ва.

9. Олюська

Олюська Well-Known Member

Додано через 1 хвилину
    Мартусь, у мене теж низько живіт і виглядає гострий, хоча має бти дівчинка:) Між іншим, вітаю з пацаником;)

Додано через 3 хвилини
    Клас, вітаю! То це вже ніби декретна відпустка?

Додано через 6 хвилин
    Ljolik, а ми з вами, здається в одному районі живемо:) Я вас бачила один раз в Арсен з донечкою і ще якось бачила, як ви з чоловіком і доцьою кудись ішли зранку:). Я знаю, як ви виглядаєте, бо бачила фото з сімейної форумівки.
    А я бачила в Арсені є багато дитячого одягу. Там на гуртівні дешевше?

Додано через 12 хвилин
    Мене щось вчора поясниця так боліла, навіть не поясниця, а трохи нижче, ближче до сідниць і то так, що ходити було дуже тяжко. Так переживаю за передчасні пологи:sad:, бо казали, що в мене голівка дуже низько:sad: І ось вже два дні лежу, нічого не роблю, крім читання книжок і спання...Здуріти можна...

• Подобається Подобається x 3
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:radist: :radist: :radist: А ми купили візочок!:radist: :radist: :radist: Не можу ним натішитись, вожу по хаті в зад в перед!

• Подобається Подобається x 6
  11. Марічка

Марічка Well-Known Member

А ще в пологовому будинку може виявитися, що там таки дівчинка жила... :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дякую:)

Додано через 56 секунд
    І таке може бути!:)

13. Марічка

Марічка Well-Known Member

Може це просто суглоби чи зв'язки, які розтягуються і готують таз до пологів? Я вже тиждень як відчуваю болі в кістках, коли ходжу. Не хвилюйся, все буде добре.

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Напевно то таки я була :), бо в Арсені дуже часто буваю, а з чоловіком зранку малу разом в садок відводимо. Одяг в Арсені дорожчий трохи. На гуртовні дешевше, але треба попасти на період завозу, бо оптові покупці розбирають і вибір не завжди є.

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вітаю з покупкою! А який купили? Такий як ти хотіла, триколісний?

Додано через 3 хвилини
    Дякую, Марічко! Я стараюсь не переживати, але після того, як мене залякали в ЖК, більше нічо в голову не лізе:sad:

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дякую! Так, трьохколісний! Вже хочеться возити! Я вчора повитягала дитячу постільку і стелила собі, уявляла як би то мало бути! :shy: Чоловік ходив і сміявся з мене, казав що я ще ляльками не набавилася!:D

• Подобається Подобається x 5
  17. julka

julka Well-Known Member

Всім привіт,
    Олюська не переживай, а на рахунок ЖК то менше звертай уваги, бо вони не допомагають, а тільки шкодять:suicide:

Мартусь, вітаю з покупкою візочка, ото вже радості в майбутньої мамочки напевно багато:radist: :radist: :radist:
    Сьогодні в мене останній робочий день:radist:
    Не знаю чи буду мати можливість зайтив інтернет мережу, тому всіх вас вітаю з Наступаючим Новим Роком і Різдвом Христовим!!!!
    Нехай маленьке Боже Дитятко приносить мир, спокій величезну радість у ваші оселі, нехай хату оминає все лише, щоб з Божою Допомогою на світ з"явилися наші маленькі чуда, шоб всі ми були здорові і щасливі!!!!!
    Всім Всім бажаю добра миру та любові у Новому Році!!!!
    P.SТак би випила шампусіка, але не можна:sad:, а може трошки....
    Всім гарно провести свята!!!

• Подобається Подобається x 13
  18. Зорянівонька

Юль, ми теж тебе вітаємо! Веселих свят і смачної куті!!!
    А на рахунок шампусіка - то я вчора троха випила... Головне - перед тим щось зїсти.
    Я вже теж в декретній відпустці:):):) (ну, тобто, відпустка з середини січня, а до того вихідні в нас:))

19. Зорянівонька

Дівчата, я сиджу вдома і читаю книжку http://www.komarovskiy.net/content/view/3261/129/
    Мені подобається, то може ще хтось її оцінить. Пробувала купити, але не знайшла, то мушу з монітора...

20. Катюня

Катюня Well-Known Member

Дівчатка, може хтось знає, скільки зараз коштують сімейні пологи на Батальній (офіційно в касу)?

Статус теми:
Закрита.