Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мені ніхто нічого не виписав. а які таблетки? може спитаю завтра лікарку раз вона сама нічого не каже ніколи.
    і я так собі думаю :)
    я ніколи не пила вітамінів, вистачало фруктів і овочів
    може я забагато в їх свіжому вигляді наїлася? :)
    жарти-жартами, а я вліті їла щодень по пів або по кілограму свіжих помідорів, або цілий величезний кавун або ще щось
    і все у великих кількостях :shy:
    тепер їм кілограмами мандарини
    але мені ніколи від того не було зле, я думаю якщо хочеться, то не повинно шкодити
    аж тепер думаю, може то не треба було? ;)

2. Мія

Мія Well-Known Member

курантил

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я тільки сьогодні була в ЖК і мені ше лікарка сказала шо з 38 тижня можу сміливо родити бо то є вже доношена дитина. А на рахунок Джамбула я так само тільки там хочу родити я то вже з самого початку знала бо в мене лікар там хороша знайома я її давно знаю але як людину і чомусь їй довіряю і зовсім не переживаю можливо хтось чув про неї або родив в неї це Леве Ольга Сергіївна(якби я вже родила то порадила би вам а так в мене термін 31 січня).

• Подобається Подобається x 1
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

мені теж призначали, хоча проблем ніяких небуло. Мама каже шо то більшості призначають " на всяк випадок". Я під час вагітності багато мала перельотів, а на борту знижується постачання плоду киснем то я курантил пропила з 30 тижня. При кінці пила флебодію - десь з 34 тижня. Останній переліт припав на 36 тиждень, а малого я народила на 38му.

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В мене те саме з плацентою виписали мені сьогодні курантил сказала шо нічо страшного ,але обовязково попити.

Додано через 4 хвилини
    А Миколая ше не закінчилось:agree:

Додано через 12 хвилин
    І як ялинка? Відкриття цікаве було ? Я б поїхала тільки заради театру Воскресіння я чула він там має бути? Але біда всі працюють:ireful1: а одній якось не дуже хочеться!

6. Гелена

Гелена Well-Known Member

... то певно я сама собі куплю курантил і поп’ю, бо лікарка прикидається глухою як тільки я щось питаю в неї :)

7. Мія

Мія Well-Known Member

ліпше спитайте, бо курантил впливає на серцебиття дитинки, і не всім він йде в користь. Моїй сестрі лікар з ЖК прописала а з пологового заборонили.

• Подобається Подобається x 3
  8. Гелена

Гелена Well-Known Member

спитаю :)

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Курантил впливає на серцебиття таким чином - якщо є тахікардія плоду через погане постачання кисню через плаценту то курантил покращує кровообіг між плодом та матір"ю чим нормалізує серцебиття. Те саме флебодія.

• Подобається Подобається x 1
  10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вона мені заснула пів-четвертої, від надлишку емоцій напевне. Нікуди ми вже і не ходили :sad:

11. Галинка

Галинка Well-Known Member

:eek::eek:eek: Коли це було? Хтось мені наговорив, що в нього найдорожче, але він спеціаліст з великої букви.

Додано через 8 хвилин
    Це я йду завтра до нього народжувати:)

Додано через 13 хвилин
    Гелено, Данков приймає кожен день з 10 до 11.30. Заходите в приймальню і чекаєте біля його кабінету. Там завжди черга, але він приймає скоренько. Спитаєте, чи прийме він вас на січень. Він відразу дасть відповідь:так чи ні. Принаймні так було в нас.

• Подобається Подобається x 2
  12. Мія

Мія Well-Known Member

Отсанюю дитину вона народила 2,5 роки тому. Я ще питала, як так народити 4 дітей, все добре пройшло і навідь жодного разу не віддячитися?! Я б так не змогла. Ну але це справа особиста.
    Я буду народжувати в Скибак, тут хтось погане про неї писав, але між лікарями нічого про неї не чула поганого, лікар з ЖК також казала що вона хороша:)

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Дівчата, я зараз не можу знайти, але колись на форумі Котока дуже на той курантил лаялися. Мені теж виписували, але я не пила.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Галинки сьогодні не видно, певно скоро будемо вітати:) Успцху тобі!!!
    А ще Марічка пропала десь, і інші дівчата...
    В мене визріло питання. З якого часу можна відчути, яким місцем дитинка розвертута чи копається. Бо я поки відчуваю "щось", але не можу сказати, шо саме:)

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Десь після 30 тижня напевне. Та й то не дуже розрізняю - хіба як попу випне або спинку добре можна відчути, а вже де ручки - ножки не ясно. Хоча можливо що це просто в мене з просторовим уявленням слабо.

16. Зорянівонька

Я біля ялинки була 5-пів 6, то її ще тільки прибирали. Вона тоді дуже гарна була - тільки солом"яні іграшки. То відкриття певно на 7 було...

17. Гелена

Гелена Well-Known Member

дякую всім хто радив лікаря, я вже сьогодні домовилася з Куль Н.С., мені її багато знайомих рекомендували і я таки пішла до неї
    всі кажуть, що дуже хороша лікарка
    перевірю - розповім :)

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Зорянко, ти була вчора на курсах? Я так хотіла піти, а чоловік мав багато роботи і не вийшло:sad: надіюсь наступного тижня прийти. А там щоразу розказують щось нове?

19. Зорянівонька

На курсах я не була.Та які курси - вчора чоловік нарешті приїхав!!!! То я вже така щаслива:):):)

• Подобається Подобається x 5
  20. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Я теж про неї дуже багато чула і вже була в неї на прийомі - вона дуже мені сподобалась. А коли вам родити?

Статус теми:
Закрита.