Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. julka

julka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Галинка не переживай, з Богом тобі, все буде добре!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Малеча народиться тоді коли ти будеш до цього готова. Дитинка відчуває твій емоційний стан та твої бажання, тому не розчаровуйся, можливо сьогодні ввечері або завтра твій Миколайко обовязково народиться.

3. Злата

Злата Well-Known Member

Дякую Ольго, але напевно в мене схожий випадок як у Вашої коліжанки був на Миколая минулого року, але тоді я все ж змогла зупинитися... і лікувати свою алергію , а зараз так хочеться з'їсти ще і ще мандаринок. Нічого будемо виховувати в малечі і в себе силу волі, скажемо алергії ні:aggressive:

4. Гелена

Гелена Well-Known Member

мені ще треба встигнути домовитися з якимось лікарем :)

Додано через 2 хвилини
    мені треба якось конкретного лікаря, бо ПБ, то таке, а все залежить від лікаря

цікаво, а якщо не домовлятися наперед, то що буде? ніхто до мене навіть не подивиться?

ще цікаво чи хоч одна приватна клініка в Львові може прийняти на пологи?

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В "Богдані" приймають пологи. Скільки зараз коштує - не знаю, але явно дорожче ніж в ПБ.

6. Гелена

Гелена Well-Known Member

спробую дізнатися про всі можливі варіанти, бо я за 2-3 тижні до пологів ще взагалі не думала про лікаря і чоловік вже зовсім не дає спокою з тим аби я когось таки знайшла поки є час :)

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

За моїми даними в Богдані давно пологи не приймають - з того часу як нестало Федоришина. До того там це коштувало коло 5000 грн.

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Можливо, я взнавала 3 роки тому, перед першими пологами, тоді приймали.

Додано через 2 хвилини
    Бажано таки наперед десь за 1-1,5 міс. домовлятись. І поцікавитись коли ПБ на профілактику будуть закривати - щоб мати можливість перестрахуватись.

9. Гелена

Гелена Well-Known Member

а що буде якщо я не домовлюся?
    так я з тим затягнула, що вже не знаю чи й встигну

Додано через 2 хвилини
    це явно задорого :)
    не думаю, що пологи мають стільки коштувати. чи мають?
    жаль, що в Львові навіть приватної клініки нема де би можна було народити. а дивно що нема. от село селом...

10. Росинка

Росинка Well-Known Member

Впринципі нічого страшного не буде, якщо не рахувати шо не сильно вами перейматися можуть.Моя коліжанка так вже в неї сталося родила без домовленості в чергового лікаря на Батальній, все в неї добре було і всі до неї добре ставилися.
    Але я особисто домовлялася раніше,щоб бути спокійною.В мене було купа вимог до лікаря, от же шукала з 7 місяця,а знайшла за тиждень до пологів. Якщо у вас ще є 2-3 тижні того може бути достатньо,щоб знайти лікаря.

11. Гелена

Гелена Well-Known Member

от тільки я не хочу нікого шукати. не знаю чому. не хочу і все.
    то чоловік вчепився з тим лікарем - спасу нема...

12. Росинка

Росинка Well-Known Member

Впринципі зовсім необовязково домовлятися наперід з якимось конкретним лікарем.То як кому. Просто як почнуться у вас пологи їдьте у найзручніший для вас ПБ і там вас просто не мають права не прийняти.Головне щоб ПБ не був закритий на мийку. І не забудьте обміну карту та паспорт свій , інакше вас можуть відвести туди де родять циганки та алкоголічки (обсирвація чи шо?не памятаю як то називаеться). А там вже до якого лікаря попадете - справа випадку.Може до дуже доброго. Але ,Гелено, вам треба того екстиму усьо вирішувати в останю мить?? Не краще бути спокійною,знати ,що все від вас залежне вже підготовленно.І радісно зустріти свою малечу, не відволікаючись у таку визначну мить на рішення всяких дрібних проблем??:)

• Подобається Подобається x 4
  13. Мія

Мія Well-Known Member

А коли Вам народжувати? Я також на Рапопорта буду.

Додано через 2 хвилини
    Доречі Гелено, там всі лікарі хороші:) Одна знайома там чотирьох дітей народила ... безкоштовно! Чим я була дико здивована. Помоєму в Данкова.

14. Гелена

Гелена Well-Known Member

я просто дико не хочу шукати того лікаря і домовлятися з ним
    хай би вже був черговий і мала б я до пологів спокій ;)

Додано через 3 хвилини
    мені десь після Нового року, каже лікар з УЗД і з ЖК, що пологи будуть точно раніше, тому до 23 січня (як має бути 40 тижнів) не доходжу ніяк
    але якщо з 36 тижня дитина є доношеною, то я не переживаю через це :)

15. Мія

Мія Well-Known Member

в мене за книжкою пологи на 25 січня. Доношена вагітність 8 січня.
    лікар сказала, що лягати треба в лікарню за 2-10 днів до терміну бо дитинка має обвиття, проте для себе вирішила, що лягати в лікарню не буду. Так що можливо ми з Вами зустрінемося на Рапопорта, якщо Ви там будете народжувати.

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Так, Данков справді добрий лікар. Тут за нього на форумі багато писали

17. Simka

Simka Well-Known Member

Доречі,Данков Олег Вініамінович просто чудо, а не лікар!:clapping:
    Хтось тут вже казав, що у нього буде народжувати...то можете бути спокійні, що все в вас буде добре;) Як казали жінки, що лежали в той час в ПБ "він розродить будь кого".
    Мені і моєму синулі він просто врятував життя (в нас були особливі обставини:sad: :sad: ).Професіонал з великою букви!:y:
    Але, здається, до нього не так то й просто попасти.Багато бажаючих:)
    І якби умови в цьому ПБ були трохи кращі, то бажаючих було б ще більше.А головне, не зручності в кімнаті і т.п., на мою думку, а лікар і його команда!Але це суто моя думка плюс власний досвід.

• Подобається Подобається x 4
  18. Мія

Мія Well-Known Member

Його команда, це весь пологовий:) Він завідуючий там;)

19. Гелена

Гелена Well-Known Member

може і зустрінемось :)
    принаймі я дуже хочу саме на Рапопорта
    якщо доношена з 8 січня, то значить з 38 тижня?
    а я рахувала з 36-го. мені лікарка казала, що головне доносити до 36 тижня

певно лікарі не все кажуть як завжди, бо в мене ще на 32 тижні УЗД показувало ступінь зрілості плаценти 2 і товщина 40
    я так розумію, то занадто рано на такі показники, тому говорять, що пологи будуть швидше
    я вже геть заплуталася...

20. Мія

Мія Well-Known Member

Книжка пише доношена вагітність 38 тижнів, а лікарі кажуть що з 36 вже ніякої загрози немає.

в мене те саме. кальційована плацента, та степінь зрілості 2-3, 38мм товщина на 32-33 тижні. Та ще й обвиття. Лікар сказала, що оперувати. В пологовому сказали, що ніц страшного, пільнувати рухи. Виписали ще таблетки для кращого постачання кровью дитини.
    До речі лікар з ЖК також казала головне до 36 тижня доходити.
    Про передчасні пологи нічого не казали мені, і якось по відчуттях думаю що після свят ми народимося. :) Бо якщо би то зараз так малеча захотіла на світ то незнаю, шо б то було... в нас ремонт повним ходом в хаті...
    Передчасне старіння, кажуть від тих вітамінів в таблетках. Але бог його знає від чого то насправді.
    Я раніше троха переживала (як взнала про обвиття і можливе оперування), а зараз зрозуміла, що і так ніц не зміню, тільки гірше зроблю тими нервами.

Статус теми:
Закрита.