Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

от і все

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

ні, не все. там ще три абзаци

• Подобається Подобається x 6
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Треба перестати реагувати[​IMG] але мене найбільше бісить коли кажуть - мені його не треба.
    А мені мій чоловік дуже а дуже треба[​IMG] і коли його нема мені скучно, нудно і хоча я жартуватиму що в мене все в порядку, він прекрасно знає що мені його бракує. Навіть наш священник сказав, якщо ви можете цілий день не говорити один до одного ви не сім*я а дві окремі інституції що співіснують. Але на це треба завести окрему тему.
    «Я всё сказал»[​IMG]

• Подобається Подобається x 8
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Сьогодні вітаємо Тетянку з Днем Народження!!! Всього-всього найкращого, нехай рідні приносять багато радості!

• Подобається Подобається x 3
  5. julka

julka Well-Known Member

Тетянко вітаю з днем народження міцного здоров"я щастя, всього всього чого собі бажаєте!!!!
    В мене зранку був такий класний настрій (гарне таке свято), і тут приходжу на роботу а тут......прийшла "красавіца" цілу ніч температура 38,5, на ранок спала і вона як заслужений герой України прийшла на роботу розносити вірус, от молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!І дитина в неї хвора і вона вирішила допомогти у розповсюдженні вірусу. Як я люблю такий героїв!!!Ну,без неї компанія просто розвалиться!!!!
    Думаєте оксолінова мазь мені допоможе.Звичайно як маю заразитися то від того не втечеш, але все ж таки як захиститися від такого?порадьте шось, бо дуже боюся високої температури!!!

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тетьянка ми вітаєм вас з Днем Народження! Бажаєм всіх земних і не земних благ!

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

А мені лакарка суворо заборонила парити ноги і гірчичники :n: Так що не знаю... Я вже дожилася до того, що тільки що промивала соляним розчином ніс - жжах як не приємно! Ще сьогодні роботу прогуляю. Може якраз відігріюсь. Але то виходить замкнене коло, бо кімната має бути провітрена, але не відкривати вінка, щоб не продуло... Я вночі мало не вдусилась :suicide:

Додано через 7 хвилин
    Тетянко, вітаю з днема народження!!! Міцненького здоров"ячка, успіхів у всьому-всьому, чого б не почала робити, і простого щастя, такого дійсно жіночого, тепла, любові і ласки від діточок і чоловіка!

8. Марінка

Марінка Загублений

Привіт!Я новенька тільки сьогодні зареєструвалась.Підкажіть, будь ласка, може в когось така ж ситуація була. Була на 2 плановому УЗІ (21 тиждень), товщина плаценти вище норми - 27 мм. Що це означає і що може спричинити дане явище?

• Подобається Подобається x 2
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вітаємо на форумі!

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Втекти додому, або попросити її піти...
    А якщо не вийде - менше контактувати, провітрбвати приміщення, пити багато. Можна повязку натягнути, тоді вона точно піде:D ;)

А взагалі - не дуже переживай, ми їмо багато вітамінів, то може і не вчепиться та зараза...

• Подобається Подобається x 1
  11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Тут були дівчата з таким питанням! Вам би лікар мав сказати, якби це несло якусь загрозу! Якщо ви себе добре почуваєте, лікарі нічого не кажуть, значить все добре! Ви не переживайте!! А кого вам прогнозують?

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я от найбільше таких не люблю!!!! Герої найшлися! Ходять і хочуть, щоб їх дуже жаліли - жертовність яка. Я спочатку розганяла, щоб свої бацили вдома розносили. А вчора прийшла на роботу (нас 5 в кабінеті), а 4 то пчихають, то кашляють. От і пішла собі додому з гордо піднятою головою! Самі травіться!

Додано через 2 хвилини
    Вітаємо новеньких!!! Приємного спілкування!
    А про УЗД краще з лікарем виясніть напевно...

13. julka

julka Well-Known Member

Вітаємо Марінка!!!
    Мартусь, як твої справи? Мене сьогодні так рознервували, але я вже заспокоїлась, але настрій вже не той:sad:

14. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Вітаю!
    В мене була потовщена, але вже не пам'ятаю точно, що мені лікарі говорили, потім вже після 30-го тижня було "передчасне старіння плаценти". Єдине, що доводилося частіше УЗД робити, контролювати стан. Народила на 38-му тижні здорову дитинку без жодних ускладнень і навіть швів, чого і вам бажаю.

15. julka

julka Well-Known Member

Дякую дівчатка, а то я шось так розстроїлась, але ви мені настрій підняли, щераз вам дуже дякую!!!
    Погоджуюсь з Loyal, результати УЗД треба питати лікаря або узіста, або того який вас веде.

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Юля, тримайся! Нагодуй всіх часником! Може самі додому повтікають

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Юяльсь, шо ти всякі дурниці до голови береш! В мене теж шось настрій не дуже, але зараз може трохи піду прогуляюсь, подихаю свіжим повітрям! Сижу і цукерки "корівка" наминаю, так смачно! А з грудей все більше і більше тече! А воно має бути таким жирнуватим?

18. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Привіт усім.
    Хочу ще раз повернутися до теми сімейних пологів. А можна так, щоб чоловік був присутнім при всьому крім самих пологів? Тобто чи може він бути біля мене під час очікування, початку переймів, щоб завжди міг потримати за руку і покликати лікаря, а потім повернутися, коли мацьопа вже появиться, і бути разом з нами?
    Таке практикується? Якщо так, то на батальній таке є?
    Дякую :)

Мене вчора в маршрутці рознервував один дядько - мало того, що мене ледь не знудило від його запаху, то він ще й стояв над душею і нив, що я місце не уступаю... Рознервував так, що моє серце калаталося з такою швидкістю, що думала вилетить. А потім заспокоїлася і подумала, яка ж я немудра - нервуватися через всяких нехороших людей...
    От і ти не нервуйся. Тобі того точно не треба

19. Мія

Мія Well-Known Member

Тільки що з УЗД... не ясно хто в нас буде, проте новини не дуже... сказали що овите маля довколо шиї пуповиною два рази і що передчасне старіння плаценти... 34 тиждень пішов.... троха ростроїлася, троха плакала, бо лікар сказала оперувати... як дасть Бог так буде, але як я не хочу того кесаревого один Бог і знає...

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Можна, наприклад ми з чоловіком так і домовлялись, що він буде тільки під час переймів, і потім зайде як дитина вже народиться. Правда в процесі він думку змінив і був і на потугах, але звичайно що це не обов"язково, знаю пари в яких чоловік виходив, і його кликали коли вже маля народилось.

Статус теми:
Закрита.