Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Наталю, вітаю з народженням синочка! Нехай росте батькам на славу.

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчатка! Я прийшла з ЖК. Аналізи як і перездала нормальні, ніяких загроз:crazy:

Здавала також кров на гемолізини. Розкажу, може комусь пригодиться. В мене кров перша плюс, в чоловіка друга плюс. І ті гемолізини слабопозитивні. Я запитала, чим це загрожує. Лікарка сказала, що через це в дитини може бути жовтушка. І приписала кардонат і хофітол. Попереднього разу, коли я ці аналізи здавала, то результат був позитивний, мені приписали ті самі ліки, але я нічого не пила. Тепер результат сам покращився, тому я не впевнена, що буду і зараз пити...

А ще щось найшли в мазку (запалення) і приписали поліжинанс. Хтось таке мав?

Я тішуся, що все ок:radist:

• Подобається Подобається x 7
  3. julka

julka Well-Known Member

Бачиш, а ти переживала.Все буде добре!!!!Головне настроїтись на позитив. В мене сьогодні якийсь такий настрій, шось дуже переживаю, такий нездалий сон снився, я в то не вірю, але шось розпереживалася на рівному місці (малятко так затихло), але зараз вже ніби все нормально:)

4. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Ось бачиш, все добре!
    Тим лікарям аби позалякувати :sad: Ну чого просто не сказати "прийдіть перездайте" і лише якщо повторні аналізи такі самі як і перші, тільки тоді паніку у вагітної підіймати

• Подобається Подобається x 2
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Наталя, я I Катя вiтаємо вас з синочком!!! БАжаємо вам здоров'я i терпiння!

6. Андріана

Андріана Well-Known Member

Шось я не зовсім зрозуміла,хіба жовтушка виникає не від різних резусів матері і дитини,ну як варіант.
    Хтось знає від чого взагалі виникає та жовтушка?

• Подобається Подобається x 1
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В вас обох плюси, так що не дуже тим переймайся. Мені сказали що природа/Бог сам про все подбає. В нас була набагато гірша ситуація з жовтушкою через те що в мене перша мінус а в чоловіка друга плюс. В дитини гемоглобін був високий дуже довгий час. Але це вже в четвертої, так що. Все буде в порядку![​IMG]

В мене в свою чергу було подібне. Просто дали курс ліків на тиждень, і юш. [​IMG]

8. Андріана

Зорянко,вітаю з нормальними результатами,головне не накручувати себе.:)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Жовтушка від великої кількості білірубіну в крові дитини. Вона виникає від несумісності маминої і дитячої крові. Це вам енциклопедія що ж таке білірубін:
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Білірубін

А це стаття про Жовтяницю у новонароджених:
    http://med.zp.ua/fm/index.php?option=content&task=view&id=223

• Подобається Подобається x 2
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Слава Богу все добре! А то я вже почала за тебе, Зорянка, переживати!

11. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

У нас так само. :) В мене 1ша мінус а в чоловіка 2га плюс. В доці була невелика фізіологічна жовтушка і ми нічого з тим не робили, само минуло десь за 3 дні.

• Подобається Подобається x 4
  12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Приплила я додому, а в мене виявилася температура 37,2... В мене паніка. На завтра купа справ, вдома не посиджу...

Додано через 21 хвилину
    Я й забула - сьогодні ж всі на курсах... А я знов пропустила :sad: Добре, що додому завіз знайомий, бо надихалася б знову. Розкажете що там казали і що цікавого було. Цікаво, а доки курси? 3 місяці десь тривають?

13. Андріана

Loyal,бігом лікуйся,поки зовсім не захворіла,я от вже чуть би не збираюся в роддом,а хвороба підкосила. Так кашляю,вже надоїло,накупила сиропів від кашлю, гірчичників,інгаляцію з відвару евкаліпту роблю. Теж стільки ше справ мала, а все накрилося. Тепер тре' потужно лікуватися...

Додано через 2 хвилини
    Сьогодні 4-те заняття,а там здається 10 чи 15,а потім спочатку,вони циклічні.

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

в мене паніка, бо тепер не знаю як! Горло полоскала ще зразу зранку. Цілий день тим "Біопароксом" пшикаю. Не бачу я щось полегшення ніякого.

15. Мія

Мія Well-Known Member

Про що я і говорила вище, проте мені дівчата сказали що все це маячня...

Є купа і ніхто нічого не хоче з цим робити, але прийти до коліжанки за порадами щодо вагітності не вважаю альтернативою вартою уваги.... є різні випадки про які не знає пересічна жінка яка навідь народила двох дітей...
    Маю хорошу лікарку...але й потерпіла від недбальства лікарів сама не значно, проте деякі з близьких втратили життя через банальне недбольство...
    Проте це не дає мені права говорити що всі лікарі в нас погані і що не треба звертати уваги на поради лікарів...

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

А сьогодні зранку була на УЗД. Але моє дитятко стидливе і не показує хто ж там. Зате побачила, які великі можуть бути очі в чоловіка :D Правда цього разу зате мені нічого не показали :sad:
    А мене ще на УЗД питали чому я хвилююсь, а то напевно вже застуда серцебиття пришвидшила... Капець

Додано через 5 хвилин
    Знаєте, недавно спілкувалась з жіночкою, яка вагітна вдруге. І при чому молода достатньо (десь 27). То вона таке враження, що знала набагато менше за мене. Мені так дивно було. Як так можна не цікавитись що відбувається з дитинкою і з твоїм організмом? Ми були на гостині, то вона на 1-му триместрі. Я випила десь грам 100-150 вина, а вона фужери 5 напевно зі словами - "це ж не горілка".

• Подобається Подобається x 5
  17. Андріана

Мені ті біопарокси і полоскання ніц не помогли,все перейшло в кашель. Шкода,шо не можна нічого ударного випити,бо це легеньке не допомагає,а я вже замучилася хворіти.

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Нічого собі! Та в першому триместрі бажано вже зтриматися з випивкою, цей період найважливіший в розвитку ембріона! Мда.... серйозна мама!

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

От і я про те ж! Я собі знала які медикаменти тре випити, щоб попустило... А зараз не можна. Тоді треба вдома відлежатись , а нема як. Завтра іду на 8 год в поліклініку. Може, мені нарешті скажуть результати моїх аналізів...

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А може мед?, нащо вам тих лікарств ще печінку посадите!

Статус теми:
Закрита.