Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене така - http://www.childrensfurnituregallery.com/images/products/mybreastfriend.jpg

2. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Гарненька подушечка :) ще й з кишенькою.

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Класно!!! Я сташенно люблю вагітних!!!

4. Вуаля

Вуаля Well-Known Member

Привіт. Сьогодні була в лора. Знову дається в знаки мій гайморит. Два роки вже лікую і тільки в нас почалися зміни в погоді зразу болить гайморова пазуха. Промили мені ніс фурациліном, виписали таблетки і краплі на травах і сказали завтра прийти. Не знаю, не хочеться зараз приймати якісь препарати, піду завтра до своєї лікарки яка мене веде і хай вирішує треба мені того чи ні

5. Андріана

Андріана Well-Known Member

Здоров!
    Дівчата,хто лікував горло? Той біопарокс вам допоміг чи ше шось приймали?
    Бо мене вчора ввечері різко прихватило горло і то шо було вдома не помогало,цілу ніч не спала так сильно боліло.
    А сьогодні повинна була йти в ЖК,моя лікарка розкричалася,шо нема вже часу хворіти і привела до мене терапевта,бо я до нього не хотіла йти. Виписали той біопарокс,бачу його всім вагітним виписують,а чи є ефект?..

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Оце таке в мене на вихідних було. Страшно боліла, не могла ковтати, не спала. Я полокала горло хлорофіліптом (перед тим тре зубки почистити), а коли лінь вставати було, то біопароксом пшикала. Ніби допомогло. Не спала 2 ночі. Зараз далі полочу горло, трошки ще відчуваю.

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

Одне добре,лікарка не наполягала на госпіталізації(минулого разу казала,шо мені положено за 2 тижні до пологів,тобто завтра),а оскільки я зараз прихворіла,то не може бути й мови про госпіталізацію,хоча я б все одно відмовилася.

8. Зорянівонька

О, а ще не можна пити гаряче і холодне - тільки тепле!!!

9. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Мумусі, а давайте започаткуємо нову гілочку: "Смачненькі рецепти для майбутніх мам".
    Там можна буде ділитися рецептами смачненьких і корисних страв. Наприклад, як зробити корисні продукти ще й смачними :)

10. Катюня

Катюня Well-Known Member

В мене зараз зі шкірою справжні "проблеми". Можливо, я так реагую, бо до вагітності особливого клопоту з тим не мала і вважала, що під час вагітності жінка має "розквітати". У першому триместрі мені всі казали, що я добре виглядаю, що ніби-то прогнозувало хлопчика, але з другого триместру, як посипало - і з"ясувалось, шо дівчинка (забирає в мами "красу" - жіночі гормони). Я користуюсь засобами по догляду за шкірою "Чистая линия" - вони основані на витяжках з рослин, ніби помагає, але десь раз на декілька тижнів моєму обличчю здається, що починається менструація :)

11. Зорянівонька

Я цілу вагітність не дуже гарно виглядаю - якась підпухла, з синяками і плямами. А кажуть, що то навпаки - чоловічі гормони (в мене хлопчик).
    Будем надіятися, що все це пройде і після пологів ми розцвітемо:)

• Подобається Подобається x 1
  12. Катюня

Катюня Well-Known Member

Я ще знаю гарне повір"я - коли дві вагітні жінки зустрічаються, навіть абсолютно незнайомі (просто проходять повз на вулиці, наприклад), то дітки в їхніх животиках між собою вітаються!!! :)
    Вони відчувають одне одного не так як "народжені" люди.

Додано через 2 хвилини
    Власне плямки - це хлопчик, а прищики - дівчинка! А от ходити вагітною в нашому "навколишньому середовищі" (це я про все і всіх) - справжній подвиг, от і не до розквітання нам!

Додано через 3 хвилини
    Дівчата, як додавати карму до повідомлення, яке сподобалось?

• Подобається Подобається x 3
  13. julka

julka Well-Known Member

Класне повір"я, от в таке хочеться вірити, бо дійсно дуже позитивне!!!

З правої сторони біля "цитатати виділеного" є :y: і :n:.Клацаєте чи подобається чи не подобається допис.
    Я так само довго не могла зрозуміти, як то додавати карму,але потім пояснили і тепер користуюсь:)

14. Марічка

Марічка Well-Known Member

Ще раз про розтяжки
    Як ви думаєте, замість різних кремів чи можна користуватися олійкою Johnson's Baby, наприклад? Тобто чи можна цим мастити живіт? ;)

15. Мія

Мія Well-Known Member

Мастити можна, проте вона не володіє тими властивостями, що запобігають утворенню стрий. Тільки "утримує" вологу згідно реклами.

16. julka

julka Well-Known Member

Від колежанок чуло, шо старшна алергія від Johnson's Baby, тому краще попробувати іншу.
    Здається на гілці "для мамусь і татусів" Коза Дереза описувала як мала отримала алергію від того Johnson's Baby.
    Мені подобається Чіко(там ціла серія), дуже класно зволожує, проводила маленьке маркетингове дослідження, всі хто користувався дуже задоволені, і розтяжок не було.Звичайно якщо за всю вагітність набрати 35 кг, то від розтяжок ніякий крем (який би він дорогий не був) не допоможе, а ще залежить від типу шкіри.В мене шкіра сприятлива до шулушіння, особливо взимку,залежить від погоди, і якась алергічна, крім того зараз.
    В нас на роботі як виявилося в нашому демартаменті ще одна вагітна, правда в неї трошки тонус, тому сидить вдома, але ото класно ми дали, троє з департавменту і всі вагітні:D :D :D
    Нашомуц керівництву не позаздриш

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я такою мастила і ніодної немає. Хоча моя мама взагалі жодною не мастила і теж немала.

• Подобається Подобається x 2
  18. Галинка

Галинка Well-Known Member

Я такою користуюся всю вагітність, і на разі ттт. ніяких розтяжок не видно.

Додано через 1 хвилину
    Мені допоміг! Все пройшло.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчата, щоб не було розтяжок треба пити багато води і ніщо не є таке добре для шкіри як сама звична оливкова олія. Після душу просто гарно нею насмарувати животик і все.

20. Галинка

Галинка Well-Known Member

Зоряназірка! Ви народжували в Лідії Ігорівни?

Додано через 8 хвилин
    Дівчата, в мене останнім часом поболює животик. Ниє так добряче, але не постійно і не регулярно. Почалося десь від четверга. То якісь передвісники? В когось перед родами таке спостерігалося?

Статус теми:
Закрита.